Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkrótce starająca się

Jaki badania przed rozpoczęciem starania się o dziecko?

Polecane posty

Pani doktor ma Pani jak najbardziej racje hehe :) Forma super teraz tylko majstrować bejbika :)

:D, weź nie kuś ;), przyjdzie czas na to już niedługo ;). To w sumie udało się tylko po jednym cyklu, jak zaczęłaś bardziej skrupulatnie do tego podchodzić? ;)

toksoplazmoza z krwi...jak idziesz na morfologie to pobieraja ci ampulki do toxo od razu...hm ja odlozlam tabsy rok temu potem sie zabezpieczalismy gumkami a cykle mi sie rozjechaly potem sie okazalo ze mam torbiel na jajniku, potem ze to jednak zespol policystycznych jajnikow, 2 cykle na luteinie, przeszlam na diete niskoweglowodanowa i w pazdzierniku zaszlam w ciaze:) A jeszcze sa odpowiednie diety na pdoniesienie plodnosci. Ale to generalnie chodzi o zmaien sposobu zywienia, ostawienie papierochow, alkoholu, fasto foodow.

Ja już musze zmykać papa :) Pozdrowionka :) Trzymam kciuki na przyszłość :papa

co do plodnych to przed owulka i po owulce jest duza szansa...bo plemniory zyja do 5 dni:) dobra metoda to tez potrzymanie nozek w gorze tuz po;) a i nie kochac sie codziennie zeby moglo sie meskie nasienie odbudowac:) najlepiej co drugi dzien:)

Dzięki za wszelkie rady! Czekam na następne ;). Wam również życzę powodzenia :)

Gość a co ja wrózka
przede wszystkim PRZED zajściem w ciążę należy iść do stomatologa i zrobić porządek z zębami !

Gość a co ja wrózka
folik to możesz brać od zaraz, nie zaszkodzi, 80 % populacji obu płci ma niedobory kwasu foliowego ja zaszłam w pierwszym cyklu starań, ale dokładnie wiedziałam kiedy mam owulację

Gość wkrótce się starająca
Dzięki. Ząbki mam cacy ;), bo z rok chodziłam do stomatologa, choć niedługo muszę pójść na kontrolę. No to gratuluje, że Ci się tak szybko udało :). Tak zwyczajnie, czułam kiedy masz owolucję i wtedy się kochaliście, czy jakieś obliczenia prowadziłaś, czy coś innego?

Gość a co ja wrózka
tak zwyczajnie, miałam b.charakterystyczne kłucie w jajniku jeden seks w ten dzien i już

No to faktycznie szybko Wam poszło :). No ja też odczuwam owolucję, co miesiąc, więc mam nadzieje, że też pójdzie tak szybko ;). A w którym miesiącu jesteś, a może już urodziłaś? :)

Może ktoś coś jeszcze napisze?