Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnooka

Kocham mojego ginekologa...

Polecane posty

Gość smutnooka

Witam:) rozpoczęłam ten wątek, bo od pewnego czasu mam pewny problem..otóż przyznaję się bez bicia..pokochałam mojego własnego lekarza, który jest ginekologiem:( strasznie mnie to męczy..nie mogę przestać o nim myśleć..na początku nie pałałam do niego sympatią..ze względu że posłał mnie do szpitala na biopsje...ale moje uczucia do niego diametralnie się zmieniły,po moim pobycie w szpitalu, tym jak sie mną opiekował, jestem młodą samotną kobietą..On nie ma żony, co do partnerki życiowej-nie wiem..ale jeśli by miał kogoś to by do mnie nie pisał sms'ów w dzień Bożego Narodzenia, w czasie gdy powinno sie spedzac go z rodziną... co o tym sądzicie?? proszę o pomoc i porady:) pozdrawiam:)

Gość cassie_90
popros go żeby ci zrobil minetke :)

Gość smutnooka
jasne...z tą minetka przesadzone...

Gość smutnooka
może Ktoś ma podobny problem.....???

tak swoja drogą to przynajmniej sprawdza się powiedzenie " tak go pożądam, że same mi się przed nim nogi rozkładają " :)

Gość hr Rosporek-Walicipski
pokochałaś, bo ci pipę pierwszy obejrzał, zboczona desperatko, jeszcze ci potrzebny do kompletu lekarz psychiatra

Gość zapros go na randke
ale zeby nie bylo niezobowiazującą jakas kawa ciacho gdzies na miescie w milej kawiarence i wszystko.,...zobaczysz jak to sie rozwinie... ginekolog tez ma prawo do milosci... obejrzyj sobie film Dr. T i kobiety

Gość dziewczyno ginekologa
spodobałaś mu się ,to też facet no nie zawód jak zawód :)

Gość Kolejny argument
zeby facetow nie dopuszczac do tego zawodu

Tylko faceci powinni wykonywac ten zawód - nie wyobrazam sobie chodzenia do kobiety a do gina chodze co miesiac i nie mam z tym żadnego problemu...

kiedyś podłapałem fuszkę na targach poznańskich ze studentem z medyka i gadaliśmy sobie o studiach. Dowiedziałem sie jak sie robi plasterki z wątroby na coś tam, ale też opowiadał,że pracował z lekarzem na pogotowiu. Opowiadał, że najczęściej jeździł do starych panień, co jak dostawały chcicy, to wystarczyło , że ginekolog obejrzał taką, potrzymał za udo, a cała choroba przechodziła.....możliwe, że autorka też należy do takich desperatek, co żeby sie poczuć lepiej musi odwiedzić gina

Gość smutnooka
po pierwsze nie jestem zboczona...po drugie nie jestem stara...po trzecie nie mam jak to ktoś określił chcicy...i nie chodze do ginekologa żeby zaspokoił moje potrzeby... dzięki za te miłe porady:) --bo każdy człowiek ma prawo do miłości..

Gość Facet Ginekolog to
taka prostytutka dla kobiet. Richard Gere tez juz razem z Julia kiedys pokazal, ze milosc do prostytutki jest mozliwa

Gość smutnooka
skoro tak twierdzisz musisz mieć ku temu jakieś powody:):) może twój ginekolog świadczy "takie" usługi:):)

Gość hjgjkhjghjg
super, napisz czy sie umowiliscie na kawe i ciacho bo to moze byc fajna historia