Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojestgorsze

Co jest gorsze?

Polecane posty

Gość cojestgorsze

Witam! Czy większym ciosem dla Was byłaby zdrada partnera z kobietą, czy z innym mężczyzną? Uzasadnijcie swoją odpowiedź. Pozdrawiam

Ty tak powaznnie ? :P Zdrada, to zdrada i nie ma zmiluj :P A jesli chodzi o stopniowanie tego czynu, to nie wzielas pod uwage jeszcze dzieci i zwierzat.:P

Gość cojestgorsze
Poważnie:P Tzn. zawsze zastanawiało mnie co byłoby gorsze. Ale chodzi mi tylko o to, czy gorsza byłaby zdrada z kobietą czy z facetem. O dzieci,psy,kota nie pytam:) Tylko o to, co dla Was-kobiet byłoby większym upokorzeniem.

Gość Ale dla kogo upokarzajace
mnie to nie upokarza ze ktoś się puszcza i szmaci, a jego... pewnie jakby się bzykał z jakimś starym obleśnym facetem albo z grubą szefową zeby dostac awans, to by bylo dla niego upokarzajace

Gość hkgkhkghkh
jasne że z kobietą gorsze bo tzn że inna mu się podobała bardziej od ciebie a jak z facetem tzn tylko tyle że facet potrzebuje psychiatry

Tam gdzie jest licha prowokacja, odpowiedz zazwyczaj jest zgodna z nia. Jesli zas chodzi o zdrade, to ona upokaza zdardzajacego i obojetne jest z kim to zrobi [moze to zrobic nawet z pawianem :P], jego sumienie, da mu znac, czy to w porzadku przed nim samym. Poniala ? :P

Gość helkkk
Z facetem nie mówcie bo nie wiecie, ale ja miałam kiedyś powody podejrzewać faceta o homoseksualizm ,to wiekszego koszmaru nie ma, żadna kobieta nie dorówna temu, w dodatku strach o choroby