Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupi babsztyllllll

Tylko ja uważam, że wstawianie takich zdjęć na nk to przegięcie??

Polecane posty

Gość jak ktos sie nie umie
pochwalic inteligencja, to chwali sie cialem - ktorego tez nie ma wspanialego :D

Gość hdhjf
Ale ma małe cyce...

Gość ładne zdjecie

Gość sarmancka
omg :-/

Gość to jeszcze nicccc
ja widziałem już foty z usg na nk

Gość rece opadaja
rece opadaja

ogólnie nie mam nic do zamieszczania zdjęć "z brzuszkiem", ale niech to będą zdjęcia ładne, artystyczne, udane. Tu faktycznie coś się komuś nie udało. "Pseudo-profesjonalizm, to faktycznie trafne stwierdzenie.

Gość ogolnie to faktycznie dziwie
sie umieszczaniu takich zdjec w necie. Ale ja to w ogole jestem przeciwniczkka zamieszczania jakichkolwiek zdjec gdziekolwiek. Mam manie na pyunkcie ochrony mojej prywatnosci :D Ale co do tego zdjecia to mi sie samo zdjecie nawet podoba ;) I cialo tez bardzo ladne i wcale nie male cycki. Chcialabym tak wygladac w ciazy. Lepsze cialo ma niz moje, bez brzuszka... Mam czego zazdroscic ;)

wilcza większość zdjęć na nk nie nadaje się by tam były... ale skoro administratorzy nk na to pozwalają to co my możemy ?:)

Gość ogolnie to faktycznie dziwie
Co jest zl;ego w "pseudoprofesjonalizmie"? Przeciez kikt sie nie urodzil profesjonalista :P W miedzyczasie sie czlowiek uczy i robi zdjecia mniej profesjonalne. Calkiem udanie zdjecie moim zdaniem. Fakt, nie znam sie. Ale mi sie podoba i chyba o to chodzi, zeby odbiorcy byli zadowoleni ;)

widziałam gorsze fotki momenty karmienia piersia gdzie widać CAŁĄ wwielka pierś czy np. z porodu mamuśka rozkraczona na fotleu spocona a tatus fota z dzieckiem i wszytko widac :O nie popieram takich fotek roche intymności

mi się podoba ta fotka nie mówię od strony profesjonalnej bo się na tym nie znam bardziej oceniam wygląd dziewczyny w ciąży bo wygląda jak dla mnie b.ładnie kobieco ale takie fotki to tylko do albumu rodzinnego nie na NK !! myszka83 daj spokój z tym porodem to już trzeba mieć nie równo pod kopułą eh ludzie mają pomysły :) :D a co do tego cyca to i ja widziałam hmmm no nie smaczne ;)

Gość a mój trzylatek
Bardzo ładne zdjęcie. Mama zadbana, zgrabna z śliczym kształtynym brzuszkiem. Tylko podziwiać ! Ale nie na NK czy Fotka pl tylko w albumie rodzinnym :)

Gość a mój trzylatek
Coś mi sie wydaje ze tą fotke wstawiła autorka tematu ! Jak znalazła to zdjecie jeśli wstawił ja ktoś Anonimowy ?

Gość pewnie ze to fotka
autorki bo gdyby była czyjas obca to dała by link z NK a nie zdjecie wrzucone na fotosik.... nie rozumiem po co tego typu fotki są wrzucane do sieci:O zamiast trzymac sobie w albumie jako pamiątke... Swiat zwariował.....😭

Gość Forumooowiczka
Moim bardzo osobistym zdaniem to idiotyzm prowadzenie swoistego "PAMIĘTNIKA WŁASNEJ MACICY" na widoku kilkuset osób z nk. Ciąża to prywatna, piękna, osobista sprawa i czas zeby dzielić się z rodziną, a nie eksponować swoje wewnętrzne zmiany na nk. Druga strona medalu jest taka: nigdy nie ma 100% pewności, że dziecko się urodzi, albo czy urodzi się zdrowe. I co później jak by się coś stało? Będzie apelować na śledziku do kilkuset osób z naszek klasy ze jej dziecko zmarło? Czy (jak moja koleżanka) nie będzie wychodziła pół roku z domu, żeby nie musiec tłumaczyć się kazdemu z osobna co sie stalo z jej dzieckiem bo to sbyt bolesne. Idiotyzm.

Gość blim
ja kiedys widziałam na NK jak kobieta dała fotki swojego zmarłego synka :O...to dopiero przegięcie :O

LATTE MACCHIATO no naprwde takie foty mieli ( nie moi znajomi ) z porodu !!! a co do fotke zmarłego dziecka też widziałam i nie wiem czy to normlne przezywac tragedie publicznie

hm ja bym nie wstawila, ale - jesli kocha ten stan i czuje sie bosko i pieknie i ma ograniczone grono znajomych to czemu nie - Te majtki tylko mogla sobie podarowac

Gość klocek
ale jak nastolaty z gołymi dupami i cyckami wstawiają foty to nikt nie robi sprzeciwu,wręcz przeciwnie jest och i ach , a tu co laska ma ładny kształtny brzusio...i co ???? takkkkk, do lochów z nią ,zamknąć w pierdlu do porodu,co za kurwa kraj!!!!!!