Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaKasiasiunia

Brzydki,fajny,bogaty...ale nie mogę no!

Polecane posty

Gość DominikaWetn.
kobieta lubi kontrolowac,wiec by zagladala tobie w zycie :) taka nasza natura,nie lubimy sie dzielic co jest normlane :) do autorki : jak jest fajny,bo nie wymieniasz tylko jego kasy,to poznaj go blizej,moze zaczniesz inaczej postrzegac jego wyglad,mysle ze to cos wiecej wiec warto,tak wnioskuje z wypowiedzi. pozdrawiam

Gość z waszych wypowiedzi wynika
kontroluje ten kto ma kase !! jedna kontrola i zmiana partnerki :)

Gość Martusia25LOmza
nie rozgladam sie za takim,teraz koncze studia i sama zarabiam ale jak sie trafi to sie porzadnie zastanowie,bo wole usmiechniete zycie i stabilne niz wieczna rozchwiejke emocjonalna

Gość jaakaaaaaaaaaaaaaaa
jak jest przyjaźń to spróbuj związku. Może będzie coś więcej i to co ci przeszkadza - zaraz przestanie a nawet zacznie się podobać. Ja tak miałam z tym, że mój mąż do bogaczy nie należy... Związek z przyjacielem to jest to... Wcześniej właśnie byłam z facetem przystojnym, baaardzo bogatym itp, ale miałam opory przed korzystaniem z jego kasy, a zostawiłam go bo nie było między nami tego czegoś... W sumie to co się stanie zależy też od twojego charakteru... Może pełne konto i wygoda wezmą górę? A może uciekniesz gdzie pieprz rośnie... Ja nie żałuję swojego wyboru, moje dzieci mają wspaniałego ojca i rodziców, którzy się nie kłócą (chyba właśnie dlatego, że łączy nas to "coś"), a to że czasem coś się na głowę zawali i ciężko koniec z końcem związać... Jak ktoś ma głowę na karku i nie jest chowu pasożytniczego to sobie poradzi. Dla mnie szczęście dzieci jest najważniejsze = szczęśliwa/zakochana mama. Ja sama pochodzę ze związku "dla kasy", przekitrane dzieciństwo - te awantury, bleeee.

Gość z waszych wypowiedzi wynika
czyli reasumujac ten temat , poprostu sie sprzedajecie i to mi sie wlasnie u kobiet podoba ,ze mozna je kupic

Gość amaletta
kontroluje ten kto ma kase !! jedna kontrola i zmiana partnerki z twoich wypowiedzi wynika, ze tylko materialistki dla ciebie nie szkoda, jej nie skrzywdzisz, bo jestescie siebie warci :P

Gość KarolinaGdansk29
Moj mąż jest bogaty,zaradny,uczciwy,miałam dylemat,wybrac urwisa z piekna twarzą czy przeciętnego - albo dla niektorych brzydala z błyskiem w oku,wybralam druga opcję,nie żałuję. Żyjemy wspolnie,kochamy się,to przyszło z czasem. Nie kontrolujemy się bo ufamy sobie,kontroluje ten kto ma kasę? w związku- malzenstwie kasa wspolna,kontroli brak,jedynie lekka ale tak powinno byc. Dziewczyny wybierajcie mądrze,fajnie jak ma kasę-ale to musi isc w parze z charakterem,wtedy stworzycie fajne rodziny

Gość nieowijamwbawelne
sprzedajemy za milosc,wiernosc,kase i opieke na cale zycie-full pakiet inaczej won kretynie :D

Gość aswqhyrefhwr
ja wybralam biednego,i co z tego mam?nie zaplacone rachunki i udreke

:-) ja sie ciesze ze jestem biedny jak mysz koscielna ... przynajmniej nikt nie bedzie mi palki obrabial myslac o zakupach w galerii czy tez nowych bialych kozaczkach.

Gość WiolaSzalona
a ja tam swojemu bogatemu brzdalowi obrabiam palke bo lubie,ma sperme jak wanilia bo jest czyscioszek i lubie ja polykac :D za to kocha mnie nad zycie :D

Gość zle mnie zrozumialas
amaletta --> w tamtym poscie wlasnie mialem na mysli materialistke czyli wiekszosc kobiet ktore sie tu wypowiedzialy

Gość Darusia38
polecialam na kase i nie zaluje :D to trwa juz 15 lat :D fajne zycie mam :D

Gość rannyzbok21
czemu mi nie chce zadna possac do konca albo dac sie zerznac analnie i pozniej zrobic soczyste loda prosto z kakowego oka?:P a juz wiem,nie mam kasy hah

Gość Ramboskasku
faceci i kobiety maja posrane w glowach :P wiec nie przyxznam sie do plci! :P

Gość zle mnie zrozumialas
sprzedajemy za milosc,wiernosc,kase i opieke na cale zycie-full pakiet inaczej won kretynie o czym ty piszesz milosc ? za kase ?

