Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaKasiasiunia

Brzydki,fajny,bogaty...ale nie mogę no!

Polecane posty

Gość JaKasiasiunia

witam wszystkich! mam taki problem,poznalam fajnego faceta,starszy,bardziej dojrzaly,ma fajne pasje,fajne spojrzenie,ma sporo kasy-no tez plus :P dba o siebie,zadbany,czysty,usmiechniety,rodzice bogaci,cialo ma jako takie zdatne....ale do licha jest lysy,i ma okropna dolna warge nie moge czasami na niego patrszec chociaz moge z nim rozmawiac godzinami.....ja nie wiem bylam z pieknym i przystojnym ale niedojrzalym 6 lat i wiem ze nie chce z takim byc, a ten ma wszystko,zylabym z nim szczesliwa pewnie dlugo dlugo,ale ehhh....charakter ma,kase ma,czego niby chciec wiecej??? mialayscie taki problem??

Gość jojoj5325235
ja bym poleciala na kase:P bierz poki chce i zgarniaj kase:P bedzie ci dobrze a orgazmy udawal ile wlezie :P sama tak robie i mam co miesiac pelne konto hihihi (a niby ladna to glupia:P ale jaka sprytna:P

Gość KapitalProcentowyZawsze4576
charakter jak ma fajny to bierze po co ci przystojny ale biedny,z bogatym miec dziecko lepiej i lepsza przyszlosc! nie rob tego bledu co ja! teraz mam biede i tylko pretencje bo wybralam ladnego ale z pusta kieszenia i jeszcze sie na mnie wyzywa ehhhh

Gość materialistka09
w tych czasach trzeba byc materialista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabieraj sie za niego albo dawaj mi numer hehehe

Gość Jestempotluczona
owijaj go sobie wokol palca a podczas seksu mysl ze to brad pit:P dasz rade,niech mi sie taki trafi tylko bede mu lizac jajka codzien wazne ze kasy duzo ma:Phehehe

Gość aaasssswww
fujjj

Gość KrzysDojrzaly32
kobiety to materialistki,tak jak Moja żona!

Gość powaznie szukasz takiego
Jestempotluczona-----> to moze ja sie nadam :) zarobilbym na tobie odestepowalbym cie kolegom, oczywiscie za kase ktora tak lubisz :D

Gość Pawel23/fajneciacho
jestem brzydki,jak sie dorobie fortuny tez wyrwe ladna na kase:P brzydki z kasa to zawsze atrykcyjny bedzie

Gość JestemPotluczona
chodzilo mi oto ze z tym jedynym,ze bym go zadowalal jak chce! z szacunkiem rzecz jasna,byle by mial kase i jak pisze autorka postu byl fajny,zadbany i inteligentny,to juz sporo plusow! zycze powodzenia

Gość JacusPlacus23
ja nie mam kasy ale szukam ksiezniczki brzydkie kobiety sa obrzydliwe ale autorka postu pewnie ladna :D

Gość kurdee
jestescie okropne asz sie zygac chce

Gość Ola28/krolowa
z doswiadczenia wiem ze facet lubi miec lizane jajka-temu z kasa latwiej lizac bo mysli sie o zakupach w galerii po wszystkim :P

Gość Francuzka34
zyje juz tyle na tym swiecie ze wiem ze kasa nim rzadzi,gdyby moj maz jej nie mial odeszlabym od niego bo jest brzydki,lysy i przy sobie,ale moje dzieci maja wszystko co najlepsze a ja nie musze robic obiadkow codziennie i byc kura domowa dziewczyno bierz go i sie nie wahaj!!!! powodzenia! zycie z takim jest piekne!

