Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa321

proszę o porade

Polecane posty

Gość ewa321

hej mam problem przez ok. 4 lata brałam yasmin odstawiłam ich bo źle się po nich czułam następnie lekarz przepisał mi inne (nie pamietam nazwy) ale tez je odstawiłam bo było gorzej. Po odstawieniu dostałam okres normalnie ale z opóźnieniem 5 dni następny tez był i tez z opóźnieniem 7 dni teraz powinnam dostać 10 dni temu i jeszcze go niema. Robiłam test wyszedł negatywnie mam objawy niby ciozy i już sama nie wiem co mam myśleć czy może ktoś miał coś podobnego napiszcie pozdrawiam.

Gość Ginekolog Stefan
Bralas przez 4 lata, daj sobie kilka miesiecy na unormowanie cyklu.... nie ma tak chop siup.

Gość super extra
wez sznurek i sie powies

Gość mamaSkarba
chyba ciąży a nie cioży jakoś to razi

Gość ija ija cos powiem
mój synek ma juz 4 lata, urodził sie bo "na chwile" (1 miesiac )odstawiłam tabletki, bo zle sie po nich czułam.... lekarz mi powiedział ze jak przez trzy lata jadłam tabletki antykoncepcyjne, to po odstawieniu poszło jajeczkowanie jak z karabinu maszynowego i mam sie cieszyc, ze to nie blizniaki... ale ty nie musisz byc w ciązy... bądz dobrej myśli.. a masz juz dzieci?

Gość ewa321
no to wypierdalaj chamie

Gość bleeeeeeeee
tez mi problem

Gość ewa321
hej witam wszystkich wszystko jest już ok. dziękuje za odpowiedzi a co niektórym mówię ze to jest forum a nie konkurs ortografii każdy może się pomylić pozdrawiam.