Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona myszka

prosze o wsparcie finansowe-trudna sytuacja

Polecane posty

Gość Marcinek77
Też prosiłbym o jakieś wsparcie finansowe jeśli Ktoś ma gest i możliwość, trochę nabroiłem, w lombardzie nawet obrączki.... wszystko przez alkohol.... Skończyłem z tym,chce dalej na te trzy zmiany pracować, już 17 rok idzie tej ciężkiej pracy.... Dom spłacony, no ale przez głupotę nastał kryzys....szkoda Mi mojej Rodziny i Dwójki Dzieci,Chciałbym to wszystko naprawić,ratować to, na razie robię to zachowaniem,ale potrzebuję też środków ,to Moje konto: 06 1240 3129 1111 0000 2761 8206 Bardzo Dziękuję jeśli Ktoś zrozumie i wesprze...

Gość gość
sprzedaj dom, bedziesz mial sporo kasy,nawet na wódke starczy

Gość Aniaaa84
Pieniądze można zdobyć zakładając własną działalność. Książka "Sekrety 12 sposobów jak zdobyć pieniądze na firmę" otworzyła mi oczy i założyłam własną firmę :)

Gość Pamela Rosa Flores
Cześć, jestem Pamela Rosa Flores, wiarygodna i wiarygodna pożyczkodawca. Udzielam pożyczki z jasnymi i łatwymi do zrozumienia warunkami z 2% odsetkami. Zapewniam kredyty na działalność gospodarczą, pożyczki osobiste, kredyty studenckie, kredyty samochodowe i pożyczki na spłatę rachunków. Jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się ze mną bezpośrednio: pamelarosaflores11@gmail.com