Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ria wick

Która PUPA jest najsexowniejsza, oceńcie fotki

Polecane posty

Gość ria wick

Tak się zastanawiam.... mówi się że duża damska pupa jest najsexowniejsza , ale mi najbardziej podobaja sie malutkie pupy , jestem szczupła kobietą i chciałabym miec małą sexowna pupkę a mam niestety taką dość bujną hehe Pytanie: która PUPA wg was jest bardziej sexi?? mała: http://www.axis-salon.com.pl/pivot/UserFiles/Image/dieta-cellulite.jpg Średnia: http://magicsport.pl/img/content/newsy_galeria_zdjec/869_pupa.jpg duża: http://files.moblo.pl/0/1/12/11221_pupa.jpg prosze o wypowiedź :)) mnie osobieście najbardziej podoba się pierwsze :)

Gość dziwie się że ten temat nie
średnia

Gość huhuhuhh
wszystkie są sexi :):):)::):):):)

ciało nr 1 - takie chciałabym miec najbardziej i do takiego dążę! ciało nr 2 - takie mam , jest sexowne ale lepiej czułabym sie w nr1:D ciało nr 3 - zdecydowanie NIE!

Gość ria wick
no widzisz , mam tak samo :) kobietki w większości chcą mieć pupe nr 1 a najczesciej podobno faceto podobają sie nr 2 i 3 dlatego neich sie faceci wypowiedz :D

ale mi nie chodzi tylko o pupę ale o całą sylwetkę. ja się noszę bardziej po chłopięcemu i wygodniej mi w ciele nr 1:) a chlopaki z tego co wiem to wola pelniejsze ksztalty, ale ladne wyrzezbione, jak cialo nr2.

1: paskudna, kobieta musi mieć trochę krągłości 2: bardzo ładna 3. może nie byłoby tak źle gdyby ta pupa była w ładnych lnianych spodniach o prostych nogawkach... bo na tym zdjęciu wygląda paskudnie

Zdecydowanie nr2, a i nr 3 też niezła. Ale kobiety oczywiście chcą miec dupki jak 13 letni chłopiec... Chciałaś opinie faceta to masz.

Gość ria wick
rozumiem Cię mucha , ale mi chodzi o konkretnie ta część ciała :) kurcze , a dla mnie naprawde pupa nr 2 jest za duża , a 1 jest mega sexi ale jestem kobietą więc nie patrze po męsku.... mój facet mówi że mam super pupe , ale dla mnie jest za duża, hehe wiec mysle sobie że tak mi mówi zeby nie było mi przykro.... ale pewnie na serio mu sie podoba :)

nie, pupa nr2 nie jest za duza jest fajna seksowna:) mi tez ona sie najbardziej podoba ze wszystkich, ale osobiscie na codzien wolalabym nr1 z powodow praktycznych i wygody:)

zdecydowanie nr 2, szczupłe ciało, zgrabne gładkie nogi plus "sterczący" tyłeczek. 3 też zgrabna- duzy jędrny tyłek ale nie ma całej sylwetki wiec cięzko ocenic

Gość llalluniaaa
oj tak kobitki chca mieć pupe jak u Nr 1 ... może nas takie kręca , bo przypominają męską? i podświadomie nam sie bardzo podobają ? :)

Gość gjvbki
ja mam taka jak na 1 zdjeciu, i nie pdoba mi sie, i zle sie znia czuje, ejst jak dla mnie za chuda, chialabym miec wieksza pupe, ale niestey wiele w tym temacie sie nei zrobi :( jedyne co to moge troche pocwiczyc by sie podniosla , miala wiecej meisni, ale to tez niewiele da , no i jesc, tyle z emi wchodzi w brzuch, a nie w pupke echhh ale urok , do dupy. A tak poza tym to ciezko zoabczyc rozniece, poneiwaz zdjecia sa zle do oceny, powinny byc mneijwiecej takie sama i kobiety powinny meic podbne majtki, zdjecie kazdej pupu powinno wygladac tak, cala okazalosc z tylu i nie za blisko tak by bylow idac jej tez nogi, czyli tak do kolan, i zdjecie tej samej tez z boku, w tedy by bylo widac zasadneicza rozniece i mozna by oceniac. A na zdjeciu pod dana perspektywa pupa moze nie wygladac tak ladnie.

