Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Link 4

Szczupłe dziewczyny są inteligentniejsze od puszystych / grubych koleżanek

Polecane posty

Gość Link 4

A dowodem na to jest fakt, iż wiedzą one co robić by zachować idealną szczuplutką sylwetkę i wiedzą jak wyglądać ładnie. Umieją dbać o swoją figurę odpowiednio dobierając diety. Dlatego to szczupłe dziewczyny są inteligentniejsze od puszystych :-p Zatem skończcie z gloryfikowaniem puszystych jako sympatycznych i inteligentniejszych od szczupłych bo zwyczajnie tak nie jest ;-)

Gość jasne jasne a rudzi
są wredni :D

Gość o nim pseud
jestem psychiatra, co prawda pracuje z ludzmi "chorymi" na szczupłość/otyłość (anreksja, bulimia itd) i z doświadczenia wiem, że jest jest na odrót. Te z problemem otyłości są sympatyczniejesze i mądrzejesze

Gość zdzira zdzirka zdzireczka
to juz było tłuku :O

od kiedy to wyglad zalezy od tego czy jest sie inteligentnym czy nie??? Ja znam dziewczyny szczuple a glupie... takze nie zgadzam sie!:p

Gość Link 4
Jak dziewczyna potrafi o siebie zadbac i nie robic z siebie prosiaka to jest inteligentna bo nie doprowadza sie do stanu wszystko pochlaniajacego prosiaka :-o I to jest dowod ze szczuple sa inteligentniejsze ;-)

Gość tak sie sklada
ze wiekszosc dziewczyn szczuplych nie musi sie po prostu odchudzac bo od zawsze byly szczuple i maja taka naturalna figure po prosu. Gadanie ze chodza na silownie albo nie jedza czegos jest smieszne bo nie musza wkladac zadnego wysilku w utrzymanie sylwetki wiec takie rzeczy to dla relaksu moga robic a nie pomachaja troszke na silowni raz na tydz i to jest ich sposob na szczupla sylwetke.

dokladnie! Ja moge jesc wszystko a i tak nie moge przytyc! Tak mam i to nie jest zadna zasluga inteligencji, bo ja nie mysle nad tym co mam zrobic zeby byc szczupla. waze 49 kg na 164 cm wzrostu

Jasne jasne... :-o Wszystkiemu są winne geny a poza tym za waszą nadwagę winni są żydzi, masoni i cykliści co ? :classic_cool: Żałosne jest jak słyszę, że tamta to nie musi nic robić i sama z siebie jest szczupła to mnie trzęsie :-o Najlepiej swoje niechlujstwo :-o Powiedzcie mi drogie balerony, dlaczego w gównodajniach typu mc Donald, w pizzeriach największy odsetek klientów to właśnie takie prosiaki jak wy ? :-o A może to halucynacje ? :-o

Gość tak sie sklada
ze gówno wiesz hszonszcz. I nie wiem do kogo sie zwracasz "Wy balerony" jakby tu same otyle osoby pisaly. Tak sie sklada ze w Mc Donaldach wiekszosc osob to szczuple osoby jesli wogole jestes na tyle spostrzegawczy. Nie tylko na otylych interes z fastfoodami sie kreci tak sie sklada.

Gość chude są wieczne
wk..rwione , bo wiecznie głodne, jak się lubi takie humorzaste to proszę bardzo. Wiecznie skrzywione i zmanierowane

Gość chude są wiecznie
i jeszcze dodam, że wiecznie gadają o żarciu, ile co ma kalorii, tego nie jedz, bo coś, tamto tuczy, po tym wzdęty brzuch, itp. no aż się człowiek zastanawia nad hodowlą ekologicznej sałaty

Po co tak uogólniac??Można trafic zarówno na głupią i chudą jak i na inteligentną puszystą ... www.skapiec.pl/telefony.html#from41355

mnie szczerze Mc Donald nie rajcuje! A najgorsze jest to ze czasem widze tam ludzi z dziecmi ktore sa otyle a jeszcze zajadaja sie tym swinstwem i rodzice im to kupuja.

nieregularne, szybkie jedzenie, brak czasu na regularne posiłki mogą doprowadzić do tycia, nie wszyscy mają dobrą przemiane materii, dodatkowo geny, wiec link, twoja teoria to bzdura :)

Co ma nadwaga do inteligencji? :D Już ja znam dobrze takie "szczupłe i mądre" :D Ludzie, autorka chce się dowartościować i tyle... Niedbałość o siebie nie wpływa na naukę.

Gość oktoberapril
Heh a ja powiem tak... mam nadwagę, studiuję na dwóch kierunkach... jak byłam mała zawsze mi powtarzali... nie jesteś ładna, to chociaż musisz być mądra... dlatego też myślę że moje zamiłowanie do nauki wzięło się z poczucia niskiej wartości... heh a teraz szczerze mówiąc nie zamieniłabym go ani na ładne nogi ani na płaski brzuch...