Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona myszka

prosze o wsparcie finansowe-trudna sytuacja

Polecane posty

Gość mona myszka

witam bardzo prosze ludzi dobrej woli o wsparcie finansowe jestem w trudnej sytuacji gdyz mieszkam ze schorowana babcia i mama.moj tata opuscil mame gdy bylam mala jak mama miala wypadek w ktorym stracila wzrok i uderzyla sie mocno w glowe na skutek czego ma padaczke.musi przyjmowac dziennie duzo drogich lekow aby nie miec atakow jednak nie sa bardzo skuteczne.mama posiada rente bardzo mala okolo 600zl i babcia tez okolo 1000zl.babcia tez jest schorowana po 2 zawalach.placimy za leki i oplaty a na jedzenie nic nie zostaje nie mowiac o tym zeby kupic jakies ubrania.gdyby nie lombardy to nie mialybysmy co jesc. babcia chcac zapewnic nam lepsze zycie wpakowala sie w niemale dlugi-jakies 30tysiecy;(to powoli nas rujnuje mamy nieoplacone mieszkanie za 1,5roku prawdopodobnie odetna nam swiatlo bo nie jest zaplacone,telefon dzwoni non stop od bankow ktore ponaglaja by splacac kredyty.czesto nie mamy nawet nic na kolacje.ja zaczelam bezplatne studia ale musze je rzucic i isc do pracy zeby pomoc choc troche,jestem zalamana dlatego prosze ludzi o dobrych sercach o jakies wsparcie,wiem moze to naiwne ale naprawde jestem juz zdesperowana...podaje nr konta 83 1090 2271 0000 0001 1228 6081...naprawde kazda zlotowka sie liczy:(

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sorry ale taka bajke to kazdy moze napisac i podac numer konta

Gość mona myszka
przykro mi ale to nie jest bajka....jesli dla ciebie do bajka to trudno dla mnie to codziennosc...

Gość wiesz ze to jest proba
wyludzenia? za nagabywactwo tez odpowiada sie karnie

Gość ahhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhh
to podaj dane do przelewu bo sam nr konta nie przejdzie jak ktos chce wplacic w tanich oplatach

Gość mona myszka
ne podam przeciez nazwiska i imienia...to jest bank wbk a o jakie dane chodzi?

Gość mona myszka
mam jeszcze łupież na jajach

Gość mona myszka
fajne podszywy tylko tutaj absolutnie zbedne bo jezeli ktos robi sobie zarty z takiej sytuacji to naprawde gratuluje poczucia humoru

Gość katharrennnkaaass
no i dzwonie w tej chwili na policje podaje ten numer i oni to sprawdza jesli faktycznie potrzebujesz kasy i to prawda jest to przesle 100zł ale jak policja to zobaczy ze zwykla gowniara wyudza kase masz przerabane

Gość mona myszka
stac mnie na komputer, internet, oplaty, nawet za prowadzenie konta. dawajcie kase swinie nie bede czekac calego dnia 😡

Gość katharrennnkaaass
no i co nagle zamilklas? gowniaro!? wyudzac to sobie mozesz!!!!

Nie żartuje się z takich rzeczy... jeśli stc cie na inernet i inne pieroły to zrezygnuj z tego zawsze więcej masz w kieszeni na lekki... Żeby kiedyś ci sie nic z tych rzeczy nie przytrafił... W Kościele na mszy dam na tace w twojej intencji i poproszę o to żebyś zmądrzała

Gość katharrennnkaaass
chcialam ci powiedziec droga kolezanko ze juz zadzwonilam na policje odechce ci sie glupich zartow!!! co zamilklas?

Gość autorko nie twierdze
ze zmyslasz, ale sama mam konto w wbk i tam przy przelewie trzeba podac dane adresowe odbiorcy kasy. wiec po samym numerze konta nie pojdzie.

Gość autorko nie twierdze
tak na marginesie, konto do 30stki jest w wbk bezplatnie prowadzone.

Gość ahhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhh
jak to o jakie dane?przeciez wiadomo ze jak chce sie wplacic komus kase na konto to nie wystrczy sam nr konta,tylko imie nazwisko i adres to jak?? ja moge ci dorzucic tylko podaj dane

Gość mona myszka
nie wyludzam po prosu zamilklam bo wyrzucilo mnie z neta.nie zatruje naprawde moge nawet wyslac orzeczenie o niepelnosprawnosci mamy,i nie madrzcie sie ze mam internet bo to malo co znaczy place za niego 30 zl a byl mi potrzebny na studia.prosze bardzo niech sobie sprawdzaja a gwaratuje ze wam bedzie lyso.wlasnie konto mam to do 30 i nic za nie nie place

Gość mona myszka
a nie ma jakiegos innego sposobu?bo przeciez moge trafic na kogos z moich znajomych kto zna mnie i zobaczy dane i co wtedy nie chce zeby wytykali mnie palcami dla mnie to wstyd ale nie mam juz wyjscia

Gość nie ma naprawde nie da
rady wplacic kasy nie znajac danych osobowych

Gość mona myszka
;(przykro mi szczegolnie dlatego ze ludzie sie doszukuja nie wiadomo czego zeby tylko szpile wbic...sami by nie chcieli byc w takiej sytuacji.

Gość dam ci prace...
annaricci@wp.pl modelki erotycznej poszukuje. praca w domu, bez twarzy, bez kontaktow fizycznych.

Gość monia288
ludzie sa bez serca,nierozumieja innych co potrzebuja pomocy,sama jestem w takiej sytuacji:((((

Gość gość
Aktualny numer konta 04 1140 2004 0000 3102 4262 3529

Gość gość
no ale jak odetna wam prad to po co oplacac internet? nie bedziesz miala pradu to i internetu nie bedzie idz do roboty

Gość gość
Pracuję w bankowości i pierwszy raz słyszę, że do przelewu potrzebne są dane adresowe. Owszem- powinny być, ale identyfikacja w systemie przelewowym dotyczy numeru konta przede wszystkim. Tak więc można napisać Jan Kowalski odbiorca, numer konta i też pieniądze dojdą. Można też napisać mona myszka- też dojdą. Dla banku jesteście tylko numerem konta, dane osobowe ok, ale adresowe wcale nie sprawią, że przelew nie dojdzie. To nie list. Co do mony- przykro mi, zbyt wielu naciągaczy siedzi na forum Kafeterii, spróbuj w realnym świecie- MOPS, ksiądz, sąsiedzi...

Gość gość
no chyba autorka "wysiadla" juz nie chce zadnej kasy no bo jak by miala podac imie i nazwisko nooo to jak ? - cala wies sie dowie ! a jak autorka jeszcze lubi conieco np. nocne zycie tz. "waskokowe" to juz wogole przerypane ! - cala wies bedzie sie smiala z naiwnosci i glopoty naiwnych internautow ... zreszta sama juz zrezygnowala - no rzecz jasna -jak liczyla na drapane

Gość gość
idź na casting do tvn, na pewno taka historia sie przyda przy którejs z produkcji

Gość gość
a ty wyzej - pracujaca w bankowosci nie podpowiadaj takim kombinatorkom jak wyhoojac nas- sama widzisz ze jak miala by podac adres i nazwisko to woli zrezygnowac ze wszystkiego ! a wiec jakby taka bardzo glodna byla to chyba by nie zrezygnowala - sama widzisz ...

Gość gość
Pilnie potrzebuje pomocy to nie zart,jak ktos chce sie dowiedziec o sytuacji nie pisze na email;krzysztof631@onet.eu