Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda chłopa

Lepper skazany na 2 lata i 3 miesiące bez zawieszenia

Polecane posty

Gość szkoda chłopa

za "seksaferę" czyli fiku miku z 40 letnia Anetą... a na złodzieji i aferzystów bata nie ma. TUSKU RZĄDZI

Gość trueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ta pani Aneta co taka niewinna? czuła kasę, władzę to tyłka dawała..jak jej nie dali etatu sekretarki za 2000..to sie zemsciła...i po 3 latach niby rzekomego wykorzytsania dopiero zaczeła afere.. kurewsto ze strony kobiet tez trzeba tępic..

Gość w takim kraju mieszkamy
Lepper utrzymuje, że zeznania Anety Krawczyk są niewiarygodne. - Ona za każdym razem zeznawała inaczej. Sama powiedziała, że w niczym nie uczestniczyła, niczego nie widziała, tylko coś tam słyszała. W sądzie zmieniała daty, godziny, czas popełnienia niby tego przestępstwa przeze mnie. Dlaczego daje się wiarę jej, kiedy tylu świadków potwierdza moją wersję? - pyta Lepper w rozmowie z WP. Ubolewa, że w związku z wyrokiem najbardziej ucierpi jego rodzina: - Czuję gorycz, że dotyka to mojej rodziny, bo przecież ja mogę cierpieć do końca swoich dni, i tak wiem, że jestem niewinny w tej sprawie. _____ zgnoili go

powinna grzywne zapłacic chociaż..sama nie wie z kim ma dziecko..podaje o alimenty bogatych ludzi..Nie jest wiarygodna..I wie, ze tyłkiem mozna wiele zrobic w karierze.

A ja nigdy nie stanę po stronie kobiet kurew. A aneta do takich należy.. Mnie tez proponowano etat kochanki...jakos nie zgodziłam sie...pan sie pytal czy mam mieszkanie wlasne..itp..i ciale patrzył w dekolt którego nie było u mnie;) Aneta to cwana baba..powinna po roku rzekomego wykorzystywania sexualnego afere zrobic... a nie 3 lata seksic się.. z kazdym!!! A jak ją wyrzucili to się zemściła... w mordę bym jej dała.