Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whitnejkowa

Pytanie do niskich facetów.

Polecane posty

Gość whitnejkowa

Nie możecie brać jakiś witamin albo leków żeby jeszcze podrosnąć? Czasem poznam miłego faceta, ale co z tego jak niski?

Gość nerezisowa
tez brzydzą mnie niscy :P

Gość poszlaka
😴

Gość kocham wysokich
Dokładnie - faceci zróbcie coś z tym bo to jest żałosne - jakieś rozciąganie? ćwiczenia?

Gość jasna migotka
Niscy bo pewnie palili za młodu ich starta że kobietki ich teraz nie chcą :P Niech się wezmą za jakieś rozciąganie albo coś w tym stylu to może przybędzie parę cm hi hi

Gość rada dla konusów
jest przeciez jakis hormon wzrostu czy cos w tym stylu

Ja mam 175 cm i po primo jestem karakanem, po drugo wzrost jest uwarunkowany genetycznie, po czecio, rośnie się gdzieś do 21 r. ż. :)

Gość heheh ja mam brata kurdupla
174cm :D

Gość najgorsi niscy i grubi
:D

Gość no nie jak tak można
pytanie do kobiet zx malutkim biustem: nie możecie brac jakiś witaminek, robić sobie cwiczeń zeby piersi były większa? przeciez to jest odrazajace.......... zabolało te wszystkie madre kobieciny? żal mi was, nikt nie jest idealny, to że facet jest niski jeszcze nie oznacza ze jest beznadziejny, może miec tysiace zalet, ale wy wolicie dojrzec jedną, powiedzmy wadę...aha, i jak by co, jestem kobietą

popieram to wyżej .. ha ha ale pojechałaś :) no ale taka prawda.

Gość no nie jak tak można
:)

Gość lootka 23
tylko że kobieta może sobie powiększyć biust operacyjnie a facet już jest kurduplem (albo inaczej - dzieckiem z głową dorosłego brrr :o) całe życie :D

A to nasza wina? Kobiety mogą mieć wzrost dowolny i nikt im nie wytknie tego... a ja ze swoimi 175 cm wstydzę się pojawiać na ulicy :D. I co z tego, że chciałbym być wyższy, jak już nie będę. Operacyjnie się nie powiększę... :D Tak samo jak miliony innych facetów.

Gość madziattttttttt
Beznadziejny temat,do kosza z nim :P.

Gość madziattttttttt
To kobiety sa wyzsze niż kiedyś.Zobaczcie lata 70-80 ,165 cm. to był wzrost wysoki dla kobiety,a teraz...

Gość a znacie to powiedzonko
niskiemu idzie w korzeń...

Gość pewnie prawda go zabolla hha
**cream** ile masz wzrostu?

Gość prawiczek chyba juz na zawsze
W latach 50 wzrost 175cm u faceta to był już wysoki wzrost. Chuj po tym wzroście. Ja mam 185cm i dziewczyny wolą 10-15cm niższych. Najważniejsza jest twarz i ciało, w chuj z tym wzrostem, wolałbym mieć 170cm ale mieć ładną twarz i ciało: (

Gość prawiczek chyba juz na zawsze
ostatnie dwa pokolenia są wyższe i teraz ''linia'' poszła w góre. Dawniej średni wzrost człowieka był 165cm więc 170-175cm to było sporo. Z reszta nie uważam żeby nazywać chłopaka który tyle ma kurduplem, kurdupel to np. jak Danny Devito 152cm. Więc koleś 170cm wygląda przy Dannym jak Goliat, o głowe wyższy.

Ej dziewczyny nie przesadzajcie :o jak można napisać ,że się brzydzisz kimś dlatego ,że jest niski . Co ty masz w głowie kurde:o żenada kolejna wymyśliła ,że niski palił w młodości:o haha to bardziej sprawa genów:o mój palił od dziecka ponad 180 ma:P Teraz mam wysokiego faceta ale kiedyś bardzo podobał mi się niski facet:) to nie sprawa wzrostu a uroku osobistego i charakteru:)

Gość GORALsudecki
192 cm 90 kg wysportowany lat 53 intelektualnie sprawny kieruję swymi emocjami . poszukuję normalnej seksownej inteligentnej kobiety.

Gość a gdzie snk
GORALsudecki w tym wieku to chyba powienienes juz wnuki bawic a nie kobiety szukac :D

Gość GORALsudecki
zacytuję ..nie śmiej się dziewce ze mom głowe siwo bo pod starym dębem mocny korzeń bywo......

Gość dążący do wiedzy
HA HA. ale wstyd. a jak to mozna miec małe cycki. pewnie gdyby paliły to by wiecej w płuco im poszlo ha ha. kobiety z małymi cyckami wyglądają jak faceci. moze sa jakies leki na małe cycki. moze na drażkach le sobie wyciągajcie

Gość dążący do wiedzy
ps mam 175cm i starszne kompeksy z tym zwiazane i zabolała mnie prawda w tym temacie zawarta :classic_cool: