Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHA CHA

Śpicie?

Polecane posty

Gość CHA CHA

Gość kkarolinaa
nie,za duzo stresu i powodow do myslenia,jak odebrac zalegla wyplate

Gość jak ja czytalam
jakbysmy spali to bysmy nie pisali na kafe, no nie? nie siedzieli przed kompem...

ma piękne piwne oczy,ciemne włosy,zawadiacki taki łobuzerski wyraz twarzy :D i jest boskim Diablo :D

Gość kkarolinaa
maz pracowal na magazynie,zeby zarobic na zycie i wynajem mieszkania,oraz prawdopodobnie jestem w ciazy.Szef mu nie zaplacil 50zl za listopad i calej pensji za grudzien i styczen.Od grudnia jestesmy na utrzymaniu tesciow emerytow(ok.2000zl na 4osoby i oplaty).Nie mam pieniedzy nawet na kwas foliowy,a w poniedzialek musimy sie przeprowadzic.

Jego?nie mogę Kochana...musisz mi uwierzyc na słowo...mam nadzieję,ze sie wszystko uda i zostanie moim najdroższym Kochaniem,jedynym :) jest kochany...

Czy maluszka się spodziewasz??Diablico:) Karolinko wszystko się ułoży :)a co do kwasu foliowego to on jest tani,a jak nie to sprawdz w necie jakie warzywa go zawierają najwięcej i tez uzupełnisz organizm witaminami:)

kiedys zabiorę Cie na kawkę albo mecza Kolejorza :D to fotkę zobaczysz ok?😘 a teraz zmykam sobie o nim śnić...pewnie dołaczę do topiku miłosc na odległość...:D pa Robaczki

A diablico już doczytałam ale Ci szybko przyszłość wywróżyłam:):):)Jak z nim to niech tak będzie kiedyś:)

nie!jedyne czego sie spodziewam to szczescia w tym uczuciu...żeby nam sie udało :D trzymajcie kciuki :Dpa pa Kochani

Gość kkarolinaa
musimy sie przeprowadzic,a nie mamy gdzie.Z mieszkania,ktore mielismy wynajmowac musielismy zrezygnowac z powodu braku pieniedzy.U tesciow nie mozemy mieszkac,a w osrodku dla bezdomnych rodzin w moim miescie nie ma miejsc.

nieznajoma... Kochanie,gdyby ktos jeszcze pol roku temu powiedział mi,ze spotkam miłość...wysłałabym go do stu diabłów heheh a tu popatrz :D psikus krnąbrnego losu...😘branoc Kochane 😍