Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa137

Depilacja bikini golarką elektryczną

Polecane posty

Gość kasiaaa137

Witajcie, powiedzcie mi czy golarką elektryczną np http://www.allegro.pl/item906891003_damska_golarka_philips_hp_6317_z_trymerem_krakow.html zgolę jednodniowy lub dwu dniowy zarost w okolicach bikini? Czy tylko dłuższe włosy uda mi się usunąć? Nie używałam nigdy golarki także nie mam w tym doświadczenia, a słyszałam,że golarka philipsa ma bardzo dobre opinie...

Gość spokojnie ogolisz
też używam golarki z trymerem do bikini szybko, bez podrażneinień, ja polecam

Gość kasiaaa137
a powiedz mi jakiej firmy używasz?

Gość spokojnie ogolisz
ja mam brauna

Gość monka_88
Dołączę się- czy depilacja golarką bardzo boli i czy pozostawie duże podrażnienia? Bo ja mam strasznie wrażliwą skórę i po depilacji depilatorem musiałam iść na ostry dyżur, bo nogi wyglądały jakbym wsadziła je do ula :O Ja golę się na co dzien zwykłą maszynką

Gość vbyy
okolicę bikini depiluję depilatorem....tak samo jak pachy i nogi...

Gość kasiaaa137
Jakiego używasz depilatora?

Gość gość
Najpierw rozróżnić należy golarke od trymera a nie pleśc androny ze golenie boli jedną czy drugą..

Gość gość
A ja powiem że moim zdaniem ze wszystkich które uzywałam jest najlepsza golarka panasonica, któej ostrza mozna przestawiac na poziomo i na pionowo - wtedy golenie idzie mi naprawde szybko i łatwo.

Gość gość
Ja sobie golę strzyżarką Panasonica, to dobry sprzęt, nie zostawia włosów i nie robi podrażnień. Szczerze nie mam się do czego przyczepić, śmiało polecam. :)

Gość Marcix 44
Polecam naturalne metody Od wielu lat stosuję depilację cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Z samego początku kupowałam gotową pastę cukrową, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mnie nie boli 26
Patrzcie! natknęłam się na ciekawą wyszukiwarkę salonów z depilacją laserową. Jest możliwość wyszukiwania według miast. Wystarczy kilka kliknięć. Wystarczy wybrać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to wybrać gabinet kosmetyczny z depilacją laserową.