Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whispergirl

pomocy!!! zadarty nos!!!

Polecane posty

mój największy kompleks to właśnie zadarty nos a dokładnie chodzi mi o to że jest długi i zadarty i jakoś naprawde dziwnie wygląda :P poradżcie czy wy zadartuchy macie takie same odczucia co ja bo czuje się jak jakis dziwoląg :P pozdro :D

Gość buncol
خواطر‘ أحمد الشقيري ‘, Sulaf Fawakherji, Madeleine Matar, كلنا ضد بناء جدار مصرائيل, أصعب حالات الحب ... الحب من طرف واحد :(, سماحة الامين العام لحزب الله السيدحسن نصر الله(حفظه الله), خلينا نشوف كم شخص مع سلاح المقاومة وخطاب سماحة الامين العام السيد نصر الله , Saba Mubarak, •*¨*•.¸الحب و الموت ¸.•*¨*•, مليون مسيحى ومسلم بيحبوا بعض بجد, لست وحدك من يتألم ...فلا تحزن, محبى داليا البحيرى, كلــــــنا بشــــــــار حـــافظ الاســــــــد .. , خلينا نشوف اذا ممكن نجمع مليون شخص عربي ضد اسرائيل خلال90 يوم, Vestiges D'orient Atelier D'art, محبي بشار الأسد

Przestań. Zadarty nos jest fajny ;-) Pokaż zdjęcie to ocenimy...

Łączę się z Tobą w bólu 😭 Tylko, że ja nie mam długiego nosa, ale i tak on dziwnie wygląda :O

przyłącze się - mój nie jest długi - raczej normalnej długości... tylko zadarty - najgorzej widać to z boku.. ale się przyzwyczaiłam

Oj kobiety... Każda sobie znajdzie jakiś kompleks...

Gość zaraz skoczę
lepszy zgrabny, ale zadarty niż mój kulfon. ja nie mam nosa tylko kartofel, szeroki jak skurwysyn 😭

Gość ja teeez
zadarty nie jest ale jest wielki w sensie szeroki.. wyglada jak kartofel :( jak taki nos gargabela

parle moi.... właśnie z przodu jeszcze jakoś ujdzie ale jezeli chodzi o profil tragedia :(