Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły skromny

Dlaczego kobiety nie lubią miłych, nieśmiałych, zwykłych chłopaków?

Polecane posty

Cóż, faktycznie dobry tekścior chłopina napisał, skoro jedyne co można mu zarzucić to ortografię :P

Gość lubią lubią
mój maz byl taki ( pierwsze 2 pty, bo dla mnie niezwykły) a potem sie osmielił, mmoze nawet za bardzo...

kurcze..... "chciałaby" piszemy razem.... offermo, czy tak trudno sprawdzić w słowniku? :O

Gość no i prawda w oczy
kole , ja sie nie ma co zaprzeczyc mozna zawsze do ortów sie doczepic :D

Kaliba, może masz rację, niech chłopaczyna pisze.... co mi tam.. :D a nuszz się jakaś zainteresuje :D

a na każdym z tych poziomów zostaje kupa facetów "nie dość dobrych" zdaniem tych kobiet. i nie piszę o sobie, żeby nie było.... Racja, niech chłopak pisze :D .... a i żeby nie było.... to ma wysoką samoocenę ;), więc na pewno mu się i jakaś panna "miastowa" ;) "trafi" :D:D:D

poniewaz sa zbyt grzeczni poniewaz nie sa dynamiczni poniewaz maja niskie szanse na zwyciestwo

a kto mówi, że w słabej formie? ;) :D:D oprócz Ciebie nie mówi tego nikt, niektórzy nawet namawiają do większej ilości postów :D

23:07 [zgłoś do usunięcia] offerma może by trochę kultury proszę pani, co? nie uczyła mamusia ze to bardzo niegrzecznie mówić o obecnych w trzeciej osobie? ortografii się widzę panienka nauczyła ale kindersztuby nie bardzo. czasu brakło? Oj, chyba tatusiowi Pana Offermy brakło .. Starszą Panią od panienek wyzywać? ;):D :)

'' prosta dziewucha z łydkami w gnoju chciała by "chłopaka z miasta" ta z miasta chciała by bogatego '' Widze że masz małe pojęcie o mieszkańcach Polskiej Wsi płci żeńskiej. Sam znam mnóstwo takich dziewczyn i sam pochodzę ze wsi, więc Twoja wypowiedź i epitety w stylu, ''łydkami w gnoju'' obrazują Twoją wielkomiejską ''kulture''. :o

Są tacy co nawet za użycie zwrotu "biały murzyn" po sądach człowieka będą ciągać... Gdzieś ty chłopaku na wsi widział młoda dziewczynę robiącą w polu, czy przy gnoju? Więcej: robiącą cokolwiek? :P

ja jestem ze wsi i przyjaznie sie z dojrzalym obywatelem Niemiec. Mam nadzieje ze przyjazn ta przerodzi sie w milosc -wtedy na stale zamieszkam w Monachium.

Bo nieśmiały i miły = męska pizda. :D Tak to już jest; ty byś się dał dla niej pociąć a ona patrzy na ciebie jak na danie w restauracji którego nie zamawiała. Tamten zabiera ją do łóżka (i jej najlepszą koleżankę o czym dowie się później) a tamta za nim tęskni i wzdycha. Kobiety narzekają : gdzie, Ach gdzie się podziali normalni faceci??? A ja sie pytam : Jak można być "normalnym" przy takich regułach gry?

Real Life Sucks => KOBIECE REGULY...! 1. REGUŁY ustalane są przez KOBIETY. 2. REGUŁĄ jest zmiana REGUŁ bez uprzedzenia. 3. Nie ma mężczyzn rozumiejących REGUŁY. 4. Jeżeli mężczyźni zaczynają rozumieć REGUŁY, REGUŁY ulegają zmianie. 5. REGUŁA mówi - Kobiety się nie mylą. 6. Jeżeli KOBIETY są w błędzie - jest to bezpośrednim wynikiem błędu mężczyzn. 7. KOBIETA może zmienić zdanie ZAWSZE. 8. Mężczyzna nie ma prawa zmienić zdania bez pisemnej zgody KOBIETY. 9. KOBIETA ma ZAWSZE prawo być ZŁA lub ZMĘCZONA 10. Mężczyzna (jeżeli już popełnił ten nietakt, że jest zły lub zmęczony) ma być cicho. 11. Mężczyzna ma znaleźć rozwiązanie problemu gdy ten się pojawi. 12. KOBIETA MOŻE znaleźć rozwiązanie problemu w ODPOWIEDNIM czasie. 13. Wszelkie próby zmian REGUŁ ze strony mężczyzn grożą ciężkim kalectwem.

