Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horrorrr

Po slubie przejrzałem na oczy

Polecane posty

Gość horrorrr

myslałem że żenię się z kobietą na poziomie, z dobrej rodziny, okazało się że za kasę zrobiłaby wiele, jest pazerna, nie ma serca, i nie potrafi się kochać, ważne żeby ją ktoś mocno wybolcował, tęsknię za prawdziwym seksem

Gość coś kręcisz
przecież z tego co piszesz to żonka chętna do seksu

Gość jestem innego zdania
autor pisze o prawdziwym seksie a zona p[ragnie tylko zwierzecego pierdolenia

Gość horrorrr
Dokładnie, ja chcę namiętności, a wiem że z nią to nie wyjdzie bo ona nie ma duszy, jest bardzo przyziemna

.. wiesz no teraz juz mozesz miec pretensje tylko do niej.. i do tego ze nie zauwazyles jaka jest naprawde...;/

Gość czesto zwlekam
a tyle namietnych kobiet z dusza sie "marnuje" :(

Gość horrorrr
mam wstręt do tego, rzygam na swój widok, jestem udupiony ,z takiej rodziny niełatwo się wykręcić

a probowales z nia kakos gadac chocby o tym seksie?.. przeciez przed slubem napewno tez z Nia to robiles.. to powinienes wiedziecx jaka jest w te klocki

Gość czesto zwlekam
rozwiedz sie poki czas. wtedy cie przygarne i bedzie namienty seks, duzo ciepla i czulosci. czekam ;)

Gość horrorrr
kontaktujemy się za pomocą pieniędzy, ona nie rozumie kontaktu wzrokowego, natychmiast jest zadowolona gdy je widzi, wcześniej chyba udawała dobrą dziewczynę, cwaniara, jestem bardzo przystojny a ona przeciętna, więc miała po co udawać

a Ty za to do skromnych nie nalezysz...wiesz jezeli nastapila taka sytuacja to powinienes winy szukac takze u siebie

hehe, pewnie myśli że haczyk już połknąłeś. Pokaż jej że nie. Proponuje żebyś spierniczyłał jak najszybciej od niej. Teraz będzie już tylko gorzej, a Ty jeśli jesteś przystojny, znajdziesz szybko nową pannę :)

Gość horrorrr
Jestem skromny i obiektywny, szukałem kobiety ciepłej i wrażliwej nie pięknej, i dostałem po mordzie, już wolę piękna sukę przynajmniej jest na co popatrzeć

Swoją drogą, fajnie byłoby kochać się z kimś takim jak Ty. Z kimś kto działa bardziej skomplikowanie niż młot pneumatyczny....

.. SORYY KOLEGO... POWINIENES PATRZEC NA CHARAKTER....;/ jezeli taka bys wolal to trza bylo sobie taka wziasc....;/ jestem ciekawa jka dlugo by byla Ci wierna....;/.. a tak powaznie to chlopie zastanow sie czego Ty tak naprawde potrzebujesz

Gość horrorrr
Udawała taką porządną, fajną, mrugała oczkami, rumieniła się, a teraz to kiełbasa do mordy, ma nadwagę ostatnio coraz większą, rozkazy a włóżku chciałem delikatnie to była zła, bo chciała chyba żebym ją zerżnął na chamca i strzelił po gębie

.. nio to serio trafila Ci sie bardzo ostra kobitka;) a co to tego ze sie troszke ztyla to nie mozesz miec pretensji bo kazdy ma prawo nie byc perfekcyjnym:) pomysl czy mialbys pretensje do kobiety w ciazy?.. wkoncu tez wazy kiklanascie kilo wiecej

Gość horrorrr
Ja jestem wrażliwy romantyk kurwa a nie robol od zarabiania na jej zachcianki, ale tak to jest zaprawiona była w te gierki córeczka prawnika

szczerze? coś mi tu przesadzasz kolego :) jakoś wydaje mi się to nadkoloryzowane wszystko. Przeistoczenie z aniołka w diabełka. Z białego w czarne. To ile wy się znaliście przed tym ślubem? Pół miesiąca?!

Gość horrorrr
Jestem super w łózku, miałem parę dziewczyn, wszystkie zadowolone,

Koles;).. wiedziales co bierzesz nawet najlepsza aktorka nie potrafi udawac kogos kim nie jest:P az o 360 stopni

.. mi sie wydaje ze chcesz ponarzekac na babe bo sam masz cos na sumieniu

no co ty , moja kobiete chyba przejoles ,jak by miala spodnie to by byla najwiekszy bandzior na ulicy

Gość horrorrr
Trochę mi nie pasowała, ale z żadną mi nie wyszło a kobieta którą bardzo kochałem zostawiła mnie, więc myślałem że dobrze robię

Gość grrrrrr.........
nie 360° tylko 180° baranie... :-D

Haha.,.. czyli zeniles sie tylko dlatego by nie byc sam.. to smutne..;/ robiac tak sam sobie zawaliles :P