Gość amaletta
zle mnie zrozumialas amaletta --> w tamtym poscie wlasnie mialem na mysli materialistke czyli wiekszosc kobiet ktore sie tu wypowiedzialy to waż słowa, bo własnie one będą cie oskarżać :D ;)

Gość ja też zyję z juz 18 lat
z moim mężem i przyznam się że na początku znajomości zrobił na mnie wrażenie bo byl mądry, inteligentny i potrafił zrobił uzytek ze swojego rozumu co sprawiło że miał kilka firm, pieniądze mimo ze nie był przystojny. Po prostu kocham facetów za ich przedsiębiorczość, podniecają mnie mężczyźni zaradni życiowo tacy ktorzy są w stanie zapewnić godne życie mnie i naszym dzieciom. Ja sama też pracuję ale na ......waciki. Przy kasie mojego męża moje pieniądze są niczym. A ci ładni? Co z tego że są przystojni jak głupi, życiowo niezaradni, bleeeeeee. Z czego będziecie żyć? FACET MUSI PRZEDE WSZYSTKIM MIEĆ ŁEB NA KARKU. a kochać się z takim mądrym, zaradnym to sama przyjemność. Przystojne pustaki WON!!!!!!!!

;P sorry ale wiekszosc postow nalezy do mnie i se jaja robie.... no akurat dzisiaj mam taki pomaranczowy humor. Moze nie najwyzszych lotow ale to z racji grypy z ktora walcze.

Gość ja bym jednak
nie potrafila, wiem bo bylam w takiej stuacji niby wszytsko pieknie slicznie ale cos mnie odrzucalo i to bylo sileniejsze, mysle ze kobiety bez uczuc bez szacunku do siebie i przedewszystkim wyrachowane ida w taki uklad bo zwiazkiem tego bym nie nazwala, jednak chociaz mala iskierka musi byc, moim zdaniem bedziesz sie meczyc

Gość WEla24
Dokładnie. Co z tego że fajny,jak może jedynie czarowac? Niech zrobi uzytek z głowy,niech kobieta mu w zyciu pomoże,niech stowrzą razem coś fajnego. Przystojni to bajeranci,poza wyjątkami ktorych nie poznalam,ale może poznam. Nikogo nie chce szufladkowac ale taka prawda. Jakbym poznala kogos interesujacego to bym patrzyla na charakter,kasa to tylko dodatek,liczy sie osobowisc,potencjal. Dziewczyny powinny wiedziec co dobre!

Gość ja bym jednak
jak facet odrzuca to jak z nim sobie ulozyc zycie przymruzyc oko na to tak, nie mowie ze ma byc zaraz piekny i przytojny ale musi sie podobac danej osobie aa nie tak bedzie lepiej dla mnie bo ma kase i jest ulozony, jaaa bym poprpstu tego nie rozumiem!!!!!

:) ehh niech mnie Opatrznosc strzeze przed takimi kobietami ... brrr brrr :P najlepiej udawac biednego prostego czlowieka zeby nie pasc lupem takiego czegos*

Gość Julianna45
poleciaam na kase a teraz bym go nie zostawila chociaz ma powazne problemy z nia,bo sie w nim zakochalam,chociaz bylam materialistka przyznaje,ale nie zaluje ze taka bylam.przez ta glupia ceche spotkalam osobe ktorej jestem oddana w calosci a on mi i razem sobie damy rade!

Gość AdaWawkaajol
padniesz lupem bo sa takie intrygantki ze szok!!!! wiem bo mi zostal maz ukradziony spod nosa chociaz bylam dobra:P a biedny jak mysz koscielna wiec teraz sie ciesze :P

ja pierdykam, nie mogłabym byc z facetem co mnie nie pociaga, chemia musi być!!! Już wole miec takiego co ma mniej kasy a przynajmniej patrzeć jest przyjemnością. co z tego ze ma gruby portfel jak podczas seksu nie mogłabym mu spojrzeć w twarz? dziwka nie jestem by sie bzykac zkims kto mnie nie podnieca ale kto ma kasę. Żal.

Gość i jak tu szanowac kobiety
ktore za grosz szacunku dla siebie nie maja "sprzedajemy za milosc,wiernosc,kase i opieke na cale zycie-full pakiet inaczej won kretynie " jak w sklepie cos sie sprzedaje cos sie kupuje :O

Gość ja bym jednak
a bzykanku mowy nie ma !!!

Gość tez tak mialam..
Mialam super przystojnego,biednego, leniwego jak cholera faceta...bylam z nim 4 lata,zapieprzalam na niego,wyremontowalam mu dom,urzadzialm jak w bajce,mial ch.j wszytsko....pewnego dnia poznal inna i w jeden dzien zapokowal moje rzeczy w kartony i przywiozl mi je do firmy twierdzac ze to koniec bo przestal mnie kochac!!!zaczelam spotykac sie z moim kolegom,ktory jak to stwierdzil czekal na mnie od dluzszego czasu...nigdy nie wydawal mi sie super przystojny ani tez szczegolnie ochydny..ma kase i to sporo,ale ja tez prowadze swoja firme wiec nie potrzebuje jego pieniadzy,chociaz we dwoje oczywiscie jest lzej...ale mamy wspolne pasje,zainteresowania.jestesmy od roku ze soba i kazda wolna minute spedzamy razem realizujac siebie w naszym zwiazku... wiec sie nie zastanawiaj,naprawde milosc przychodzi z czasem,jak mozesz polegac na facecie,czujesz sie kochana ,docieniana i bespieczna(nawet finansowo)to bierz go!i sie nawet nie zastanawiaj!