Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasna glupota nie zna granic2

Jak moglam tak sie oszukac.Gdzie popelnilam bląd.

Polecane posty

Wczoraj zakonczyl sie moj roczny zwiazek.Od 4 listopada zamieszkalismy razem.Ja mam 18 miesieczna corke z poprzedniego zwiazku.Byly miedzy nami zgrzyty i nie porozumienia.Wykorzystal mnie.A wczoraj nie przyszedl po pracy do domu.Mowi ze zostaje na noc u rodzicow.Ciagle klotnie, 1 temat pieniadze.Mieszkal u mnie a dawal grosze moze po 200zł miesiecznie na wszysko.A ja i tak musialam za wszystko placic.I tak stalo sie ze zostalam bez srodkow do zycia.Nawet w tym miesiacu mowil ze mam sie nie martwic o nic ze on za wszystko bedzie placil ale to puste slowa.Zostawil nas wczoraj.Jak moglam byc tak glupia i naiwna. Nie awrto nikomu pomagac.Nawet jesli sie kogos kocha.

Gość co to jakaś plaga
jest tu drugi taki sam temat.

Gość mądra polka po szkodzie
jesli sie razem mieszka to kasa jest albo wspólna albo odkłada sie czesc na wspólna kupke, ale poradzisz sobie, znajdziesz zaraz kolejnego który bedzie cie utrzymywał w zamian za usługi seksualne

on mnie nie utrzymywal.zawsze mialam swoje pieniadze.

Gość mial z nia kiedys dziecko
jak za niego placilas to mialas kase, przeciez on marne 200 zl dawal, a teraz sie wyporwadzil i nagle zostalas bez srodkow do zycia...

tak bo mialam jeszcze swoje odlozone pieniadze.i mialam rente po rodzicach ale nie dawno mi sie skonczyla.

no ale skoro on i tak nie dawał to co to zmienia?

chyba, że dawal po 200 zł dziennie :D

jak nie zmienia.zmienia.tamte pieniadze mialy isc na oplate za mieszkanie na kilka mieiecy az do momentu jak pojde do pracy.a poszlo na niego.

chciałaś płaciłaś na co cholera liczyłas? że nagle da:D

Gość no jestes glupia
sama to stwierdzilas, nas w tym utwierdzilas, fakt stwierdzony, opisany, przedstawiony, koniec tematu.

Nikt nie znalazl sie w takiej sytuacji to niewie co ja teraz przezywam.Wszytko sie zawalilo.A on z czystym kontem wrocil do rodzicow.No w sumie sa jeszcze u mnie jego rzeczy.SPakowalam juz go.

kobieto mogłaś przewidzieć jaki z niego jest typ skoro rok kogoś praktycznie utrzymywałaś sama sobie na to pozwoliłaś i uwierz ludzie przeżywają rózne rzeczy- nie rób z siebie ofiary- tym bardziej, że do swojego statusu mocno się swoja naiwnością przyczyniłaś będziesz miała nauczke na przyszłość

Nie rok tylko od listopada.Mowil ze dostal mniej wyplaty, bo obcinali premie i da mi mniej .Dal 200zł i mial oddac za miesiac i tak co miesiac i nieoddawal. Ja zostalam tylko sama z dzieckiem, zero wsparcia.Brak rodzicow.I jest mi strasznie ciezko.

sama się na to godziłaś ty się ciesz, że masz dupka z glowy i zacznij martwić się skąd teraz pieniądze wziąć zamiast rozpaczać nad rozlanym mlekiem

nie mam skad wziasc pieniedzy.w potffelu zostalo mi 100zł.wychowawczy dopero ok.25 lutego.dla dziecka wszystko mam.cos do jedzenia tez.ale skad wziasc na oplaty.

a co mialam zrobic.jak ktos tak mowi.ze odda za miesiac. a ty co bys zrobila w takiej sytuacji????nie pomogla ???????

nas nie pytaj bylo myslec o tym wcześniej a gdyby on został a pieniędzy i tak nadal by nie miał ???byłoby jeszcze gorzej

I to byl powod ciaglych klotni.Mowilam tlumaczylam ze ja nie mam z czego placic za niego.Jak mieszkamy razem to musi sie dokladac.Mowil ze odda mi wszystko.A teraz uciekl do rodzicow.tam ma dach nad glowa, jedzenie.A facet ma 26 lat. A mnie zostawil sama ze wszystkim problemami.

Gość Stanowczo stwierdzamy że
Nie oddawaj mu jego rzeczy, dopóki Ci nie odda należnych Ci pieniędzy.

Gość Stanowczo stwierdzamy że
Energiczna - przybij piątkę. :D

nic wartosciowego niema.Same ciuchy.Telewizor i dvd.to wszystko co ma.

specjalnie telefon wylaczyl.

Gość izik9
tlumacz sobie to tak( zeby nie zwariowac i nie popasc w paranoje)- nie ma tego zlego! lepiej zeby odszedl teraz, niz by zrobil Ci drugie dziecko i jeszcze wiecej od Ciebie wyciagnal. zachowal sie jak dzi*** placilas mu w jakis sposob za sex( utrzymywalas go). facet zachowujacy sie jak dzi** to nie facet, gdzie ma jaja?? to ty masz jaja, ze to znosilas jak facet i teraz sie trzymasz i jestes dzielna. 3 maj sie. pozdrawiam.

musze dac rede.Mam nadzieje ze bedzie dobrze.

Gość izik9
musisz! masz malutka coreczke i to Ona jest dla Ciebie calym swiatem, nie jakis facet, ktory wywolam tyle zla w Twoim zyciu. faceci przychodza i odchodza a corcia jest zawsze przt Tobie. tul ja i placz. potem bedzie tyle lepiej!! juz jest lepiej, bo sie uwolnilas od tego ch***.

Gość hahahehe
a co ty myslalas, ze majac dziecko bedziesz przyciagac normalnych facetow ? tylko frajer wchodzi w takie uklady

czyli majac dziecko, juz nie mam szans na spotkanie normalnego faceta, ktory nas pokocha.?