Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupencjazzakrzaka

kłopoty w małżeństwie...

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie!Jestem młodą kobietą ,żoną z niezbyt długim stażem małżeńskim,ale to właśnie małżeństwo dało mi najbardziej w 'dupe'.Jestem z moich mężem 2 lata po ślubie koszmarne 2 lata nic tylko kłótnie,niedomówienia.Mieszkamy za granicą i tu właśnie zaczęła się moja historia.(Mojego męża znałam całe życie,był to mój kolega z podwórka starszy co prawda o 4lata,ale kolega.)Wszystko zaczęło się od momentu jak mi i mężowi zaczeło się wieść lepiej od jego rodziny.Zaczęły się rozkazy teści że ma bracią pomagać i ma ich do pracy zciągnąć,a mój mąż jak ta 'cipka' rodziców posłuchał .Izaczyna się problem bo bracia męża nie potrafią się po angielsku dogadać on za wszystkim biega załatwia kontrakty ,w banku kąta,tłumaczy w pracy co mają robić,negocjuje stawki itd...Jego bracia jak zwykle nic nie mają i zawsze coś potrzebują dochodzi do tego że ja muszę iść na autobus jak jade do pracy bo jego jeden brat samochód nasz pożyczył i nie ma zamiaru oddać bo jemu jest potrzebny(trzymał to auto 1 miesiąc a ja dymałam na autobus)potem doszła kwestia pieniędzy zaczeli pożyczać kase i miesiącami nie oddają a nie zarabiają mało bo za 3 miesiące zarabiają25000zł.Zaczęłam robić mężowi awantury i w zamian dostaje pranie po twarzy,bo nie mam prawa nic powiedzieć.Mam tego wszystkiego dość ,jestem sama za granicą i w dodatku samotna,bo jego non stop nie ma w domu to praca potem siłownia,a ja jak kurka domowa która nie ma już siły nic mówić.Powiedzcie co o tym sądzicie czy to jest na miejscu?Czy mój mąż jest w porządku że ma swoją rodzine na pierwszym miejscu?

Gość badzzdrowy
WIELKE kłopoty zapraszam na stronke www.badzzdrowy.pl

Gość Sylwussx
polecam fajną stronkę z której można ściągać dużo fajnych plików filmów, zdjęć, muzykę, a także zarobić pieniądze. Klikając w poniższy link http://chomikuj.pl/?page=175369