Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylelka

Pierwszy anal, poradźcie!

Polecane posty

Gość Motylelka

Hej poradźcie jak zaplanować pierwszy anal żeby nic nie bolało i było fajnie. Wiem że trzeba jakis żel nawilżający, że trzeba mało przed tym jeść :) ze trzeba mniec zaufanie.. Do mojego chłopaka mam bo jestesmy już 3 lata. ale powiedzcie jaka pozycja jest najlepsza zeby nie bolało i czy zawsze jest takie to głupie uczucie że chce sie.. do ubikacji??

Gość Vicemistrz w seksie
Zawsze jest takie uczucie ale to normalne i nic nie wyleci chyba że dokładnie przed samym seksem chce ci się za przeproszeniem srać. Najpierw partner musi włożyć jednego paluszka i co najważniejsze podniecić cię tak że ty sama poprosisz o to żeby ci włożył, gdy będziesz napalona wtedy mniej boli. I uwaga podczas anala musisz całkowicie oddać się partnerowi, wyluzować i starać sie czerpać z tego przyjemność, jeśli nastawisz się pozytywnie będzie OK i pewnie nawet to polubisz.

Gość EwaO
Anal jest BE i tak już zostanie.

Gość Motylelka
Wicemistrzu ale wiesz widzę tu pewna sprzeczność bo jak takie coś może byc przyjemne jak za przeproszeniem caly czas chce sie kupę, ja lubie jak mój facet wkłada mi tam delikatnie palec nawet mega mnie to podnieca ale jak juz włoży głębiej to pojawia się to głupie uczucie.. a jaka pozycja jest najlepsza żeby mubyło jak najłatwiej wejść?

Gość Vicemistrz w seksie
Uczucie kupy jest tylko na początku gdy się do tego nie przyzwyczaisz, normalna reakcja masz wrażenie że coś ci wyleci ale tak na prawdę to wychodzi penis. Pozycja to ciężko powiedzieć, najlepsza taka w któe partner będzie miał najłatwiejsze dojście. Ja bym polecał żeby cię najpierw dobrze rozgrzał, masaż, minetka, relaksacyjna muzyka, niech wkłada powolutku i sprawdza twoją rekację, uwierz mi kiedy kobieta jest mocno rozgrzana i napalona nie przejmuje się już tym dziwnym uczuciem tylko czerpie z niego przyjemność. Z moimi partnerkami robię to żadko i tylko wtedy gdy ona tego chcę, nic na siłę. Czasem uda mi się doprowadzić kobiete do takiego stanu że zaczyna krzyczeć "ruchaj mnie w dupę" i sama naprowadza pałkę na kakaową dziurkę a na koniec krzyczy "spuśc się we mnie". Ale to kwestja zaufania wśród kochanków, w ciążę się tak nie zajdzie.

Gość jooooska
dobra jest pozycja na pieska, ułatwia dokładne nawilżanie i rozmasowywanie anusa w trakcie normalnego seksu - na rozgrzewkę i obserwowanie kiedy rozluźnienie umożliwi penetrację, najpierw palcem a potem penisem. wadą jest występujące wtedy naturalne zaciskanie anusa. Dla bardziej wstydliwych lub spiętych lepsza jest sprzyjająca rozluźnieniu pozycja na boku. Spokojne kochanie na łyżeczkę z pieszczeniem i oliwkowaniem pupy i stopniowym rozluźnianiem wejścia palcem.

Gość Vicemistrz w seksie
czasami tez moi partnerzy krzycza pakuj bolca w moje kakało zakorkuj gowno ktore zaraz wyplynie i to robie jako samiec alfa

Ja mysle ze najlepsza pozycja to jest wtedy gdy partnerka leży na pleckach i jest całkowicie rozluźniona...poducha pod pupe zeby partner miał łatwiejsze dojście i dużo żelu lub wazeliny....Jak bedziecie patrzeć na siebie podczas stosunku to bedzie wam łatwiej się dogadać. Zawsze możesz powiedziec ,,teraz zaczekaj'', ,,potrzebuje chwile zeby sie przyzwyczaić'' ... Pozytywnie sie nastaw i będzie dobrze;)

Gość Vicemistrz w seksie
napisze wam o swoim pierwszym analu, do dzis przechodzi mnie dreszczyk podniecenia. mialem 17 lat i pewnej nocy przyszedl do mnie wujek wlozyl palca w dupe i ani sie obejrzalem a lezalem na brzuchu ze sterczacym kutaskiem a on we mnie wchodzil ze swoim 5 centymetrowym boloszkiem, troche kwiczalem ale z podniecenia niestety nie bylem przygotowany wiec wyjal calego kutasa w gownie umazanego ale szybko go wylizalem wkoncu mojego gowna nsie nie brzydze. the end

Gość Analissimo
Pierwszy analik.. Kiedy to było.. Wszystko przyjdzie samo albo się dotrzecie i wtedy będzie git albo nie i w tedy po analu;)

Gość onacentka
Ej ale to nie jest prawda ze facet jak wyciagnie penisa to jest później od kupy?

Czasami tak, ale nie cały..... Ale faceci sie z tym liczą więc daj sobie na luz i nigdy nie mysl że z tobą jst cos nie tak;)

Gość onacentka
o fuj;/

Gość jooooska
a jaka to fatyga dla bezpieczeństwa czystościowego zrobić sobie płukanie pupki przed. Wtedy zdecydowanie łatwiej o rozluźnienie i czerpanie przyjemności.

Gość ocentka
A w jaki sposób to płukanie? Chodzi Ci o taka tradycyjna lewatywę?;/

Gość ten.jedyny
a słyszałas kiedys o prezerwatywach ? niech twój koles włoży gume na wacka.

Gość ocentka
no ale to i tak gumka bedzie od kupy przeciez;/

Prawda jest taka, że anal rajcuje jedynie faceta i my - kobiety robimy to tylko po to, by sprawić swoim partnerom przyjemność.

Gość Motylelka
No tak całkiem możliwe, ja to w sumie też robie głownie po to żeby jemu sprawic przyjemność, ale kocham go i chce mu dac wszystko co tylko mogę

Gość jooooska
nawet można użyć węża prysznica po odkręceniu słuchawki. Nie ttrzeba wkłdać do środka, wystarczy przytknąć do otworu pupy i rozluźnić się. Niezbyt mocny strumień ciepłej wody, ile tam wedzie i hop na kibelek. Wystarczy wypłukać dwa - trzy razy, odczekać potem trochę (15-20 min) bo schodzi na raty i gotowe na figle. Można też fachową lewatywę ale kto ma na to czas.