Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z dekoderem.

wzrost i waga rocznego dziecka

Polecane posty

moj wazy 10kg200g mierzy 81 cm. czy to jets dobra waga i wzrost/

moja szczypica waży 7600 a zmierzyć jej sie nie da bo ucieka kopie gryzie i sika na pania doktor haha... kupuje jej ubranka na 86

ja tez kupuje na 86 ale niektore sa za male.

martwi mnie wzrost. urodzil sie malutki 51 cm. moze dlatego teraz mniej mierzy . starszy symn byll wiekszy w tym wieku. ale i wiekszy sie urodzil 56cm.

bez przesady 81 cm to jest dobrze! przecież malutki sie urodził to co ty chcesz żeby 40 cm urósł przez rok???

moja miała 11,5 kg i 82 cm teraz ma 14 mies i 12,5 kg i nosi ubranka na 92

Gość waga123
ile ważą Wasze 20 miesięczne dzieciaczki moja ma 20 m-cy i waży 12 kg, wzrost 87 cm nie wiem czy nie za mało wazy????

Gość waga123
podnosze

Gość aaala
no bez przesady, moja ma 2 lata i 4 mce czyli 28 mcy i waży 12,8 i mierzy 87 cm...

moja corka ma 2 latka wazy rowne 10 kg i ma 85 cm (wiem ze powinna wazyc wiecej)

Gość Mój roczniak wazy
12,300 i mierzy 82 cm :)

corka ma teraz 13 miesiecy i 10 dni wazy 10 kg i ma 74 cm. Jeszcze miesiac temu wazyla 9.300 kg i miala 71cm. Pojechalismy na wakacje i polskie jedzenie bardzo jej smakowalo:-D

Gość manna30
Mój syn ma około 82 cm wzrostu (trudno go zmierzyć, bo nie bardzo mu się to podoba) i waży 12 kg

Gość waga123
dzieki za odzew :) ja wiem ze w pewnym momencie waga "staje" ale z drugiej strony dziecko sie cały czas rozwija i rośnie a waga "stoi" o tyle mnie to dziwi że jakieś 5 m-cy temu miała 11,5 kg i przytyła tylko 0,5 kg no i urosła jakieś 2-3 cm nie jest zbyt chuda ale jak jest golutka to widać jej żeberka zjada pieknie obiadki i pije mleko 2x dziennie alei sniadania i podwieczorka nie jada od penego czasu i stad ten niepokój

Gość waży 11,80 kg
a ma 20 miesięcy, wzrost ok. 83 i nie jest chudzinka...:-)

Gość ghdoikns
moja córa ma 14 miesięcy waży niecałe 10 kg i ma 76 cm urodziła sie 2300 i miała 47 cm nie wiem czy dobry ma wzrost widze wsyztscy mają powyżej 80 ;/

Gość tak sie zastaanawiam
jejku to moja jest kluska w porownaniu z waszymi - jutro bedize miala 18 miesiecy i wazy ok 13.5 - 14 kg a mierzy z 85 cm - tez ciezko ja zmierzyc bo ucieka

Gość fiua
Mój ma prawie 16 miesięcy i prawie 13 kilo wagi, ale wzrost taki sobie, 81-82 cm, dokładnie nie mogę zmierzyć. Ale urodził się krótki - tylko 52 cm.Mimo to uchodzi wśród ludzi za dużego chłopca.

Gość tak sie zastaanawiam
ale moja tez sie urodzila krotka bo 53 cm a wazyla prawie 4 kg. Ale co z tego jak w przeciagu 2 tyg urosla o 10 cm....nie wydaje mi sie ze dlugos przy urodzeniu wplywa pozniej jakos na wzrost dziecka. Tak samo moja znajoma urodzila dziecko 60 cm (szok) a ona i jej maz maja gora 160 wiec dziecko napewno nie bedzie koszykarzem

Gość fiua
no my z mężem jesteśmy wysocy, w mojej rodzinie wszyscy też raczej wyżsi, a dziecko urodziło się krótkie, byłam zdziwiona, jak lekarka powiedziała,że ma 52 cm, spodziewałam się conajmniej jakichś 57 cm, ja sama urodziłam się z długością 56 cm ! Mój brat 60 cm ! Potem synek ładnie rósł i był większy jak na swój wiek, ale teraz po roku mam wrażenie że stanął w miejscu.

corka majac rok wazyla 9.700 kg i miala 70cm wzrostu (ur 48 cm i 2.970 kg)