Gość Kalatniczka
poza tym im wiecje bedziesz z nim przebywac i zacznie was laczyc taka glebsza wiez jaka sie rodzi pomiedzy dwojgiem ludzi to potem on bedzie dla ciebie przystojny:) kiedys tez poznalam super faceta (charakter mial cudowny) ale nie podobal mi sie z wygladu, nie chcialam go urazic wiec mowilam ze nie jestem jeszcze gotowa na zwiazek i nie chce sie z nikim wiazac. ale on byl jako kolega przy mnie, spedzalsimy razem duzo czasu no i sie zakochalam :P i teraz uwazam ze jest przystojny ;)

Gość amaletta
życie to sztuka wyborów... o tym kim jestes nie swiadczy to co mówisz o tym kim jestes nie swiadczy to co masz. ALE O TYM KIM NAPRAWDĘ JESTES SWIADCZĄ TWOJE WYBORY Wybieraj, to twój punkt zwrotny w życiu, cała reszta to tylko konsekwencja tej czynności :classic_cool:

Gość perwersyjnaOnaaa
bierz,takiemu bym obciagnela,polknela,possala wszystko byle miec kase na drogie buty:P i sie nie narobic:P bo wstyd sie przyznac ale legatka jestem straszna i pasozyt:P ale dobrze mi z tym :P taki by posplacal moje karty kredytowe,gdzie go znalazlas????

Gość Tomek35aw
baby dla takiego udaja orgazmy,skacza po nim jak po byku,dobrze wam z tym co???? bo usmiech na drugi dzien ze portfel pelny???? zenada

Gość zwyczajnaniezwyczajna
Tomku35aw juz takie jestesmy,wolimy byka inteligentnego niz taniego durnia bez kasy,co mysli ze seksem zdobedzie kobiete,pociagaja nas fajni faceci z firma lub pomyslem na zycie,lepszy taki fiut do obrobienia nizeli fiut bez niczego,tak samo wy patrzycie zeby laska byla ladna,musi miec fajna dupe i lubic seks ,nie oczekujcie od nas tego ze my bedziemy niezwykle poblazliwy i humanitarne,dziekujcie nam ze jestesmy szczere! pozdro laski

Gość biznesmenJarekk
Witam Panie . Mam kasę i firmę,nie szukam modelki,zwyczajna ale błyskotliwa :) takie mam kryteria,nie szukam na siłę,uważam że te ladne sa puste,i niech leci na kase jak chce-jakby nie patrzec to tez moj walor :)

Doceniam tę szczerość ... :)

Gość bekowyMarcinek
kobieto nie wahaj sie,jakbym byl kobieta to sam bym sie za niego zabral hahahahahahahah

Gość z tego co widze
to te brzydkie tez leca na kase tak sadze po wypoweidziach :D

Gość biznesmenJarekk
Na razie biznes się nie za bardzo kręci (menele nie piją w zimie na dworze i ciężko jest zebrać jakieś butelki) ale już niedługo lato wiec ... :classic_cool:

Gość pracoholiczkaOna
faceci to prostaki,jezdze autobusem to wiem,tylko wyskoczy jakas w spodniczne to juz wszystkie glowy odwrocone,dlatego MOJE DROGIE PANIE - nie zwracajmy uwagi co o nas mysla! kasa daje szczescie! glupi powie ze nie :P

Gość Martusia25LOmza
kazdy facet leci na ladna dupe tak samo kazdy kobieta ( ladna czy brzydka) leci na kase,taka mamy nature :D nie ma co sie oszukiwac,mi dobrze z tym :P kobiety maja przewage bo moga zawsze byc ladne i oczarowac a te losie sa wykorzystywani hehehehhe

Gość amaletta
kasa daje szczescie! glupi powie ze nie i wyszło na to że jestem głupia :P Pominieto w twoim wychowaniu bajke o królu Midasie?

Gość z waszych wypowiedzi wynika
wystarczy zapchac was kasa i robic dalej to na co ma sie ochote to by mi sie spodobalo gdyby taka nie zagladala mi w prywatne zycie

Gość Martusia25LOmza
teraz nie patrzysz na portfel ale zaczniesz jak bedzie twoim mezem albo jak beda jakies klopoty albo jak rpzyjdzie mieszkanie kupic - nie mowie sa wyjatki,czasami warto wybrac tego mniej kasiastego,a moze i nie :P

Gość z waszych wypowiedzi wynika
Martusia25LOmza :D w twoim regionie na brak losi chyba nie narzekasz ?:D