Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Argentyna 25

Posmakowałam seksu w trójkącie i tradycyjny mnie już tak nie kręci.

Polecane posty

Gość Argentyna 25

Hej. Bardzo lubie seks i nie stronie od eksperymentów z moim facetem. Jednak ostatnio przytrafiła mi sie mega przygoda. Bylam sama na imprezie w klubie i spotkałam dwóch kolegów. Skończyliśmy u jednego z nich na domówce. Polało sie sporo whyski i jakos tak wyszlo ze skonczylismy we trojke w lóżku. Ahh co to byl za nieziemski seks. Jeden z nich mnie tak fantastycznie wylizal ze szok. Ale najlepsze bylo jak obaj mnie brali jednoczesnie. Mialam kapitalne orgazmy mając dwa członki na raz w obu dziurkach (mimo iż za analem to tak średnio przepadałam do tej pory). Pieprzylismy sie do bialego rana. Jednak nie spodziewałam sie ze odbije sie to na mnie tak ze teraz seks w duecie nie sprawia mi wogole zadnej frajdy. Tak ze z moim facetem nie moge juz wogole dojść... Czy któraś tak miała że po zasmakowaniu takiego seksu, tradycyjny przestał ją kręcic???

Gość Argentyna 25
Chociaż jak siętak dłużej nad tym wszystkim zastanawiam, to już nie jestem pewna, czy to się naprawdę działo, to tylko mi się śniło :(

Gość Argentyna 25
a najbardziej podnieciło mnie to , że po tym jak mnie brali oddałam kał na klatę młodszego

Gość dswdsw
ze co??zdradzislas swojego faceta???dziwka!!!!!!!!!!

Co za bezczelne podszywy. Cóż z mojej strony moge powiedzieć tyle iż topic skierowałam do ludzi doświadczonych w podobnych seks-konfiguracjach a nie prawiczków-koniobijców co potrafia tylko podszywac sie pod kogos i masturbowac przed kompem. Dziwka? Jakos pieniedzy za to nie bralam wiec nie czuje sie dziwką. Lubie sex i lubie dobra zabawe, zawsze w erotykach podniecaly mnie sceny 2m+k i ten grymas rozkoszy na twarzy kobiety. Wiec skoro mialam okazje zaznac takiego seksu to skorzystalam. Nie sądzilam jednak ze nakręci mnie to tak że przestane miec radosc z seksu w duecie...

moja rada..dziewczyno rozstań sie ze swoim facetem póki czas..wiesz on się nigdy nie rozdwoi..

Gość pomarańczowa suczka
albo romb :o

Albo kwadrat. Ehh... Nie zależy mi na obecnym chlopaku. Ale go nie zostawie bo fajny jest. Zresztą nie o zdrady i umoralnianie tu chyba chodzi a o to iż po trójkąciku nie podnieca mnie sex we dwójke.

Gość facet facet facet
i ty chcesz moze kiedys matka byc..........wyruchali cie i oni tez za dziwke cie maja,nie tylko my.

Gość uytctrc6
Dziwką nie jesteś, bo to zawód. Ale z charakteru jesteś 100% kurwą.

Gość Pizdolis....
Jak dla mnie to jestes sucz i tyle w temacie.

Gość Pizdolis....
Jak dla mnie to jestes sucz i tyle w temacie.

no to Cię zjechali z góry na dół ci co zazdroszczą:) Mnie też kilka razy przytrafilo się 2k+1 i też uważam, że poziom doznań jest zdecydowanie większy jak w ukladzie 1+1 Wiesz tylko nie traktowałem takich przygod zbyt poważnie i być może gdy jestem w związku to nie mam problemów z "dojściem" choć czasami z partnerką szepczemy sobie różne "świństewka" lub oglądamy jakiś filmik a wtedy doznania się pogłębiają:)

Gość niunka1991
zdrada to jest rzecz która wymaga najgorszej pogardy .. ja jednak jestem przeciwna obrazaniu innych to twoj wybór , ale ciekawa jestem czy ma wyrzuty sumienia że zdradziłas swojego faceta , jeśli nie to współczuje mu że ma taką kobiete

Gość jola qrwiszon
Też uwielbiam trujkąty , ach te mega orgazmy ;)

Gość och jola
skoncz podstawowke,bo widac z ortografiia slabo dziecko.

Gość jola qrwiszon
skończyłam podstawówke ale trwało to 11 lat

Gość emperorrrrrrr
Ty kurwo, kiedyś to ciebie dopadnie. Nie ważne za ile czasu, ale kiedyś zauważysz że nie będziesz potrafiła być szczęśliwa w związku, ciągle czegoś będzie ci brakować. Teraz się tym nie przejmujesz, ale tak będzie, będziesz ciągle szukać aby wypełnić ten brak, ale nie znajdziesz nic. Kurwo, pospolita mała kurewko

Gość Jola z pralni
Nie sluchaj tych koniowalkow. Trojkaty sa zajebiste i bardzo lubie, ale lubie tez we dwojke. Mam fenomenalnego kochanka i z nim nie nudze sie ani w duecie ani w wiekszym gronie. Jestem oczywiscie przykladna zona i matka, ale nie przeszkadza mi to co jakis czas zaszalec. Nie zaluje i sex nie wchodzi mi w parade z zyciem codzIennym. A ze trwa to juz ponad dekade, to sie juz raczej nie stresuje;). A tych wszystkich chamow co tylko potrafia tu bluzgac olej. Sex mmk jest super, ale jak masz dobrego faceta w lozku, to bedzie umial ci dogodzic :)

Zajebista dziewczyna nie ma co, a ten fragment Nie zależy mi na obecnym chlopaku. Ale go nie zostawie bo fajny jest. MEGA WYJEBANY tak jak twoja picz usta i tyłek, współczuje twojemu facetowi

Gość bogini23
najlepsze to jest to, że na koniec się wysrałaś na jednego z nich xd o kurwa usmialam sie po pachy!

Gość tak jak kazda
prawdziwa dziffka ;):o

Gość ale jakim cudem
ale jakim cudem ty się na niego zesrałas? Fuu to hest obrzydliwe:( Musialo smierdziec.. Seks to jest cos pięknego a nie sranie na siebie xd

Gość Jola z pralni
Uwielbiam przyglupów polemizujacych z podszywami :)

Gość Jola z pralni
Hehehehe, musialabym byc takim matolem jak ty gowniarzu, zeby ktokolwiek sie o tym dowiedzial. :))))

Gość młody 17 latek
po ile mieli lat?

Gość Jola z pralni
Duzo wiecej niz ty dzieciaku:). Jestem dorosla kobieta i takich mam lub miewam partnerow. Zoltodzioby mnie nie interesuja (sprawdzilam). Za duzo haosu, spust za szybko i zero pomyslunku. Szkoda czasu.

Gość Jola z pralni
Ostatniio ruchało mnie pieciu brudasow kolo stacji benzynowej bo brakło mi na benzyne do mojego komarka, nie chcialam sprzedawac mojego kasku z napisem O.R.M.O