Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły skromny

Dlaczego kobiety nie lubią miłych, nieśmiałych, zwykłych chłopaków?

Polecane posty

Gość zwykły skromny

Gość lesio
bo tacy przewaznie ne maja $$$

Gość ostra aneta
bo zwykli chłopcy maja male fujary

Gość cassie_90
to prawda nie maja ^^^^^^

Ciebie chyba nie zauważają nagle magicznym sposobem zmieniło się we "wszystkich znielubią"?

Gość barbarellaa
z tego samego powodu dla którego meżczyźni mijają jak mebel szarą myszke w workowatym swetrze napotkaną na progu biblioteki ;)

Gość ewel27777
bo nie godza sie na zwyklosc!!

Gość Doradca wszystkowiedzący
...bo tacy nie wywołują w nich emocji, a emocje dla kobiet są najważniejsze. Miły, nieśmiały facet jest nudny.

Gość zwykły skromny
To niesprawiedliwe. To właśnie my mili, dla nich zrobilibyśmy wszystko. :( A nie jakieś pewne siebie gogusie.

Gość 21typ
zycie najlepiej byc pewnym siebie macho ktory zrobi wszystko dla niej sa tacy ?

Gość statystyczny mężczyzna
Bo kiedy są młode to szukają emocji i znajdują emocje w związkach z niemiłymi, śmiałymi, niezwykłymi chłopakami. Kiedy już ww. chłopcy zdradzą je ze wszystkimi poznanymi dziewczętami, wtedy owe kobiety zaczynają tęsknić za miłymi nieśmiałymi, zwykłymi czterdziestolatkami. A podobno kobiety szybciej dojrzewają...

Są różne gusta. Ja np. jestem bardzo towarzyską osobą, nie jestem osobą nieśmiałą, a zwróciłam uwagę na faceta właśnie takiego 'nieśmiałego' i jestem z nim bardzo szczęśliwa ;) Wiec nie mówcie,że tacy faceci są z góry skreśleni ;) Bo są kobiety, które właśnie takich lubią :)

Gość bubaaaczek
bo one wola jak huknie na nia, przeklnie, zdradzi, a ona bedzie sie plaszczyc

Gość men in white
taaaa zrobilas to z wyrchowania zeby grzecznie wysluchiwal tojego gderania:D

Gość ja nie on
Ależ kolego, co też kolega...??? Kobiety uwielbiają miłych, nieśmiałych, zwykłych... ...milionerów.

Gość córka wulkanizatora
dziewczyny lubią cwaniaczków, HAHAH. Ale jakby jakiś nieśmiałek mnie oczarował, to może bym się nim pobawiła trochę .

Gość córko wulkanizatora
Haiku: Szewc bez butów chodzi. A wulkanizator z pękniętą gumą.

"naczytają się pierdół w kolorowych czasopismach i wydaje im się że do nich to bardziej pasuje ktoś bardziej jak brad pit a nie jakiś "zwykły" krzysiek. skutki tego są proste, biegają za jakimiś faciami którzy potrafią wkręcać dobry bajer bo zwykłe życie wydaje im się "za zwykłe". chciały by wielkiego świata" - do tego miejsca oferma ma racje ! a poza tym lubią : miłych, niesmialych, zwykłych chłopaków :)

Ehhh to uogólnianie...skoro są mili, nieśmiali zwykli chłopacy, to są i miłe, nieśmiałe, zwykłe dziewczyny. One też są złe? Naprawdę uważacie, że wszystko można kupić? Że chodzi tylko o pieniądze? Zresztą...co ja tam wiem. Ja jestem tylko naiwna i zakochana...

Gość ewel27777
jak chop jest przystojny to dla mnie moze i pod mostem mieszkac:))SERIO!!

Gość chrum*
Mój ukochany to właśnie taki miły, nieśmiały, skromny chłopak ale zdecydowanie nie można nazwać go zwykłym ;)

"y nie lubią miłych, nieśmiałych, zwykłych chłopaków?" zapewne dlatego, że taki opis to tylko racjonalizacja. Czytaj: 1) miłych - jestem frajerem z kompleksami i nawet nie umiem się do dziewczyny odezwać. Więc uważam to za bycie miłym. 2) nieśmiałych - wstydzie się odezwać a jak ktoś się odezwie to uciekam 3) zwykłych chłopaków - jestem brzydkim, nieciekawym typkiem który za normalność uważa nijakość i beznadziejnę czy jakieś podobne wyjaśnienia :D

kurcze..... "chciałaby" piszemy razem.... offermo, czy tak trudno sprawdzić w słowniku? :O

i o to chodzi :P w końcu im biologia każe łapać samca alfa :P albo z nim zachodzić a jednostki nieprzystosowane (kobiety i mężczyźni) umrą bezpotomnie ku poprawieniu puli genowej ludzkości. Same zyski, że się taka nieatrakcyjna "dziołcha" nie rozmnoży :D