Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Perfectito

Chciałam przywitać was wszystkich.

Polecane posty

A może i mi się pomyliło :D Ty znasz tu wszystkich lepiej niż ja. I nie pasztet - patrz na stopke. jak się robi tą buźke z petem w ustach ?

wybaczam :D :P :P - tą umiem, miałam na myśli tą którą zrobiłeś w ostatniej wypowiedzi na końcu zdania 'ok, sory za pasztet' w tej czopce :D nie wiem, dlaczego kojarzyło mi się że jest z petem :D

Gość a kim jestes

Muszę wam się z czegoś zwierzyć, dokonałam bardzo znaczącego dla mnie odkrycia niedawno... Mężczyźni ode mnie uciekają... I pytam was, dlaczego ?!

Nie wiem, nie potrafie odpowiedziec sobie na to pytanie. Nie jestem kobietą-bluszczem, nie duszę meżczyzn zobowiazaniami, wręcz przeciwnie, daję swobodę ( rzecz jasna sama również jej wymagam) więc zupełnie nie rozumiem co we mnie tak przerażającego.

Żeli papą86, myślałam o tym, ale czy to możliwe, żeby chęć poznania była zdeterminowana i zniszczona przez ten fakt? Powinnam być kobietą, reagującą na komplementy zaprzeczeniem? Powinnam udać, że nie znam swej wartości ?

To prawda, że trafiam na samych idiotów, każdy mój mężczyzna był skomplikowanym przypadkiem, niektórych do dziś nie potrafię trafnie zdiagnozować, rzecz w tym, że nie lubię ułożonych chłopców... sama jestem sobie wina poniekąd. tu Leja na własnym przykladzie tego doświadczyłeś ? będę starała się nie popaść w uzależnienie :D