Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdemora

Bardzo chcę mieć dziecko a mój facet nie dba o zabezpieczenie

Polecane posty

ehhh.... nie nie odpowiadasz, ale było by całkiem miło gdybyś go poinformowała. Tak btw- polecam Ci film pt. "match point- wszystko gra", świetny :) zobaczysz w nim co robi się z kochankami zachodzącymi w ciąże :) tzn. co potrafi zrobić mężczyzna, żeby się nie wydało. A tak w ogóle to sprawa twojego sumienia i twojej moralności która jest chyba trochę ponaginana.

Gość asdemora
No sorry, ale tam w tym filmie to kochanka chce żeby facet zostawił dla niej żonę :o A ja nie chcę.

Jest duże prawdopodobieństwo, że też będziesz tego chciała-to po pierwsze. A po drugie, facet za nic w świecie nie będzie chciał aby ktokolwiek dowiedział się o jego skokach w bok- a jeżeli ty zajdziesz w ciąże to z pewnością ktoś się o tym dowien i będąc życzliwą osobą, doniesie żonie.

Gość asdemora
Nikt oprócz nas o tym nie wie, a ja NA PEWNO nie będę chciała z nim być. Ale myślę, że nasze dziecko będzie dobrze po nim wyglądać.

Gość asdemora
Kończę bo zrobiłam się głodna :)

Gość walnij się w łeb

Gość titatatititata
asdemora!!! Wiesz jaki będzie rezultat Twojej głupoty??? Facet Cię znienawidzi bo poczuje się przez Ciebie oszukany, żona i cała jego i jej rodzina suchej nitki na Tobie nie zostawią, dziecko chowane bez ojca to bardzo biedne dziecko, jak pójdzie do przedszkola , a potem do szkoły będzie nazywane bękartem, najduchem i dzieckiem kurrwy!!!!! Taką przyszłość chcesz dziecku zapewnić????? Ogarnij się!!! Jesteś głupią egoistyczną szmatą !!! Ciekawe jak będziesz się czuła idąc z dzieckiem, a ludzie będą na Was pluć?! Jak to potem dziecku wytłumaczysz???

Gość nie dziwię się że
no cóż o ile to nie prowokacja to przepraszam za wyzwiska.. z dzieckiem to nie takie proste, co to znaczy że musisz być matką?? nie ma przymusu posiadania dzieci przez kobiete, twój facet zachowuje się jak byk rozpłodowy i w ogóle nie dba co będzie z jego rodziną - dla mnie to dno i 2 metry mułu a nie facet:O gdzie jego odpowiedzialność? jak jest głupi to niech zaliczy wpadkę i niech ma pretensje do samego siebie... a ty autorko może zdecydujesz się na zło lżejszego kalibru i pozbądż się tej desperacji posiadania dziecka... Wyjedź moźe na urlop i znajdź sobie zabójczo przystojnego kolesia i z nim zrób dziecko... mulatki są takie ładne;)

Gość titatatititata uspokój się
Tak się zdenerwowałaś jakby to Tobie ktoś sprzątnął męża sprzed nosa ;) A trzeba było o niego dbać to by nie odszedł :) Głupie kobietki myślą, że jak zaobrączkują faceta to już go mają w garści, a to niestety! Jak mu nie będziecie dawać to znajdzie sobie inną (inne) ;)

Gość wandollina
On jest lekkomyślnym idiotą, ale ty chyba nie chcesz być taka sama? Moze i jemu by nowe dziecko nie przeszkadzało, kto wie, ale najlepiej jak sprawy sa załatwione. Jak się spotkacie, to powiedz, że ty tabletek nie zażywasz, więc istnieje możliwość, ze zajdziesz w ciążę i jak on wobec tego tematu stoi. Jeśli nie chce ciaży, to niech zakłada kondomy. Jak mu to wisi - niech nie zakłada. Ale dobrze by było, zeby był poinformowany. Żebys ty miała czyste ręce