Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość windowsexplorer

Boje sie duchów, tak własnie duchów...

Polecane posty

Gość windowsexplorer

Odkad zmarł moj dziadek zaczelam bac sie duchów. Boje sie zostawać sama w domu nawet w dzien:/ Nie jest to jeszcze paniczny strach, chyba;) ale czuje, ze nie jest dobrze. Cos musze z tym zrobic. ps. odziedziczylam mieszkanie po dziadku jednak tam to juz w ogole nie jestem w stanie zostac sama. Od jego śmierci babcia mieszka u nas, spie z nia w pokoju. I nigdy nie jestem sama w domu dzieki temu. Kiedys miala w nocy atak i pojechala z rodzicami do szpitala, gdy zostalam sama zapalilam swiatla w calym pokoju i wlaczylam muzyke, bo myslslam, ze zwariuje ze strachu:( Niedlugo zamieszkam w mieszkaniu odziedziczonym po dziadku, zmarl 10 lat temu, od tego czasu nigdy nie byalm w nim sama. Nie wyobrazam sobie spedzic tam samotnie nocy, chyba umarlabym ze strachu:/ jak przestać sie bac???

Gość xberry
Ja tak mam od dzieciństwa. W dzień jakoś sama zostaje chociaż rzadko się to zdarza . W nocy niema mowy musi być zapalone śiatło i spać z kims w pokoju. Nikt mi nie umarł bardzo bliski i też w domu nikt nigdy nie zmarł poprostu czuje strach i nie potrafie sobie z nim poradzic. Czasem wieczorem potrafie biegnac przez korytarzyk ze strachu ze cos za mna bedzie.

Gość xDDDD
Dziewczyny,mam ten sam problem . . . W nocy boję się otworzyć oczy bo myślę że na de mną ktoś jest . Mój wujek zmarł w sierpniu,od tego czasu jeszcze bardziej się boję bo wydaje mi się że widzę go w moim domu . . . Przerażają mnie najcichsze szmery w nocy Co robić ?

Gość potępiona.....
Ja też, do tego stopnia że lekarze stwierdzili schizofrenię Nigdy nie spałam sama w łożku, ciemności wywołują u mnie atak paniki, ogólnie przechlapane, wiem że to coś głębszego, zahaczające o świat metafizyczny, no ale lekarze są mądrzejści odkąd biorę leki jest lepiej, ale nadal nie mogę być sama