Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie24latka

za 3 miesiące kończę 24lata i jestem sama-czy tzn.że będę starą panną????

Polecane posty

E, przecież cycki można mieć bez ślubu. Ja na przykład mam :classic_cool: (tzn, to lekka przesada nazywać to cyckami, ale ciiicho)

No fakt można mieć je od urodzenia, niestety ja na cycki muszę sobie zapracować 😭 to może trywialna potrzeba, ale czasem dobrze jest mieć i kawałek tyłka do poklepania i cycka do trzymania :D

Gość hgd gkh
ja was nie rozumiem dlaczego wy macie takie parcie na meza,dzieci....tak ci spieszno do obowiazkow????

Bo to normalne dla kobiety że chce faceta, a nawet chce z nim dziecko ! A na co ma czekać? Ślub to nie tylko obowiązki ale też i pewne przywileje, no i można razem się rozliczać :D

Gość tak raczej tak
lepiej kup od raz kota , bedziecie sie razem starzec

Gość tabula rsaa
family man -> za pół roku kończę 29 lat. Mam szanse u Ciebie ? szukam męża, bo samotnosć mnie wykańcza :)

I ulga na dzidzie jest :classic_cool: co się opłaca gdy ma się dziecko i odpowiednie zarobki. Jeśli chodzi o wiek to człowiek młodszy mniej wybrzydza bo jeszcze wielu rzeczy nie wie, no i poznają świat we dwójkę, uczą się żyć razem. A starej babie to wystarcza kot, bo nie gada, nie pije :)

Jestem młodszy od Ciebie o dwa lata, no i nie jestem jakimś łakomym kąskiem, ale tak masz szansę :classic_cool: choć wolałbym dziewczę w wieku 24-26 lat.

Gość a ja w twoim wieku i mam
2 dzieci

Gość oih
family ma- ile masz lat? i skad jestes? \

Ja z warszawy jestem, już część kafeterianek mnie zna niestety :O. Tu można kobiety poznać od tej ciekawszej strony, być może lepiej szukać na jakimś portalu randkowym, ale tu więcej kobiety piszą o sobie a nie "pisz jak masz odwagę" i zdjęcie cycków. Oczywiście cycki są bardzo ważne, ale chciałbym wiedzieć co za diabeł w niej siedzi.

Gość nie czytalam wszystkich odp
odpowiedzi ale Ci powiem tak: nie przejmuj sie. Ja tez tak mialam. Poznalam swojego obecnego meza jak mialam prawie 26 lat! Przyjdzie pora i na Ciebie. Glowa do gory!