Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doświadczona kobieta

Mam faceta prawiczka i mam w związku z tym dylemat

Polecane posty

Gość tez mialam prawiczka i nie
bylo to proste, stres mialam straszny, choc wiem co i jak, ale odpowiedzialnosc wielka zeby sie chlopak nie zniechecil. Nie dziwie sie, ze prawiczkow i dziewic raczej sie unika do zwiazku, wymaga to wielkiej cierpliwosci. A ten twoj moze byc po prostu impotentem, ktory gladka gadka zaslania powazniejszy problem. Moze bedzie chcial z kobieta tak caly czas romantycznie lezec i patrzec sie w oczy, bo mu nic nie bryka...

Gość nie dziwię się że
wasi mężczyźni prawiczki są przy was zastresowani:O w sumie co to za miłość która was łączy???? Jak człowiek jest zakochany to o wiele i o niebo łatwiej przejść ten pierwszy raz a w waszym przypadku facet - prawiczek musi się wykazać :O

Gość czegos nie zrozumialas
tutaj to kobiety musialy sie wykazac, bo faceci jeszcze nie wiedzieli czym i jak...

Gość do doświadczona kobieta
a ciekawe czy wie, ze spalas z kilkoma, mimo ze jestes mlodsza od niego

Gość doświadczona kobieta
zajrzałam z ciekawości dziś by zobaczyć czy ktos konkretny wypowiedział się w temacie. Ja nie planuje ze swoim seksu na razie bo to za wcześnie no i jego podejście póki co mnie odstrasza. I owszem wie on, że nie jestem dziewicą, że bywałam w związkach w których był seks (przecież to normalne) i nie przeszkadza mu to bo jak twierdzi najważniejsze że wreszcie trafiłam na niego

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Zapraszam do rozmowy ze mną, na pewno się nie zawiedziesz, zrobimy wszystko o czym tylko marzysz, zadzwoń, jestem Beata znajdziesz mnie na http://www.boginiesexu.pl/

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Emilia, czekam na http://phonesex.pl/ zadzwoń i zabawmy się.