Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna mamusiaaa

KIEDY W PODSTAWÓWKACH WYPŁATA STYPENDIÓW KTO WIE????

Polecane posty

Gość Biedna mamusiaaa

U nas były w grudniu i od tamtej pory cisza. Na kiedy teraz trzeba szykowac faktury? Ile macie stypendium i może jakieś doświadczenia z nimi związane? :)

Gość bogata mamusia
do pracy, nie stać ciebie na utrzymanie a masz dziecko, trzeba było myśleć wcześniej

Gość butelka wody mineralnej
jak chodzilam do liceum mialam stypendium unijne. z wyplatami bylo strasznie bo przyznali mi 1200zł na rok i od razu chcieli faktury na 1200zł z czego przez caly rok szkolny z przedlozonych faktur na cala sume wyplacono mi tylko 220zł, smiech na sali, a co smieszniejsze we wrzesniu jak juz zaczal sie kolejny nowy rok szkolny wyrownywali stypendium dajac pomoce naukowe to wyboraz sobie ze za 980zl dostalam 4 encykopedie i globus. to bylo 4 lata temu, nie wiem jak teraz sie wszystko przedstawia.

Gość Biedna mamusiaaa
Beznadziiejnie teraz to wygląda... Trzeba zbierać fakturym kupywac pomoce naukow, które wcale nie są potrzebne typu globus, długopisy i gry edukacyjne. Nie można kupić kapci, spodni i co śmieszne nawet myszki ani klawiatury do komputera. KUpiłam jakieś gry które leżą bezuzytecznie bo nie mam klawiatury (teraz piszę od koleżanki dla kótrej pilnuję dziecka). Pani większośc faktur poodrzucała, a kupiłam rzeczy któe niezbyt były potrzebne aby tylko coś kupić.....

Gość do butelkii
A dlaczego z przedłożonych faktur wypłacili Ci tak mało? :)