Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemloleczka

Czy jestem lesbijką ??

Polecane posty

Gość jestemloleczka

Mam do was pytanie . Ostatnio była u mnie na noc kolezanka. Gralysmy w karty wszystko bylo ok:] Byly to karty flirt , potem zaproponowała mi pocałunek , nie odmówiłam jej bo to nie jest taka wielka rzecz. Ale pozniej w nocy zlizywałysmy z siebie czekolade , dotykalysmy sie nawzajem. Nie ukrywam że mi się podobało. Czy jestem les ?

Gość jdsvnfhguf
fuuuuuuuuuuuuuuuuj :O

Gość jezdeś

Gość nie koniecznie
Może jesteś bi :)

Gość podaj więcej szczegółów
więcej poproszę....:D

Gość misia shb
fuuj obrzydliwa lezba

Gość a ja tam lubię
uwielbiam lesbijki mmmmmmmm są takie słodkie, widok dwóch pięknych pań od razu powoduje we mnie wzrost ciśnienia :D

Gość smierdziel
od razu jasne ze les to ty na redtubie widziales tylko :D

Jak prawie każdą kobietę pociągają i fascynują cie kobiety.... Nic strasznego od tego ci się nie stanie próbuj puki możesz i masz okazje bo potem będziesz żałować...

Gość a ja tam lubię
A gdzie miałem widzieć? moja kobieta nigdy by się nie zgodziła na trójkącik:P choć sam nie jestem pewien czy bym chciał :)

a ja tam lubię a pytałeś ją ? Swoją drogą ja jej powiedziałeś trójkąt to na pewno zareagowała nerwowo :) a przecież ty chcesz tylko patrzeć ;) więc trudno tu o trójkącie mówić :D

Gość dr. Martyna Krugens
Powinien czekolady wsadzić do d00py, mocno zr00chać i wylizać spermę razem z czekoladą . . .

Gość Michalina chyba BI
Ja miałam kilka przygod z przyjaciolka, a zaczęło się od niewinnego całusa po alkoholu. Kiedyś pisałyśmy tak szczerze o seksie na GG i wyszlo , ze obie mamy podobną fantazję na temat tego, ja to było z kobieta. Postanowiłysmy ja zrealizowac. Było super. Zaczęłyśmy od niewinnych pocałunkow... Ja delikatnie muskałam jej usta, ona wsuwała język do moich... było coraz namiętniej.... Moje dłonie zaczęły błądzić po jej zgrabnym ciele, włozylam jej dłoń pod bluzeczkę, nie przestajac calowac jej ust. Poczułam pod palcami twarde sutki, zaczęłam ściskac jej krągłe piersi i usłyszałam pomruk rozkoszy. nagle na swoim udzie poczułam jej paznokcie, ścisnęła moj pośladek i usilowala dotknąć palcami mojej szparki od tyłu... ja zeszłam niżej i zaczęłam ssać jej sutki, potem lizałam brzuszek, aż doszłam do jej słodkiej szparki... podniecil mnie widok cipki,zaczęłam pieścić palcem jej łechtaczkę. Ona rozłożyła nogi bardzo szeroko, jęczała z rozkoszy i mruczała... Jeździłam palcem po jej łechtaczce coraz szybciej a ona dyszała i mruczała, w końcu powolutku wsuneła jej dwa palce do szparki,mmmmm jak mokro było w środku, oblizałam słony soczek, a następnie zaczęłam lizać tę dziurkę rozkoszy. Całowałam namiętnie jej cipkę , lizałam i wsuwalam język do dziurki, ssałam łechatczkę i rownocześnie rżnęłam jej szpare trzema palcami... czułam ile rozkoszy jej to daje, aż w końcu zesztywniała w dzikim orgazmie, a ja poczulam jak jej pochwa pulsuje z rozkoszy. Potem zrobila mi to samo. Bylo wspaniale. Polecam. :)

Wiecie co... Ja bym nie był zazdrosny jakby moją zona się przspała z kobietą... Czy ja jestem kurwa normalny? :/

Gość Michalina chyba BI
normalny , większośc facetow chcialaby pewnie zobaczyc żonkę w akcji z inna sexowną babeczką;)

Gość bon apetit321
hehe troche to dziwe bo oswoja kobiete powiniene byc zawsze zazdrosny :P ale coz

No o faceta bym był, ale o kobiete nie. Nie pojmuje tego, ale zone bardzo kocham i jakbym zobaczył z facetem to bym chyba nie wyrobił a z kobietą, to na bank zdziwił, ale żeby zazdrość... phhff... Jakoś mysle, że kobieta to coś innego niż ja i nie ujmuje mi to.

