Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana dawno temu

nie jadłam od piątku

Polecane posty

Gość
SALUT - ja na prawde rozumiem iż trudno się ze mną rozstać ... autorko ... nic na siłe jak juz mówiłam ...

Gość Elenkaa
dobrej nocy , mysl o przyjemnych rzeczach a nie o dzisiejszym dniu.Zawsze ranek jest jasniejszy niz noc.

Gość oszukana dawno temu
wiem. ale to, że wiem, niczego nie zmienia. taka osobowość, z która mi źle

Gość oszukana dawno temu
sucz, a z tym składaniem w całość to nie tak do końca. psychoterapia podobno rozbija w proch, a w całość to juz trzeba złożyc się samemu... tak mi mówił znajomy psycholog

Gość
a ja Twoim zdaniem zakładam proces połowiczny???

Gość Elenkaa
dlaczego wmawiasz sobie jakas osobowosc,Jestes normalna kobieta, ktora miala prawo sie tak pczuc.Nie Ty jedna tak kontrolowalas i tak sie czujesz zawiedziona.Nie ma takich samych mocnych.

Gość
elenka- yyyy wlasnie ... gdyz są rózne typy osobowości ...a

nie zaden uklad cie zniszczyl tylko TY sama sie zniszczylas i to na wlasna prosbe. a te twoje : bardzo chce, ale sie boje i wiem ze nie dam rady-to tylko uciekanie i usprawiedliwianie sie. najwyrazniej ty chcesz tak sie czuc...bo masz na kogo zwalic wine. boisz sie ze moze sie okazac ze problem tkwi w tobie.. masz skrzydla? ponoc glupota umie fruwac :P

a te bzdety-ze terapia rozbija w proch...:D:D czy ty myslisz ze na terapii ktos zrobi porzadek w twojej glowie za ciebie? to nie apteka ze idziesz z recepta....tam tylko sie pomaga takim jak ty otworzyc oczy i widziec to co na wierzchu a nie widzialne dla wszystkich. a efekt jest TYLKO i wylacznie zasluga pacjeta-jesli chce to sie uda,jesli liczy na terapeute ze on za niego posprzata to tylko zmarnowany czas

Gość
antychryst - kawał sukinsyna z Ciebie :P chyba Cię pollubię :D

Gość oszukana dawno temu
czuję się strasznie. trzęsę się w środku

Gość oszukana dawno temu
Elenka. dziękuję

Gość aniolccek
jestes ?

Elenka to ja .Nie chcialo mi sie logowac wczoraj.Powiem Ci, ze na twoim miejscu poszlabym po leki p/depresyjne.One sa nowa generacja, mozna po nich normalnie pracowac.Jesli mozesz wez urlop, zwolnienie.Jesli mozesz wyjedz na troszke chocby nad morze, wez malucha ,teraz jest tyle jodu nad morzem.Odpoczniecie, ochloniesz, na spokojnie podejdziesz do tematu , ktory takie gwaltowne wzburzenie i rozpacz wywolal .Daj sobie miesiac nim bedziesz radykalne ciecia robila.Wycisz sie , bo w emocjach podejmuje sie decyzje, ktore trudno czasem juz odwolac.

Gość oszukana dawno temu
witajcie. On dzisiaj śle mi smsy miłosno-blagalne, w których wypisuje, że te telefony nie miały znaczenia, i jak bardzo mnie kocha. Nagrywa sie na sekretarkę. kupiłam na razie mocniejszy persen ,bo wczoraj zjadłam całe opakowanie. trochę mi lepiej

Gość oszukana dawno temu
ale skurwiel pożałuje. i ona też.