Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiunia20

Walentynki

Polecane posty

Gość psiunia20

Witam,mam pytanie:co kupujecie swoim facetom na walentynki? Chciałabym zeby bylo to cos wyjątkowego,co go na pewno zaskoczy,kwota do 50 zeta.Poradzcie cos.

Poduszka na allegro ze swoim zdjęciem i fajnym napisem :) koszulka z napisem tez zamówiona na allegro, firmowe bokserki (ponoć to zawsze im sie podoba) :) perfumy np playboy ja swojemu kupiłam :) bardzo zadowolony w tym roku planuje romantyczną kolacje .

Gość psiunia20
dzieki ale na zamowienie z allegro jest juz za pozno wiec musi to byc cos ze sklapu normalnego,ale te perfumy chyba moglyby byc w ostatecznosci.dzieki

Gość psiunia20
myslalam zeby mu kupic jakas lale dmuchana w zastepstwie ale to chyba nie jest dobry pomysl

Gość psiunia20
nie podszywaj sie pode mnie kimkolwiek jestes!!!!!!! Wcale nie napisałam o żadnej lali idioto!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ile jesteście już razem?? jeśli masz wolny dom albo chociaż pokój to może również urządzicie sobie romantyczną kolacje :)?? jakaś fajna muzyka i dasz mu ten prezent?:)

jestesmy od 4 lat razem i mieszkamy razem także kolacja,film i muzyka beda tylko o ten prezent mi chodzilo :)

To po 4 latach rozumiem ,że brakuje pomysłu na prezent :P ja po 2.5 zaczynam stawać na głowie żeby wymyślić jakiś pomysłowy prezent :D