Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaKasiasiunia

Brzydki,fajny,bogaty...ale nie mogę no!

Polecane posty

Gość Faktowa
mnie przystojny facet wykorzystal,splacalam razem z nim jego dlugi i na co mi to bylo? znalazl sobie inna bo byl swiadom swojej urody,ta nowa tez zostawi,oczarowal mnie wszystkim i nawet wierzylam ze jest inteligentny LOL teraz stawiam na charakter,jezeli ma potencjal to swietne! nie spuszczal dziewczyno z tonu,trafiaj w sedno i bierz zycie prawdziwe a nie bajki i mzonki,co z tego ze nie urodziwy,ale zadbany! pozdrwo dla dwulicowych ludzi ktorzy pozoruja sie na swietych,pamietajcie ze pod maskami jestesmy tacy sami

Gość Prowizorka32
Jestem facetem,nie oczukuje ze kobieta tylko na Mnie,chce dac kobiecie wszystko,zapewnic przyszlosc,pewnie ten facet tez taki jest i to jedynie dobrze o nim swiadczy- zaradny facet,kobiety takich potrzebuja a nie jedynie fajnego obrazka,jak ja to mowie o furach : nie wazne przy czym stoisz ale wazne jak tym jezdzisz

Gość BogatyszczesliwyOn
dziekuje wam kobietki,ja to wiem ze materializm u was duzy ale ja tez taki jestem:) trzeba trzymac fason,niech kazdy zna swoja wartosc i cieszy Mnie ze kobiety mysla przyszlosciowo a nie biore byle smiecia aby go miec i robic dzieci- jak juz robic to zkims kto je da rade wychowac

Gość TOMISIEPODOBA
i wkoncu szczere babki na w tym temacie a nie zamydlanie oczu,szczerosc ma wieksza wartosc niz skromnosc w tych czasach

Gość dr Teresa Links-Czejnsawowicz
Wszystko i tak na straty!

Bogatszy hmm ciekawa wypowiedź a co do autorki jak lubisz dawać dla kasy to może zawód w tym kierunku wybierz hehe

Gość od razu idz na ulice
:o