Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulka NieBrzydulka

Miałam strasznie dziwny sen. Co to mogło znaczyć??

Polecane posty

Gość Ulka NieBrzydulka

Śnil mi się mój były z którym nie jestem już ponad pół roku. On ma dziewczyne, ja mam chłopaka. W śnie spotkaliśmy się na jakiejś wyprawie w góry, przyszłam do niego na ich kwatere, jego dziewczyna wyszla gdzies- zaczelam sie z nim calowac, bylo nam tak nieziemsko dobrze. Ona przyszla zobaczyła to- uderzyla mnie. Ale potem mi wybaczyla i byla mila. Pozniej z nim sie widzialam jeszcze raz i znowu sie to powtorzylo- calowalismy sie, rozmawialismy. Widzialam i czułam ze on nie jest z NIĄ szczesliwy. Nie moge zapomniec o tym śnie, jest mi dziwnie, jakos caly czas o tym mysle. Myslalam, ze ON jest mi obojetny, ze nic do niego nie czuje juz na pewno, az tu nagle taki sen i jest mi tak strasznie dziwnie, nie moge sprecyzowac co teraz czuje.

Gość soaksoakoas
Podswiadomie musialas o nim myslec w dzien poprzedzajacy noc w ktora Ci sie to snilo. Osoby w snach nie pojawiaja sie przypadkiem. Cos jeszcze jest na rzeczy

Gość optymistaaa
Widocznie nie dojrzałas do tego, aby byc w związku. Szkoda mi twojego obecnego chłopaka, którego oszukujesz i traktujesz jako osobe która pomaga ci sie wyleczyc z byłego. zal zal zal

Gość Ulka NieBrzydulka
Ale ja już sie wyleczyłam z byłego, było mi źle tylko przez pierwszy miesiac po rozstaniu. Kocham swojego obecnego faceta, ale teraz jakos mi dziwnie. Nie moge przestac myslec o tym snie, czuje cos strasznie dziwnego. Dodam ze wczesniej ON mi sie nie snil nigdy wczesniej, a teraz sie pojawil tak niz z tego ni z owego. Czy on tez o mnie moze myslec, skoro tak nagle sie pojawil we snie i pokazal ze jest nieszczesliwy z nią?

Gość Barakudaaa
Sny sie sprawdzaja odwrotnie