toomuchtears 0 Napisano Luty 11, 2010 Witam minelo 35 dni odkad odstawilam Diane 35(bralam je wczesniej tylko 3 miesiace w celu uregulowania cykl), czy powinnam jeszcze poczekac na okres ok tydzien czy lepiej umowic sie na wizyte do ginekolog, nie czuje objawow zadnych na okres, nie czulam tez owoulacji, mam gesty ale zolty sluz i to mnie martwi, nie bola mnie piersi a zawsze mialam zespol napiecia przed, miesiac temu chorowalam na ospe do tego stres zwiazany z egzaminem na prawko no i sesja czy te wszytskie czynniki az w takim stopniu moga mi tak opoznic okres:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katasha7 0 Napisano Luty 12, 2010 Oczywiście że te czynniki mogą opóźniać okres. Ja brałam diane kupę lat i po odstawieniu okres dostałam po 47 dniach kolejne też dostawałam po ok 40 dniach więc spokojnie radzę poczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniolekwiatuszek Napisano Grudzień 18, 2011 Cześć dziewczyny:) Ja też mam podobną sytuację. Brałam Diane 35 przez jakieś 3 lata, po czym zrobiłam przerwe. Okres normalnie według tabletek powinnam dostać 7 dni temu, a go nadal nie ma! Ogólnie nie czuje się jakby miała zbliżać się miesiączka, nie bolą mnie piersi itp. Jedyne co zauważyłam to bóle brzucha, a dokładniej żołądek, coś mi tam burczy, kuje i tak ciągle! Dla pewności zrobiłam test ciążowy i wyszła I kreska-negatywny, tyle,że robiłam test popołudniu. Z tego co czytam brak okresu może trwać nawet do pół roku;/ A może powtórzyć test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach