Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana dawno temu

nie jadłam od piątku

Polecane posty

Gość oszukana dawno temu
w pierwszej fazie po dwóch latach... niedobrze to brzmi.

Gość oszukana dawno temu
może. może sucz ma rację.

Gość
a jak !!!! zrobimy tu sodome i gomore :P

Gość oszukana dawno temu
chociaż mnie to pachnie dobra nerwicą. z momentami panicznego lęku i poczuciem nierealności (wtedy). poza tym neuroza

tak mowie powaznie ..Ty niszczysz ..bo rozpamietujesz ,kontrolujesz ..,patrzysz mu na lapy .. ilesz facet moze wytrzymac ?..popelnil blad ..ale ty szansy nie dajesz ..Ty szukasz zaczepki Ty szukasz sama by sie wvten stan wpedzac ..a mysle ze facet jest czysty ..

Gość
mówie ci to jako psycholog a nie dobra wrózka do cholery jasnej !!

Gość oszukana dawno temu
jestes studentka psychologii? na którym roku?

Gość Elenkaa
przeczytalam co wszyscy napisaliscie i mysle, ze jest szansa na uratowanie tego zwiazku.I na miejscu autorki sprobowalabym odetchnac gleboko i przeanalizowac to co sie po drodze wydarzylo.

Gość potrzasnac i to mocno
masz schizy i jeby to swoja droga, facet pojebany drań to swoja droga, ale na miłosc boska masz dziecko i to ono powinno byc dla Ciebie wazne nie jakis glupi chuj , nie masz do niego zaufania nie rob z siebie zazdrosnej pseudoidiotki , wyjeb fgo przez zamkniete drzwi i skup na dziecku , nie facet jest wazny , nie jakas tak milosc tlyko dziecko powinno byc w tym najwazniejsze...

Gość oszukana dawno temu
facet jest czysty. teraz tak. Ale po co aż 7 miesięcy do niej telefonował, skoro juz nie byli razem? Był ze mną, sypiał ze mną, urodziło nam się dziecko. Po co tyle czasu? nie wystarczyło mu 8 lat, które byli razem przede mną???

suczyskowatosc ..nie prowokuj mnie tu do takiego drastyczniego posuniecia ..:P:D jakim jest sodoma ..o gomorze nie wspomne ..:D zajmij sie autorka ja popatrze:D:D

Gość potrzasnac i to mocno
trzeba bylo myslec jak sie wpierdalas w niezakonczony zwiazek i zniszczylas tamtej zycie

Gość oszukana dawno temu
Czy tak zachowuje sie facet, który chce skończyc związek? czy który chce utrzymac dwa w dalszym ciągu.

czegos mu brakowalo to i dzwonil ..jezu ja Ci nie powiem dlaczego nie jestem nim .. zpytalas go?..rozmawilas znim o tym ..dzizes .. mnie nie pytaj czemu on dzwonil

Gość oszukana dawno temu
nie miałam pojecia o istnieniu tamtej. zarwał mnie i nosił na rękach. do głowy by mi nie przyszło, że tak ktoś jeszcze z przeszłosci dogorywa...

Gość
specjalizacja w neuropsychologii i seksuologi i juz mam dosyc ze jak grochem o ściane !!! ale to w sumie zrozumiałe wiesz problem w tym ze nawet gdybym cie teraz za włosy do gabinetu przeciągła to nic by nie dało ... wiesz dlaczego ?? bo ty nie chcesz pomocy ! ale kiedy juz będziesz chciała zrobic cos ze swoim zyciem moze kiedy juz będzie za pózno acz lepiej pozno niz wcale to skorzystaj z mojej rady ... moze serca nie mam ale wiem co mówię ... co to ... to na pewno ... i nie jestena kafe aby pomagać ucisnionym ali by się odmóżdzyć więc koniec powaznych wypowiedzi z mej strony !

Gość oszukana dawno temu
pierdoli, że głupio mu było, że ja zostawił, że sie martwił, co z nią, że chciał "zagadac samego siebie" . takie brednie. może za nia tesknił po tych 8 latach. taki skurwysyn

Gość Elenkaa
a jakim jest dla dziecka ojcem i dla Ciebie mezem?Jesli zostawilabys te kontrole na boku, to jak wygladaja wasze stosunki malzenskie, rodzinne?Ciekawi mnie to?Jak sie czujesz poza tym w tym zwiazku?

a jetes pewna ze on zerwal?..moze ona ..a jego ignela nadal? ponawim pytanie ..rozmawilas znim tak szczerze co cie bli ..co Ci sie nie podoba ..co bys chciala?

Gość oszukana dawno temu
nieprawda. je chce pomocy. tylko wiem,że nie dam rady. nie dam rady przejść żadnej psychoterapii. Rozsypałabym się w proch . I nie pozbierała. A musze pracować.

Gość
terapia z założenia "zbiera z prochu w kupę " :)

to co widze to nic innego jak uzalenie sie nad soba .. czlowiek to nie piskowy ludek ,ze sie rozsypie bo zle cos ktos zbudowal sma jestes sobie i sma ze soba musi sobie poradzic ....a ale widze ze do cibie nic nie trafia ..ja odpadam ..nie lubie gadac do sciany ..a scina dlej sowje :P

Gość oszukana dawno temu
on to zerwał wtedy. tylko potem dzwonił do niej. potem kazałam mu pare razy do niej wydzwaniac, żeby usłyszec jak zareaguję, i po reakcjach nie miałam wątpliwości, że nie są juz razem, że sie nie kontaktują. Dla dziecka jest dobrym ojcem. Kocha bardzo. mna tez sie opiekuje. stara sie. ale ja nie potrafię mu wybaczyć. nie dam rady. to we mnie zostanie. albo to skończę (juz skończyłam) albo będe kontrolować do śmierci

suczo ..zeby nie bylo ..kiedys Cie znajde i zaknebluje:P i to by bylo na tyle:D🖐️

Gość
czekam na owy sądny dzień :P

Gość Elenkaa
skoro nie mozesz inaczej to juz jest po sprawie.Decyzje wlasciwie juz podjelas.

obys nie podupadla zdeczka ..:D:P (nie moglem sie powstrzymac):D

Gość oszukana dawno temu
dziekuje wam za rady. napisze jutro. wezmę prochy i idę się położyć. dziękuję jeszcze raz. zajrzyjcie do mnie jutro,proszę. nie chce byc z tym sama. sucz, ja chętnie bym dała ci się złożyc w całość. mówię szczerze. i dziekuję. ale jestem za słaba. zbyt uzależniona. ten toksyczny układ mnie zniszczył.

Gość oszukana dawno temu
Elenka, ja to kończtyłam już 20 razy. i wracaliśmy do siebie. teraz nie wiem, jak będize. Nie wiem

Gość Nie badz rozbrykana panikara
Zycie to nie koncert zyczen! Sa gorsze nieszczescia. Przestan sie unosic, przemysl, czy byl dobrym ojcem, jaki jest dla ciebie! Ja jestem za porozumieniem. Nie dzialaj w afekcie. Bywaja gorsze tragedie. Tu mozesz przemyslec zastanowic sie i dzialac. Ale twoja histeryczna panika , w niczy nie pomoze.