Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieje sie tam tyle

CZY MARTWICIE SIE O SWOJE DZIECI W PRZEDSZKOLU?

Polecane posty

Gość dzieje sie tam tyle

Wychowawczyniami grup najczesciej sa wredne baby, które udają miłe i przesympatyczne kobietki! Ile ja sie naogladałam w przedszkolach traktowania dzieci! Pracuje w przedszkolu. Czy nie uważacie, że prowadzącymi grupę powinny być kobiety z powołaniem do tej pracy? Powinny bezgranicznie kochać dzieci! Kochać swój zawód! Okropne szarpanie, okropne odzywki do dzieciaczków... Po prostu szok! Ile razy interweniowałam! Uważajcie na te niby miłe panie w przedszkolach! Szkoda mi tych dzieci naprawde. Dziwi mnie, ze w przedszkolach nie ma kamer.... kazda grupa powinna byc zaopatrzona w kamere! Dziwne....

ja sie nie martwie skoro widze ze dziecko chetnie zostaje i nie chce wychodzic z przedszkola tzn ze jest ok :)

Gość dzieje sie tam tyle
Bo dziecko zapomina szybko o wielu momentach przykrych dla niego! Pamietajcie! Najlepiej to wiem! Obserwujcie swoje pociechy!

Gość autorko nie panikuj
jak czytam to co piszesz to widze, ze przez ciebie poki co przemawiaja emocje a nei zdrowy rozsadek...

Gość A musisz tak krzyczec
po kazdym zdaniu stosowac wykrzykniki? 😴

Gość kolezanka przekazala mi
ze pani krzyczala przy niej na mojego syna (ona swojego odbierala) moj podszedł po puzzle-pani wrzasneła-szymon nie wolno brac teraz puzzli -dopiero jak sie zorientowała ze ta kolezanka i ja to dobre kumpele to mow szymonku nie bawimy sie teraz puzzlami z drugiej str ja sie im nie dziwie 25 dzieci i one po 1ej niby tylko 4,5 h ale to jest masa dzieciakow

Gość no i coooooooooooo
ze to jest masa dzieci, trzeba bylo sie nie brac za tą prace. Zawód ten wymaga ogromnej cierpliwosci. Nie mozna pozwolic sobie na zle traktowanie dzieci. Moim zdaniem powinny byc badania psychologiczne dla pań nauczycielek .

No i coz tego ze nawet krzyknela na Twojego synka ? Przeciez jak ma tyle tych dzieciakow do pilnowania to by zwariowala gdyby sie chciala kazdym cackac. Dzieci powinny wiedziec co wolno a co nie i jezeli nie stosuje kar fizycznych to moim zdaniem jest ok. Dzieci musza miec dyscypline bo inaczej wyrosna na Bog wie kogo.

Gość bez kituuuuu
Każdy powinien mieć powołanie do tego czym się zajmuje (niezależnie od profesji) , ale niestety niektórzy je tylko mają. ja się nie dziwię bo za takie marne grosze to nawet jak ktoś zaczynał z wielkim powołaniem to ono szybko znika.... no ale cóż...w tej chwili jest za mało placówek przedszkolnych, a gdyby jeszcze połowę pań nauczycielek zwolniono - bo nie mają powołania, to dopiero byłby klops ;)

Gość kolezanka przekazala mi
a dzieci sie wychowuje krzykiem? wiem ,ze przedszkole nie jest od wychowywania ale zachowania dzieci przenosza

Gość a ja najbardziej nie lubie
tych rozmamlanych mamusiek i ich super dzieci co to im wszystko wolno, bardzo dobrze ze w przedszkolu jest dyscyplina i pani krzyczy na dzieci bo jak matka wychowac nei potrafi to potem taka przedszkolanka dopiero ma zadanie zeby z dziecka wyrosl porzdany czlowiek :/