Gość bon apetit321
widocznie nie widzisz kobiet w kategoriach 'konkuetnt' - gorzej jesli jesli Twoja kobiet jest bi - wtedy moglyby sie zaczac problemy, jesli zobaczylbys ja z 'female':P

Gość dr. Martyna Krugens
Normalny facet to by w wyrze obrócił żonę i kochankę na raz!

bon apetit321 bi z 'female' ? trochę po bandzie pojechałeś :) sex dwóch kobiet to zupełnie inna bajka niż sex kobiety z facetem nie ma tu być za bardzo o co zazdrosnym (no chyba że weźmiemy jakieś uczucie między nimi pod uwagę) Przy sexie dwóch kobiet nie dochodzi do "oddania się " przez kobietę tak samo jak i kobieta nie "posiądzie" drugiej kobiety myślę że to dla tego mało facetów o taki sex jest zazdrosnych.

Gość ktoś gdzieś tam...
nie prawda, to jest także odczuwanie energii, lecz w przypadku damsko męskim to jest - i + , korzystne ustawienie atomów. w przypadku 2 kobiet to są dwa minusy , nie wzbogacają energią , może także doprowadzić do zaburzeń -tycia.

Gość seks grupowy jest
najlepszy :) My z mężem już od dawna uskuteczniamy taki seksik dla urozmaicenia ;) Piękna rzecz. O co tu być zazdrosnym ?? Oboje doznajemy rozkoszy. najczęściej opcja jest taka, że ja plus mąz plus inna dziewczyna. Ale jako że ja marzyłam żeby być brana na dwa baty, a mąż nie chcial innego penisa obok, to znaleźliśmy rozwiązanie.... Dwoch znajomych mnie rznie , a mąż patrząc na ten widoczek, wali sobie konia, po czym spuszcza mi sie do ust bądź na buzie. Bardzo mnie to wszytsko podnieca. Byliśmy też raz na sex party, gdzie bylo kilkanaście osob, wszyscy nago i rżnęliśmy się w roznistych konfiguracjach. Mowie wam, ogień w szopie. Taki sex to spełnienie , rozkosz , odlot, mowie wam.

Gość ktoś gdzieś tam...
ale jako facet uwielbiam ten sok u kobiety:-)

Gość seks grupowy jest
zwlaszcza, jak kobieta jest mega podniecona i soczki aż ciekna

Gość seks grupowy jest
Ojj, jak jest na stałe z facetem i nawet jeśli zapragnie doznać rozkoszy z kobietą, to o co On ma być zazdrosny ?? Przeciez nie pojdzie z kobieta sie nie zwiaze !

facettakitam wiesz ale na kobiety chęć spróbowania z ina kobieta nachodzi w rożnych momentach życia i co więcej na zdecydowaną większość nachodzi wiec możesz się kiedyś zdziwić ;)

Gość seks grupowy jest
może o tym nie wierzysz nawet, a ona ma taką fantazje ??

Szczerze mówiąc nie zostawiłbym żony, bo przespałaby się z kobietą. Nie wiem czemu, ale naprawdę to dla mnie coś zupełnie innego. One to czasami robią w przyjaźni... Może tak myśle dlatego, że widziałem już pare takich rzeczy w życiu... Koleżanki w pracy ze sobą sypiały w trójke dla jaj na delagackach z nudów.... :S A potem sobie gadał o mężach i dzieciach i się pocieszały. One nie były o siebie zazdrosne. Emocjonalnie było to dla nich jak gra w bilarda haha Nie wiem ja z facetami z pracy nie sypiam, ale może kobiety tak lubią... W końcu kobiety są ładne i nawet kobieta na kobiete spojrzy...