Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska552

jaki typ kobiety najbardziej podoba sie facetom?

Polecane posty

jestem ciekawa jakie kobiety najbardziej kreca facetów? Tzn bardziej kreci ich mały tyłek czy bardziej pokazny i odstajacy? jakie włosy krotkie długie proste czy krecone? jaki ubior bardziej elegancki czy obcisłe jeansy i bluzeczka z dekoltem? Jaki makijaz ostry czy lekki.??

Gość pan mineta
Obcisłe jeansy na odstającej pupci to jest to

ja mam odstajaca pupe i zle sie z nia czuje;-/ ogólnie jestem szczupła tylko ta pupa...

Gość nie sypiam z komiczne2
taka co szybko rozklada nogi i nie robi wiekszych problemow z popuszczeniem szpary

Gość pan mineta
kochanie uwierz mi facetów kręcą takie odstające tyłeczki

moj facet jest zadowolony..ja jako kobieta patrzac na panie z małymi pupami zazdroszcze;-) z niego nie jestem zadowolona..a co z reszta? jakie cechy wygladu u kobiety cie kreca? lubisz tak zwane słodkie idiotki czy kobiety inteligentne?

w bialych kozaczkach, skorzanej mini, pomaranczowa od solarium i z tipsami o dlugosci rownej palcom. ten typ wulgarnej kobiety neci mnie nieustannie. niestety nie jest mi dane obcowac z takimi........ a brzydza mnie typowo zimne suki, byznesłuman.........

hmm zółta od solarium? wiesz no nie fajnie...smierdzi spaloną skora;-) ja mam ciemna karnacje i to chyba jest lepsze niz taka pomarancza nie sadzisz?

Gość pan mineta
raczej panie z klasą z taką nutką tajemniczości.

hmm a czy lubicie gdy kobieta jest uległa czy udaje niedostepna ale podkreslam jest to udawana niedostepnosc wiecie o co chodzi;-)

Przede wszystkim inteligentne, bo co mi po pięknej ale głupiej kobiecie u boku, skoro jedyne do czego będzie mi "słyzuła" to zaspokajanie potrzeba ciała?

Kobieta, musi być kształtna, proporcjonalna i nie może non stop narzekać :) 1. oczy, śmiejące się do mnie (nie typu - jestem zołzą), kształtna pupa, odstająca, okrąglutka. 2. nogi, tj. szczupłe łydki i kawałek uda za które można z powodzeniem złapać. 3. brzuch - nie może wylewać się spod bluzki - jędrny może lekko umięśniony. Wymiary od 90-60-90 do 100-70-100

Co do charaktery - powinna kokietować, ale tylko mnie, a nie wszystkich mężczyzn, droczyć się, ale nie do przesady. Wszystko po prostu w umiarkowanej ilości. Przede wszystkim musi być inteligentna i zainteresowana mną.

wiec chyba nie jest ze mna tak żle;-) do opisu nawet pasuje;-) ale co facet to inny gust przecież...prosze o wiecej wypowiedzi;-)

Gość pan mineta
kaska czy twoj facet nie prawi Ci komplementów?

Makijaż raczej lekki, głównie oczy bez szminki, bez błyszczyków itp. Do tego schludnie pomalowane paznokcie, zdecydowanie bez tipsów. Ogólna zasada jest taka - wszystko w umiarkowanych ilościach - poza seksem :D Kobieta nie może być za gruba, ani za chuda. Ważna jest talia - musi być widoczna. Tak samo jak pupa - musi odstawać. Nie może być przesadnie umalowana, ale lekki makijaż dodaje uroku. Co do inteligencji - tutaj ograniczenie jedynie w dół, nie może być zbyt głupia ;) Co do charakteru, tu już zależy od konkretnego modelu mężczyzny ;)

z komplementami roznie bywa..na poczatku zasypywał mnie komplementami a teraz juz tylko jak ma ochote na sex to zagaduje... mysle ze jestem atrakcyjna kobieta bo zawsze miałam nie małe powodzenie u mezczyzn ale on juz sie on juz sie chyba oswoił z tym ze jestem jego i juz nie musi sie o mnie starac..

Gość z tego co widze po moch kolega
ch: - figura: moze byc za chuda, ale nie za gruba (moze np wazyc 45 kg przy 170, ale 70 juz nie) - dlugie wlosy (najlepiej blond albo czarne, moga byc farbowane) - zlota bizuteria, duzo bizuterii - stroje podkreslajace cialo - makijaz - wesoly smiech (moze byc chichot) - pewnosc siebie Moze byc brzydka, ale musi byc chuda, duzy biust (moze byc silikon). Jesli jest ladna, ma mniejsze powodzenie od brzydszej wyzywajaco ubranej. W aspekcie wygladu zachowanie o to co i jak mowi jest mniej wazne. Moze mowic co 2 slowo kurwa, miec podstawowe wyksztalcenie i zdradzac partnera z 20 dresami, jesli podoba mu sie jej wyglad, sa to rzeczy drugoznaczne

"z tego co widze po moch kolega" Twój opis jakoś mi pasuje pod mężczyzn, którzy oceniają dziewczyny podczas dyskoteki lub wiejskiej zabawy ;) Prawdą jest, że wygląd jest ważny. To pierwsza i podstawowa rzecz, na którą zwraca uwagę każdy mężczyzna. Jednak jeśli po dłuższym poznaniu zauważa się braki inteligencji, to nie ma sensu zaprzątać sobie taką głowy.

wiecie no ja nie pytam o kobite na jedna noc..bo wtedy to liczy sie tylko wyglad ale chodzi mi o taka kobiete ktora zainteresowała by was na dłuzszy czas.

Dowcip polega na tym, ze sa to inteligentni, wyksztalceni mezczyzni nie chadzajacy na dyskoteki... Owe panie poznali przypadkiem. Jeden taki wypadek bym zrozumiala i potraktowala jako wyjatek. Ale kiedy kolejny facet marudzi mi, ze "ona zle go traktuje" , a owa wysniona to wredna, chamska, wulgarna, niezbyt piekna w gruncie rzeczy dziewoja, zazwyczaj dajaca nadzieje, a pozniej okazuje sie ze traktujaca moich kolegow jako "cos z braku laku" gdy nie ma innych wielbicieli (ktorym chetnie udostepnia swe wdzieki nie baczac na wiek i stan cywilny). Jest to dla mnie kompletnie niezrozumiale, naprawde.

Zakladam, ze nie traktuja ich jako "pan na jedna noc", skoro juz od miesiecy mi o nich gadaja :P

no potwerdza sie to co ja napisalem: co prawda nie jestem moze inteligentny tylko mam wyksztalcenie :P, chodze w garniaku itd i niesamowicie pociagaja mnie owe wulgarne laseczki:P problem polega na tym, ze jestem dla nich niewidzialny ;)

normalny twój opis ideału mnie powalił 😭 nie jestem w twoim typie!!!😭

noo tak tylko tipsów nie mam :O ani białych kozaczków :(

Gość 13458938104795
dlugie kruczoczarne wlosy, porcelanowa cera, odstajaca pupa, lekki makijaz