Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupi babsztyllllll

Tylko ja uważam, że wstawianie takich zdjęć na nk to przegięcie??

Polecane posty

Gość klocek
a głupi babsztyl to jesteś ty i módl się ,żeby w ciąży wyglądać jak ta laska,cwaniaro malinowa....

Gość lpiej by bylo jakby
byla przez majtek :o bo chyba je w spadku po pra pra pra babce dostala :o

a mnie się fotka bardzo podoba i życzę każdej takiego poczucia własnej wartości i takiego wyglądu w ciąży :-)

Gość kiekidki4
a mnie rozwala jak laski wklejaja takie zdjecia a zwlaszcza usg plodu!i to w 10tyg ciazy a za opis daja MOJA DZIDZIUNIA!:p juz lepiej by wygladala jakby wkleila normalne zdjecie i nie byla az tak gola.

Gość kokolinka
widać że wam szkoda i zazdroscicie ,nie wiem co jest w tym złego ze ktos dzieli sie swoim szczesciem ze znajomymi,skoro nie jestes jej znajomą to po co zagladasz w czyjes zdjęcia?

Gość też żona i matka
A mnie się to zdjęcie podoba. Wiadomo, że nie jest profesjonalne, ale jak na amatorskie zdjęcie to nie jest złe. Nie jest wulgarne, odpychające. Widziałam na naszej klasie i innych portalach wiele gorszych zdjęć, których nie powinno tam być. U jednej z kafeteryjnych matek widziałam na fotosiku zdjęcie z przedwczesnego porodu, kiedy przytula do siebie martwy płód. Myślę, ze takie rzeczy powinno się zostawić dla siebie, a fotka pokazana przez autorkę jest zupełnie normalna.

Gość też żona i matka
Mam zdjęcia z porodu, ale nie pokażę ich nawet dzieciom, a co dopiero na naszej klasie. To jest dla mnie dowód bezmyślności i głupoty. W porównaniu do tego zdjęcie pokazane przez autorkę jest na prawdę jakimś artyzmem.

Gość jedna z dziewczyn na kafeterii
też ma takie zdjęcie tylko, ze jej dzieciątko jest o kilka miesięcy starsze od tego. Ja uważam, ze takie zdjęcia powinno się zachować dla siebie.

Gość hahahauhuh
a czemu robilas takie zdjecie?czy to nie jest jescze bardziej bolesne?

Gość syjamka.sezamka
żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl żal.pl

Gość jedna z dziewczyn na kafeterii
Ja nie mam zdjęcia zmarłego dziecka bo całe szczęście nie przeżyłam tego, ale znam osoby z mojej rodziny, które takie zdjęcia mają i nie widzę w tym nic złego. Tylko ze to są zdjęcia dla rodziny a nie dla nieczułych internautów. Niektórym takie zdjęcia pomagają przeżyć żałobę. Te zdjęcia o których pisze to nie są fotki płodów tylko zmarłych noworodków w wyniku powikłań po porodowych.

Gość hahahauhuh
przykre

Gość do tej co pisała
"ale małe cyce" po pierwsze cyce to masz, normalna kobieta, ma biust, piersi no i babka ze zdjecia akurat piersi ma ładniutkie - rozmiar w sam raz, widać że jędrne i takie pewnie zostaną a ty lepiej pozwijaj swoje "cyce" z podłogi bo pewnie się plączą pod nogami

Gość DemiMoor33
To chyba bylo w 1990roku jak Demi Moor pokazala sie na okladce w calej okazalosci w zaawansowanej ciazy. Niedawno Kasia Kowalska zrobila sobie takie foty... :) I powiedzial mniej wiecej cos w tym stylu- Kiedy Demi zrobila sobie foty, wtrzasnela swiatem... pokazala cos co odwiecznie bylo tematem tabu. Pokazala, ze kobieta w ciazy jest piekna bez wzgledu na rozmiar :) Przelamala temat tabu... Potem byly tylko nastepczynie. Piekne portrety kobiet w ciazy... Dzis i ja sobie zrobilam podobne, w ubraniu do gazety, bez niestety dla siebie. Zadna Polska gazeta nie chciala zrobic takiej sesji... Mysle ze swiat idzie do przodu. Cos co Demi zrobila 20lat temu dzis jest czyms noromalnym i to jest fajne.... :) A wy swiete krowy z pod Kosciolka pokazojecie ze wcale swait sie nie zmienia i Polska dalej jest milion lat za murzynami... To was mi jest zal... sami tworzycie nie tolerancyjna Polske... Ach... szkoda mi was...

Gość nie chodzi o to czy zdjęcie
jest ładne/brzydkie, profesjonalne/amatorskie, a laska atrakcyjna/paskudna. Chodzi o to, czy miejsce półnagiej kobiety w ciąży z obnażoną połową piersi, obnażonym brzuchem i gaciami z koronką jest na NK :O Odpowiedź brzmi: nie. Ekshibicjonizm, prymitywizm, żenada. Tyle na ten temat.

Gość dla mnie jest to oblesne
tak samo jak gruba osoba w neglizu! :O

Gość nie chodzi o to czy zdjęcie
I żeby być dobrze zrozumianą: nie uważam, że kobieta w ciąży powinna nie wychodzić z domu, a jej ciało jest czymś gorszącym. Nie jestem żadną świętą krową, a już na pewno nie spod kościółka, jak mnie raczyła określić koleżanka wyżej :O Po prostu NK i inne tego typu to specyficzne portale. Niektórzy ludzie się w nich zwyczajnie zagubili, uzależnili od życiowego ekshibicjonizmu i fałszywych zachwytów pod fotkami. Do tego stopnia, że takiej pannie nie przeszkadza, że cała klasa wie, jakie majtki nosi :O Nie trzeba być kościółkową babcią, żeby coś takiego oceniać negatywnie.

Gość a propo cyców
tak swoje piersi nazywają mamuski na tym forum wiec o co ten bulwers?:P

Gość zgadzam sie calkowicie z
"nie chodzi o to zdjecie"