Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuje sie bardzo samotny

Smutek, żal, cierpienie, samotność...

Polecane posty

Nigdy nie pozwól żeby ktokolwiek sprawił że przestaniesz wierzyć w siebie. Jeżeli osoba którą kochałeś to sprawiła to nie była warta tej miłości. Jeżeli ona sprawiła że czujesz się gorszym człowiekiem to ciul z nią!! Jesteś wartościowy i nie musisz tego każdemu udowadniać. Jeżeli się starasz to wystarczy. Ktoś Cię pokocha kiedyś takim jakim jesteś bo na tym polega milość. Będziesz się jeszcze z tego śmiał. Mam nadzieję że ja też :))

Drożdżyk ma rację, to był niestety toksyczny związek i do tej pory ponosisz tego konsekwencje. Ale to już przeszłość,spróbuj się do niej zdystansować, głowa do góry, jesteś bogatszy o nowe doświadczenia i czas zacząć życie na nowo.

Wybaczcie nie było mnie bo wyszedłem z psem na spacer. Tak to Ona sprawiła, że tak sie czuje. I ciągle muszę coś udowadniać, ciągle gdzieś gonię. Czuję się jak w wyścigu szczurów. Jak coś stracę już mam zły humor bo nie jest po mojej myśli :(

Być sobą i mieć gdzieś co inni o mnie myślą to mój cel!

Gość smalldoll
Ja tez mam jak ty 24 lata i tez czuje sie samotna, dopadla mnie jakas deprecha, nie potrafie zyc sama i czuje sie do niczego . Tylko ze mam jeszcze gorzej niz ty bo mieszkam w ANGlii i zero szans na poznanie kogos

uwierzcie mi ja wiem co czujecie... ja bardzo przeżyłam rozstanie z moim byłym. Ale po prostu nie możemy się załamywać. Moim najgorszym problemem jest właśnie to, że ja nie potrafię spędzać czasu sama:/ po prostu nie lubię tego. Niektórzy lubią w samotności posłuchać muzyki, objerzeć film itp. Ja to wszystko muszę robić z kimś, dlatego jest mi podwójnie ciężej, ale wręcz zmuszam się do pozytywnego nastawienia, bo inaczej bym się załamała.

Oj przestań jeszcze wszystko się ułoży ,młody jesteś ,każdy czasem ma te gorsze dni ,pomyśl że jutro będzie lepiej ;)

Mam podobnie, że zmuszam do słuchania w samotności nawet wypady gdzieś teraz mam wrażenie, że bedę musiał kalkulować jako samotne :(

A co do jutra mamy spotkanie w pracy bo nie wiadomo jaka przyszłość ekipy, więc tez nie jest kolorowo :(

Wysłałem :)

Gość wieruchna235678
ja mam 28 lat...czuje to samo ...a w ostatnim czasie pół zycia mi sie sypnęło...i tez nie moge sie ogarnąć....

Gość gość
mimo ze studiowalam i pracowalam byłam przeraźliwie samotna w tym świecie. Moja praca wymaga nieustannego kontaktu ludźmi, na studiach podobnie. Mimo, iż byłam w grupie czułam się samotna i wyobcowana. Miałam wrażenie, że nie pasuje do tego świata. Wszyscy byli (mam na myśli ludzi w pracy) wygadani, przebojowi i pewni siebie. Szukając rozwiązania swych problemów trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam kilka sesji oczyszczenia aury. Od tego czasu zaczęło zmieniać się na lepsze. W końcu stałam się przebojowa i wygadana, czyli taka jak zawsze chciałam być. Jak widać moje problemy musiały wynikać z dzieciństwa, dzięki oczyszczeniu w końcu ruszyłam do przodu.

Gość gość
Hej wszystkim. Byłem od wielu lat samotny byłem krótko z dwoma dziewczynami ale tak wyszło ze dalej byłem samotny. Ostatnio kilka miesięcy temu poznałem fajna dziewczynę przez jeden z portali internetowych i zaczęliśmy spotykać się, ale zauważywszy ze lepiej się dogadujemy jako dobrzy znajomi , przyjaciele ,niż jako przyszła para. Ale w tym sęk że ja wciąż potrzebowałem miłości. Zamówiłem w końcu rytuał powodzenia u płci przeciwnej u rytualisty perun72@interia.pl – i już po 2 miesiącach byłem w związku. Jak dotychczas jest świetnie. W końcu czuję że żyje.

Hej, ostatnio siedząc w sieci znalazłam Twoje forum, przeczytałam wszystko i to co opisujesz "CZUJE SIĘ BARDZO SAMOTNY" spotkało też mnie.. Czytając to czułam jakbym czytała sama o sobie, chciałabym Cię bardzo poznać.. widzę że te posty są z 2010 roku, być może już tu nie zaglądasz być może Twoje życie zmieniło się już na lepsze ale jeśli przeczytasz moją wypowiedź i chcesz pogadać czekam na jakąś odpowiedź.. Odpowiedź skierowana do samego autora forum . Pozdrawiam