Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tool111

Problem z Dziewczyną!!!!

Polecane posty

Gość tool111

Piszę tą wiadomość, ponieważ chciałbym poznać zdanie innych kobiet na tym portalu tudzież facetów... Od pewnego czasu jestem zakochany w dziewczynie, która wydaję mi się idealna. Wiem nie ma ideałów, ewentualnie można powiedzieć, że ideały szybko się nudzą. Po raz pierwszy w życiu poczułem coś więcej niżeli zauroczenie czy zwykłe uniesienie... Dzięki niej moje życie nabrało koloru czegoś, czego brakowało. Najgorsze w tym wszystkim jest to, iż moje uczucie nie zostało ani trochę odwzajemnione, na dodatek wcześniej była związana z facetem, który ją uderzył będąc pod wpływem alkoholu.Myślałem, że może gdy znajdzie we mnie oparcie zauważy to co czuję i może uzna, że nie wszyscy faceci patrzą z perspektywy urody, na wielkość biustu itd i może także coś do mnie poczuje... Wyznałem to co do niej czuje a usłyszałem tylko: "jesteś wspaniałym chłopakiem bla bla bla ale nic do Ciebie nie czuję...nie chce stracić z Tobą kontaktu..." Minął miesiąc a ja nadal męczę się z myślami, może warto było by utrzymać dobry kontakt? Może zmieniła by podejście? pytania które lecą w powietrze i na które nie mogę uzyskać odpowiedzi. Dlatego też stworzyłem ten temat, prosił bym o jakieś rady cokolwiek co mogło by przemówić do mojego rozumu...

Gość dfdsfdsfd
Minął dopiero miesiąc i co ty od niej wymagasz? że rzuci ci sięw ramiona i powie, że cię kocha? no nie bądż śmieszny. ;)

Gość tool111
Tu nie o to chodzi żeby rzuciła się w moja ramiona, ale raczej okazała chodź trochę chęci po tym co jej powiedziałem, a jedyne co usłyszałem to to, iż chce być moją koleżanka i na obecną chwilę nic do mnie nie czuje... z resztą to już wcześniej napisałem. Zastanawiam się czy w ogóle jest jakaś szansa aby coś z tego jeszcze powstało?

Gość tool111
Tylko zastanawiam się czy to ma sens... Skoro powiedziała, że nic do mnie nie czuje, może chciała przez to powiedzieć, że ewidentnie nie chce się ze mną wiązać? Zwykłe koleżeństwo jej wystarcza?

Gość tool111
Co do daty i miejsca urodzenia 21.06.91 ja, a ona 8 marca 1993 oboje łódź