Gość ria wick
racja , ale nie znalazłam lepszych zdjęc do porównania :) kurcze , to zazdroszcze ci pupy koleżanko :) zamieńmy się ;)

Gość jak dla mnie 2
:)

Średnia .Ostatnia -to moim zdaniem przesada ;)

Gość okorgin
tak naprawdę pupa nr 1 i nr2 nie różnią się gdyż zdjęcia są robione z różnych ujęć popatrzcie że tak samo obie się odcinają z tym że pani z nr 2 ma grubsze nogi jak dla mnie nr 3 jest boski :P

Gość jako facet powiem
ze pupa nr 2 :) choc 3 tez jes niezgorsza natomiast 1 to dziecko a za dziecmi nie latam ;)

Gość fuujjj ta 3 wyglada
jak by miala zaraz puscic fleka z doopy:o bleee 2 mi sie podoba , a 1 najladniejsza i taka do całowania;) moja dziewczyna ma podobna, no ciut wieksza ale taka milusia. bardzo ciekawe rus,ze myslisz ze kobiety chca miec dupke jak male chlopcy, glupota jaka slyszalem i to najwieksza.a wiesz dlaczego chca? bo potem jak ma sie ciut wieksza to takie imbecyle jak tu niektorzy wyzywaja od grubasów.

Gość zdecydowanie 2
1 jest za chuda a 3 zajmuje za duzo miejsca w lozku

Gość ojj chcą
ja mam pupe identiko z ta nr 2 a marze o malutkiej płaskiej pupce, wstydze sie mojej pupy odsłaniac, chyba ze w pełnych majtkach , a w stringach to jej za dużo.... :( i faceci ... w żartach mówią ," weź to wielkie dupsko" "ale amsz poślady" , i kompleksy rosną... :(

Gość tryrthytrydry
3 jest zdecydowanie za duża , mulatki zazwyczaj takie mają :)

Gość krzysiek z wojska
taaa wszystkie nagle mają dupkę nr 1 :D hahahhahah śmiech na sali, łatwo pisac jak sie jest anonimowym, hahah Durne anorektyczki, ni dość że ohydne to jeszcze z głową coś mają.... Gdzie jestście suchotnice? Na szczęście mało jest takich wstretnych szkieletorów bez dupki i po chodnikach chodzą raczej te krąglejsze- dzięki BOGU PS- większych niż nr 3 nie toleruje;)

Gość Allazaar
Zależy Ci odpowiedzi opartej na schematach myślowych pseudomodzie dyktowanej przez pomylonych ludzi czy na rzeczywistej reakcji Prawdziwego Mężczyzny?2 model odpowiedzi-JA WYBIERAM 3 na Trzecim foto (ps to nie jest wcale wielką pupa) mamy dupę z prawdziwego zdarzenia. I jeszcze jedno dla wszystkich tu. Wyobraźcie sobie wszystkie te pupy bez majtek. Ja już zrobiłem taki eksperyment z pomocą profesjonalisty który obrabia takie zdjęcia. Zwycięży 3 choć 2 też coś ma. 1 bez majtek odpada. Sami zobaczycie apłciowosc.

Gość Boska 3ka
Jestem facetem i zdecydowanie 3(ewentualnie 2) jedynka to porażka. Pozatym to wcale nie są duże jak to ujęła autorka pupy. MUCHA nie siada jeśli jedynka to coś do czego dążysz to uważaj bo Twój chłopak będzie Ci pod pache wkładał chyba a nie tam gdzie trzeba no chyba że jest bi i też lubię chłopiece pupy to mu się przypodobasz z tym wąskim zadkiem he he:-D

Gość nr 1 okropna
z męskiego punktu widzenia trudno się podniecić przy takich piszczelkach zamiast smakowitego kąska ;)

Gość kryspin tu był
jeśli brak oznak płci kogoś rajcuje to ok. kobieta musi być kobietą i mieć tyłek i cycki a nie kosciste siodło dziękuję za uwagę

Gość krzysiek z wojska
pewnie ze nr 3 nie jest wielką dupą:O Warto zaintresować sie tyłeczkiem beyonce, czy lopez- gwiazdy z sexy tyłeczkami

Gość kryspin tu był
a i jeszcze jedno nie mylcie wydatnej krągłej pupy z szerokimi biodrami szerokie biodra nie oznaczają ładnego tyłka, który może być płaski

Gość YeS RIGHT
Jestem również facetem. Wogóle nie czaje po co do dyskusji się włączają tu babkii. Moja reakcja była zdecydowana gdy zobaczylem 3 już przy dwójce było lepiej. Zupełnie nie rozumiem fascynacji wąskimi małym tylkami no chyba że są umiesnione i odpowiednio zaokrąglone. Przestrzegam przed zbytnim jaraniem się takimi małymi bo wg mnie to sygnał o upodswiadomionych skłonnościach pedo. To są właściwie jakieś dziecięce kształty i proporcje. To dla mnie odpada. Tylko 2lub 3.