Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atkinaaaa

dlaczego duża wiedza ogólna mozna zrazic do siebie kobiety

Polecane posty

Gość atkinaaaa

Gość mole książkowe nie sa lubiane
co w tym dziwnego

mylicie pojęcia zakompleksionego mola książkowego z mądrym facetem.!

Gość Dr Marko Dobrzansky
przerabialem czują się glupie w Twoim towarzystwie za chwile stwierdza ze wszystko wiesz najlepiej, wiec beda szukac feceta na rowni swojego poziomu IQ

duża wiedza ogólna może zrazić tylko głupie puste kobiety. więc szukaj partnerki z gronie kobiet inteligentnych. a na pewno się nie rozczarujesz.

Gość mole książkowe nie sa lubiane
ja tam wole fajnego przystojnego faceta po siłce taki zaimponuje mojej rodzinie,znajomym, wiedza nikomu zaimponowac nie mozna dla mnie najwazniejszy jest wyglad fizyczny

mi wiedza ogólna nie przeszkadza wręcz ciągnie mnie do takich,bo dzięki rozmowue dużo rzeczy sobie przypominam. Nie lubię natomiast zarozumiałych inteligentów,którzy nie znają definicji rozmowy--to tylko przechwalanie się wiedzą +nieumiejętność przekazania swoich wiadomości

Gość tez uwazam ze facet i ksiazka
to obciach najczesciej tacy faceci zostaja prawiczkami a ci "prosci" jakos nie maja problemu zeby wyrwac laskę

O czym tu dyskutować?? :) Prawda jest taka ,że każda potwora znajdzie swego amatora :D:D:D:D Jedna wolą mięśniaków z sieczką w głowie,a inne inteligentów nawet tych za pięć groszy :D:D:D Poza tym duża wiedza ogólna nie jest przeszkodą natomiast głupie nią posługiwanie się już jest i przeszkodą i głupotą :D:D:D:D:D

Gość tez uwazam ze facet i ksiazka
jakos tacy faceci najczesciej popelniaja samobójstwo widocznie ich strategia nie sprawdziła się

Gość kamindroll
PRZECIEZ KOBIETY NIE MAJA WIEDZY OGÓLNEJ TO JAK MOZNA IM TYM ZAIMPONOWAC:d

Gość pal licho to wykształcenie
To nie wiedza ogólna, ale brak umiejętności jej przekazywania, a raczej chęć popisania się przed innymi ludźmi i zarozumialstwo zrażają nie tylko kobiety, ale ogólnie innych ludzi. Mało to osób, które uważają, że pozjadały wszystkie rozumy?

mają wiedzę ogólną,która wychodzi w trakcie rozmowy! zresztą nie ma osoby która unteresowałą by się wszystkim.W 1 dziedzinie jesteśmy lepsi w innej słabsi.

Gość trenbolon
ja uwazam sie ze kobiety, ktore maja wysokie mniemanie o sobie boja sie takiego faceta bo on szybko moze to zmienic...z duza wiedza nie oznacza ze jest molem ksiazkowym...

Gość kamindroll
czy z jakąś kobieta mozna pogadac astronomii, tunelach podmorskich,medycynynie?? kobiety nei interesuja sie swiatem, ich zainteresowaniami sa faceci

kamindroll zależy o co Ci chodzi bo ilość planet Kopernik ----większość te pojęcia zna

mają wiedzę ogólną,która wychodzi w trakcie rozmowy ! zresztą nie ma osoby która unteresowałą by się wszystkim.W 1 dziedzinie jesteśmy lepsi w innej słabsi. a to ci seneka z tej samicy ;-)

Gość kamindroll
scharakteryzuj gromady kuliste

Gość a wy sie taka madroscia
mnie wiedza imponuje, ale jak widac bardziej potepia cie za skreslenie kogos po zawodowce niz mola ksiazkowego

Gość powiedzmy sobie szczerze
z kobietami da sie pogadac tylko na temat szminek,pudelków itd, zadne ambitniejsze rozmowy nie wchodza w gre

"kamindroll - czy z jakąś kobieta mozna pogadac astronomii, tunelach podmorskich,medycynynie??" owszem, z taką która się tym interesuje. jakos nie wierzę żebyś mógł o tym pogadac z każdym mężczyzną, więc nie świruj.

"kamindroll - scharakteryzuj gromady kuliste " Ty chcesz rozmawiać czy egzaminowac??...