Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorka 83

POBIERACZEK

Polecane posty

Gość Dorka 83

Ostatnio na mail dostałam wiadomość od pobieraczka choć nigdy nic od nich nie pobrałam naliczyli mi 100 zł, a teraz groża, że jak nie zapłace skierują sprawę do sądu. Ale przecież ja nie zawarłam z nimi żadneh umowy ani nic nie podpisałam. Co o tym sądzicie? Mam im zapłacić czy olać ich bo podobno to naciągacze? Mieliście już z nimi do czynienia?

Gość Było o tym
na TVP 2 w Ekspres Reporterów. Poszukaj gdzieś i obejrzyj i uzyskasz odpowiedź.

Nie wiem czy to było o pobieraczku.. Janusz Weiss miał taki odcinek audycji.. założenie konta testowego oznaczało to że zapoznaliście się z regulaminem. A w nim jak byk stoi że musicie zapłacić więc sprawę w sądzie przegracie. Trzeba czytać uważnie jak się potwierdza znajomość regulaminu. Oni dobrze wiedzą że 98% uzytkowników internetu nie czyta regulaminów i na tym żerują.

To oszuści, nic nie płać - a najlepiej olej e-maila

To oszuści, nic nie płać - a najlepiej olej e-maila

Gość to ja tez
ja tak samo dalam sie oszukac ale nic nie zpalacilam wogole nie zagladam na tamta poczte, a poza tym ja mam zmienne IP czyli jak mnie straszyli i tak mnie nie namierza, a po za tym na szczescie podalam nieprawdziwe dane moga mnie w d.u.p.e cmoknac olej to ja tez sie z poczatku martwialm