'' Kaliban Są tacy co nawet za użycie zwrotu "biały murzyn" po sądach człowieka będą ciągać... Gdzieś ty chłopaku na wsi widział młoda dziewczynę robiącą w polu, czy przy gnoju? Więcej: robiącą cokolwiek? '' Byś się zdziwił. Niektóre z nich jadą nawet robić to samo, w Niemczech, za dużo większe pieniądze... By mieć pienoiądze, na studia i inne wydatki. Nie każdy dostaje od rodziców kieszonkowe do 25 roku życia...

chce sie z wami pozegnac przegialem pałę ale musze przyznac ze bylo przyjemnie, tę spierdolinę melygiona pokazalem na forum jakim jest cudownym kapusiem i jestem z tego dumny :classic_cool: od jutra bede miec ban i wroce do swojego pomaranczowego bytowania z tego powodu,trzymajcie sie prawiczki i nie prawiczkowie 🖐️:classic_cool:

zalozylabym temat siema - co tam - siedze sobie w munich - nie planuje dzieci - jak sie macie kochani w pl?

Oferma pal licho Monachium. Znam tyle panien co wyjechały na "zwykłe" wyspy zwłaszcza Londyn i Dublin bo facet Angol/Irys (A co? Ma się z jakimś polaczkiem prowadzać?) i pracują na zmywaku lub kelnerują. Za mieszkanie nie płacą - oddają w naturze :D

wiecie prawiczkowie dlaczego nie macie kobiet?odpowiedzi w temacie starych panien te koorwy nie czytaja co sie do nich pisze,a te realne nie slysza co sie do nich mowi,lac przez leb dwa razy dziennie a weekendy poprawic kijem bejsbolowym zeby nie myslala dupa a glowa :classic_cool:

A woli wyjaśnienia. W obecnych czasach doczynienia z tzw. gnojem, a właściwie obornikiem mają tylko ci, którzy hoduja zwierzęta, jeśli ktoś specjalizuje się w sadownictwie, warzywnictwie, to takie pole nigdy nie widziało tzw. gnoju, bo są nawozy sztuczne. A ludzie którzy maja konie w stadninie, też maja do czynienia z tzw. gnojem:D I nie ważne czy to laska, czy chłopak. O swojego konia musi dbać:) Jakoś im to nie ujmuje z honoru:)

Riczard Alpert => nie wiem czy to co robią w niemczech ma wiele wspólnego z uprawą roli :o Bauerzy już dawno narzekaja, że Polacy nie przyjeżdżają w Polu robić :P

Real Life Sucks dokladnie, popuszczaja szpary za pare funtow lub euro zeby miec gdzie spac,zero szacunku,wole brzydsza dziewczyne z Polski z ktora pracuje w tesco niz korwe ktora pojechala dorabiac sie za granica

Kaliban ... no no .. musiała Cię jakaś dotknąć boleśnie :) Offerma zwroty: -kindersztuba -prosta dziewucha z łydkami w gnoju -dziewucha z miasta chciałaby bogatego, a bogata zostaje starą panną zwłaszcza to wyrażenie "stara panna" :O kurcze, facet TY W OGÓLE NIE JESTEŚ NA TOPIE.... może nie jarzysz, ale zostałeś z tymi swoimi łydkami w XIX-wiecznym gnoju, żywcem wyjętym z "Chłopów Reymonta, który co prawda wielkim pisarzem był, ale już nieżyw :O a o tym zdaje się zapomniałeś :D teraz się mówi: -single -kobiety sukcesu -zołzy i takich wyrażeń się używa - - w innym przypadku nikt Cię nie zrozumie i do końca życia będziesz nosił ten nędzny nick ;):) :D a teraz uśmiechnij twarz i się ciesz, że możesz swobodnie korzystać z życia :D

Zgadzam się z Nadzieją. A tam wcześniej, nie każda kobieta która wyjechała pracować za granice to kurwa. Może Ty znasz takie. Ja wiem, że pracują jako kelnerki, przy zrywaniu truskawek, ogórków, pomarańczy, jako nianie...

Curusiowa nie jest krowim plackiem ;) Farelka zlapala,popierdoli ja z 5lat i bedzie rozwod.Slub z rozwodem biora planowane wszystko. Polski nie mowie ze wszystkie,ale tak mysla,wyjada moze kogos tam poznaja. Moze bedzie mial dom i zostana,a moze znajde prace i dorobie sie- to nic ze bedzie dupe nadstawiac.Wroci w glorii i bedzie sie chwalic ze ma nowa honde. Gorzej jak spotka w warszawie lub innym miescie na ulicy klienta idac za reke ze swoim mezem.Maz uslyszy hello bitch i co wtedy?:DSpierdalaj kurwo