Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonko41

Nie moge spac....

Polecane posty

Gość kkarolinaa
mama mowila,ze ewentualnie moge sie do niej przeprowadzic bez meza,ale wole do osrodka,niz do domu z przemoca.W osrodku bede bardziej spokojna,a potrzebuje spokoju z powodu ewentualnej mozliwej ciazy.

hejka ja też nie śpię - niestety znowu w pracy jestem:( sucz u mnie działa wizyta u lekarza dyżurnego i zaszczyk w pupę-niestety nie pamiętam jaki

ale jak to???? wiedzialas ze to ja w sensie ja? niemozliwe... albo juz kompletnie nie czaje, bo cale winko za mna i moge sie "seplenic"

Gość kkarolinaa
magic,dokladniej opisalam moja sytuacje innym w temacie pt.spicie

ale ja opisu zadnego nie widzialam.... noc egzaminacyjnego zakuania byla.... a po dzisiejszym sukcesie oblewanie. ledwo do domu w stanioe szampaniskm wrocilam - takze nie wiem o co i o jaki opisse chodzi 😭

Gość slonko41
Karolina nie rozumie jednego-macie problemy jestescie malzenstwem a Twoja mama stawia Ci warunek-mozesz sie przeprowadzic ale bez meza.....Smutne to.

Husky - jesteś: jedną z niewielu osób, uczących się w tygodniu ;), piszesz w relatywnie charakterystyczny sposób, zwracasz się do mnie w charakterystyczny sposób ;D , a poza tym komu chciałoby się do mnie pisać, z wyjątkiem osób, które od czasu do czasu piszą w tym samym topike co ja? :D I w ogóle gratuluję egzaminu ;)

Gość kkarolinaa
zupa,gdybym nie byla twarda,to juz chyba dawno nie byloby mnie na tym swiecie.Niestety pomimo,ze mam dopiero 20lat,to zycie zdazylo mnie juz zahartowac.

Gość kkarolinaa
slonko,u mojej mamy juz teraz mieszkaja 4osoby na 2pokojach,a brat potrzebuje spokoju do nauki.Finansowo juz pomogla oplacajac zobowiazania moje finansowe.

kkarolinaa - w takim razie - idziesz do absolutnie każdego urzędu i organizacji w mieście - mówię o takich, które mogą mieć jakikolwiek wpływ na ewentualną pomoc w pozyskaniu mieszkania lub kasy na mieszkanie, lub - odzyskania pensji męża - i tak długo drążysz, tak długo gnębisz i odwiedzasz kolejne urzędniczki, aż będą wymiotowały na twój widok. Organizacje - to samo. Najlepiej za każdym razem przywlecz jakieś pismo, że sytuacja taka, a taka, że to, owo i tamto. Możesz mieć jeden wzór i tylko zmieniaj datę i od czasu do czasu kilka zdań ;) Zostawiaj gdzie się da, aż będą mieli teczkę z twoim nazwiskiem grubości akt sprawy afery paliwowej. Prędzej czy później ktoś będzie miał dość podnoszenia tego ciężaru i coś wykombinuje, żebyś się wreszcie odczepiła ;)

wiecie co.. ja sobie zapisalam w zakladkach ten tropik i jutro wroce odtworzyc, bo jak naraze to tylko widze gdzie niegdzie swoj nick co zapewne oznacza whypowiezi kierowane do mnie :D niestety nic kompletne z tego nie jarze... uciekam w kime, do mego powrotu jutro w godz wieczornych!'' sajonara i od zupci wara :P

Gość slonko41
Karolinko,masz naprawde powazny problem.Masz dopiero 20 lat,rozpoczynasz dorosle zycie.Ale odnosze wrazenie ,ze sama.Co na to wszystko Twoj maz?

Gość kkarolinaa
slonko,ja ogolnie zyje weglud zasady,co nas nie zabije,to nas wzmocni.

Gość slonko41
i to sie chwali!Tylko tak jak napisalam odnosze wrazenie ,ze na polu walki jestes sama.

Gość
ludzie kto pisal o wietrzeniu pokoju ??? wystawilam czache na balkon na 10 minut trzęse się z zimna... ale PRZESZŁO !!!!!!!!!!!!!! no jak ręka odjął !!!! ha nie wierze :D ale nie zebym kisiła sie cały dzien w domu wręcz przeciwnie ... ale teraz troche zimna i św. powietrza pomogło :D ojjj :)

Gość slonko41
Kessi nie spimy a przynajmniej ja nie spie.Zezarlam trzy zajaczki wielkanocne(czekoladowe)Wypalilam prawie cala paczke papierosow i czuje sie okropnie.Ale nie spie!

Gość magic moments
nie śpie...czytałam kkaroline na innym topiku

Gość
hehhee tez sobie gratuluje :D heh

Gość kkarolinaa
slonko,maz jest o wiele spokojniejszy i mniej zahartowany przez zycie odemnie. Dlatego to ja wole nad wszystkim miec kontrole.Poza tym maz pracuje,a ja nie.Zreszta maz mnie utrzymuje,robi sniadanka do lozka i sie mna opiekuje

Gość slonko41
Jak tak dalej pojdzie to tez dostane bolu glowy(od palenia papierosw)Zapalilam trzy swieczki,uchylilam okno....Zimnooooo

Gość slonko41
Zupko nie mam pojecia dlaczego.Najgorsze jest to .ze jutro musze jechac 1200km w nocy i nie bede mogla spac.