Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałam pizzę

Już dawno temu nie byłam taka zła, złapał mnie taki kurw, że szok!!!!!!!

Polecane posty

Gość chciałam pizzę

jeszcze trochę i pierdolca dostanę. Gniję w tej chacie i zdycham. Nie dość, że jestem chora, to na dodatek mam skręconą kostkę. Od samego rana nic nie żarłam, bo matka nic nie kupiła. Sama gdzies się nażarła, wróciła i oczywiście nie przyniosła ze sobą żadnego żarcia. Mówię, jej że chce pizzę. Kurrwa no chyba z kilka godzin mi zajęły te pojeeeebane pertraktacje. W końcu uległa i powiedziała, że upiecze mi tą pizzę. Myślałam, że tak zrobi, a ona gdzieś polazła. Postanowiłam sama czegoś do niej dorzucić i pododawałam wszystkie dodatki. Czekam i co kurwa? Pierdolony zakalec? Takiego gówna to w życiu nie widziałam, to nawet nie wygląda jakby kiedykolwiek żarciem było. I chuj teraz będę siedziała głodna, a jutro idę do lekarza a ona znów mnie zapyta co taka chuda jestem :O Na dodatek zaraz pewnie do mnie przyjdzie koleżanka i znów mi będzie gadać jak to ona się dziś nażarła :O Chyba zaraz kurwica mnie strzeli :O

Gość mkoonjia
sama sobie zrób pasożycie!!!!!!!

Gość discodaja
jestes pizda gruba bys tylko zarla swinio do roboty pasorzycie gruby

Gość dupaweza
jak kurwa z lozka nawet wyjsc nie umiesz zrobic sobie kanapke to masz pecha swinko morska

Gość dr Janina Pancz-Glejda
Ciesz się, że masz co żryć idiotko tępa!

Gość wszystko ładnie pięknie
dobrze ci bezmózgi bachorze

Gość chciałam pizzę
Nie umiem zrobić tej pierdolonej pizzy, zresztą i tak nie miałabym już z czego, bo nie mam produktów :O Zamówić nie mogę, bo na dodatek musze mieszkać na pierdolonej wiosce :O discodaja>> naucz się kurwwa czytać, może dzięki temu poznasz choć trochę ortografii :O

Gość Ssiesz mi
I tak to ludzie w XXI w W Europie giną z głodu.

Gość chciałam pizzę
dr Janina Pancz-Glejda>> co ja mam kurfa żryć? jak bym miała to by mnie taki kurw nie dopadł Co za kurwa tępi ludzie :O Ja pierdole

zadzwoń po TVN 24 może przyjadą i zrobią program UWAGA o matce która głodzi swoją corkę ( która jest inwalidką i nie ma rąk żeby sobie zrobić coś do żarcia )

Gość Lajzamineli
gdybym miała taką córkę - wywaliłabym do zsypu na śmieci. A mamuśka - ma za swoje. Ktoś to b..dlę tak wychował.....

Gość Ovocowy ray
No tak faktycznie przejebane trochę. No ale żeby tak w domu nic a nic wogóle do żarcia nie było to też trochę dziwne. A koleżanka która do Ciebie dziś wpadnie to jak rozumiem koleżanka z tej samej wsi?;) Zadzwoń do Niej niech jakieś jadło przywiezie pod pretekstem:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
co za sierota,kobieto ile ty masz lat,nie masz rączek?

Gość dupaweza
idz pod latarnie zrob komus loda to sie najesz

Gość PannaDortkaa
twoja mama wraca z pracy zmeczona a ty ja opierdalasz ze chcesz pizze. Kurwa ale rozpuszczony bachor z ciebie, a co to mama jest twoim popychadlem ze ma tanczyc jak jej zagrasz, pasozycie??

Gość dr Janina Pancz-Glejda
Żryj mrożonkę albo na surowo!

Gość Noma noma yey
No czasem lepiej nic nie jeść niż zjeść byle co i dostać roztroju:)

Gość chciałam pizzę
Chyba UWAGĘ trzeba sprowadzić po to żeby ukazano tępotę umysłową na kafe, gdzie ludzie nie potrafią czytać :O Szok :O Do żarcia nic nie ma, wszystko już poszło na tą pizzę, którą było trzeba wyjebać. Z tego wkkurwienia już mi się nawet jeść odechciało, i pierdolę to O

Gość dupaweza
bo grubasie juz wszystko zezarlas nic dziwnego biedna matka robi na 2 zmiany zeby wykarmic grubasa a ten nazeka i zre coraz wiecej

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa789
co sie uparlas na pizze zezryj kanapke idiotko

Gość Noma noma yey
No w sumie nie bronię jej ale po pierwsze ma skręconą kostke choć kostką posiłków nie robi to jednak jakąś niedyspozycja. I jeśli naprawdę nie ma nic na chacie do wszamania to do sklepu ch wie gdzie on jest w jej okolicy też nie bardzo pójdzie. Mimo to trochę mi się nie chce wierzyć że faktycznie nic a nic nie ma do źarcia. Ps mrożonka na zimno:-D

Gość jacobs
Jak na wsi mieszkasz to pewnie masz jakieś zapasy w piwnicy .ostatecznie zrob sobie frytki z ziemniakow .

Gość z obcęgami lepsze
Jak mialaś dodatki do pizzy to znaczy że w domu jednak coś bylo do zjedzenia. Założę się, że makaron, ziemniaki czy ryż też by się znalazły. Nie powiesz chyba że macie puściuteńką lodówkę i szafki w kuchni. Jak ktoś jest głodny to nawet na zwykly ryz czy ziemniaki z wody, bez niczego się połakomi. No, ale lepiej poczekać aż mamunia wróci z pracy i malutkiemu dzieciątku coś zrobi do jedzenia uppsss ... do ŻARCIA, bo paniena najwyraźniej ma nie tylko probolem z nogą, ale jeszcze rączki jej do dupy przyrosły i sama sobie nie umie nic do jedzenia przygotować.

Gość chciałam pizzę
nie mam piwnicy

Gość dupaweza
gdzie grubasy nie beda jedli czegokolwiek musza miec podane do lozka

Homer Simpson jak nie było w domu nic do jedzenia to zjadł 5 kg mąki

Gość chciałam pizzę
Kurwa niech mi ktoś powie skąd jest tyle debili? DO ŻARCIA NIE MAM NIC! NIE ŻARŁAM CAŁY DZIEŃ I MAM PIERDOLONĄ NIEDOWAGĘ, Z KTÓRA MUSZĘ IŚĆ DO LEKARZA. Ale w sumie po chuj tam leźć, skoro to przeciez normalne, że jak się nic nie żre, to się mało waży :O

Gość Riffluxury
Jak wszystko poszło na pizzę np biały ser albo pieczywo też ? No to się na zachodzie nazywa Heart attack food (h.a.pizza na której są kanapki kurffa jeszcze):-D