Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaka 1234

Podpowiedzcie czy ten wózek jest coś wart ???

Polecane posty

Gość kakaka 1234

http://www.allegro.pl/item905099475_hit_wozek_metrix_kola_pompowane_tacka_przewijak.html Doświadczone mamusie,proszę podpowiedzcie mi czy ten wózek według Was jest coś wart czy kompletny szajs ? :-> Moja dzidzia urodzi się pod koniec marca a jeszcze nie mam wózka... i dodam,że finansowo jestem lekko ograniczona i nie mogę wydać na wózek więcej jak 600-700zł. Pozdrawiam ! :)

Gość ej powiedz
Mam bardzo podobny i jest ok. sluzy nam juz ponad rok, a na wiosne zamierzam kupic mniejsza, lzejsza spacerowke. drozszy wozek to jak dla mnie pieniadze wyrzucone w bloto.

Gość kakaka 1234
mnie się on też wydaje OK jak za tą cenę,a tak jak piszesz lżejszą spacerówkę zawsze można na wiosnę dokupić jak dzidzia podrośnie:) dla mnie to też stracone pieniądze no chyba,że ktoś ma wydać 2.000zł na wózek...

Gość grfdgdg
na pewno na spacerówke się nie sprawdzi,miałam coś podobnego

Gość ej powiedz
ja mialam pilniejsze wydatki bo bylam w trakcie wykanczania domu. a teraz mala ma juz 14mies i na wiosne kupie spacerowe. tez nie za droga zreszta.

Kupiłam niedawno podobny tylko innej firmy i na paskach!!! Bo na sprężynach miałam wcześniej i odsprzedałam bo był strasznie drętwy:) zero kołysania i w dodatku skręcał mi na lewo co było wkurzające na spacerku:) Nie wiem jak ten... Mogę Ci tylko napisać że ten różowy jest ładny:) A nie masz w pobliżu jakiegoś sklepu żeby wypróbować wytestować itp?

Gość grfdgdg
opony mi sie przebijaly non stop,także wszystkim na pompowanych kołach odradzam

Gość jas i małgosia
Wózek jest ok, tylko taki trochę czołg:) Mozesz dolozyć 100 i kupic np wózek Quinny, który jest bardzo fajny a do tego juz ma spacerówkę, a tutaj bedziesz musiała jeszcze dokupić.

Gość estercia77
Wiesz co autorko ja nie mialam takiego wozka ale moje kolezanki mialy podobne i calkiem sobie chwalily.Wozek wyglada na wygodny i ma wszystko co potrzbuje dzidzia,wiec jesli sie tobie podoba to go kup.Cena tu nie ma nic do rzeczy bo ja np.mialam wozek chicco za 2,500 i nie byl dobrym wyborem.Chicco to najgorszy bubel jaki mialam a mialam ich troche bo to moje 2 dziecko.Wiec Moje zdanie jest takie ze nie wazna jest cena tylko jakosc towaru a ten wyglada na calkiem fajny.

Gość kakaka 1234
ja też mam pilniejsze wydatki bo jestem w trakcie przeprowadzki do nowego mieszkania... różowy raczej odpada bo będę miała synka hihi :) właśnie mieszkam w bardzo małym mieście i u mnie nie ma kompletnie żadnego sklepu z wózkami,musiała bym jechać gdzieś dalej,ale może to i dobry pomysł ? Czyli z jakimi oponami kupić ? nie z pompowanymi ? Sprawdzę wózek firmy Quinny który poleca koleżanka jeśli to tylko 100zł drożej a jest spacerówka:)

Gość grfdgdg
ja odradzam pompowane bo mi się non stop przebijały,po pare razy były klejone

Gość kakaka 1234
a to lepiej jakie koła wybrać? piankowe? Bo się zbytnio nie znam,to moje pierwsze dziecko:)

Gość ej powiedz
w moim spacerowka jest ale przyznam, ze srednio mi sie podoba.

5 lat temu ok i na takie zaspy jak mamy dziś też super, ale ty urodzisz na wiosnę. Lato będzie gorące a taki wózek z dzieckiem i torbą, to ponad 20 kg. wiem co piszę bo jak rodziłam, to kupiłam bardzo podobny. Miał piękną "tapicerkę" i to mnie w nim urzekło. Jednak w upalne dni wyprawa z wózkiem, zeby cos załatwić...masakra. Ciężki, mało zwrotny, niewygodny itd. Teraz jest tyle super fajnych i niedrogich wózków, które są lekkie, mają zwrotne przednie koła itp. kiedyś takie wózki chodziły po 2,3 tysiące. teraz są dużo tańsze:)

Mieliśmy taki wózek. Ma sporo plusów - dobrze się nim prowadzi niezależnie od tego jak była ustawiona rączka, dobre zabezpieczające pasy,pojemny bagażnik,łatwy w złożeniu itd. Ale miał 2 duże minusy.Mianowicie moim zdaniem jest cięższy niż opisuje to producent -a moze to tylko moje złudzenie ;) Ale to jest jeszcze pikuś! Najważniejsze były koła które systematycznie się psuły! - odpadały non stop.Mieliśmy też dwa razy akcje gdzie (nie wiem jak fachowo się to nazywa!) pod wózkiem jest ,,rurka" która łączy jedno koło z drugim to się po prostu przepołowiła na pół!

Gość jas i małgosia
Tak tylko pamietaj że to bedzie wózek używany!! Ale jest to b.dobra firma. Z tego wózka nie bedziesz zadowolona bo jest ogromny, ciężki, jak bedziesz go musiała pchać przez dziury albo np ścieżkę w lesie to Cię coś trafi!! Nie mówiąc już o wnoszeniu po schodach!!

Gość grfdgdg
ja urodziłam w marcu i wózek był ok,tylko te kołaaa :/ w tych wózkach ze spacerówka jest tak,że jezeli dziecko siedzi przodem do ciebie to ładnei sie prowadzi,jesli przeniesiesz raczke na druga strone to wtedy nei da sie kompletnie go prowadzic tak ciezki,ze az niemozliwe,a co do skretnych kol,teraz kupilam spacerowke lekka mala,ale na snieg sie kompletnie nie nadaje,i uzywamy starego,bo na pompowanych lepiej

jas i małgosia widziałaś ceny wózka Quinny????? Po co jej piszesz ze dołyży 100zł i kupi taki??????

Gość kakaka 1234
Ja jakoś nie umie w internecie trafić na lżejszy,ładniejszy i zarazem tańszy wózek :-/ a te z firmy Quinny chodzą po 2.000zł ... może źle szukam ? Jeśli macie pod ręką jakieś linki to proszę wklejcie! :)

nie trzeba tutaj dokupować spcerówki, bo jest to wózek spacerowy z nosidełkiem dla dziecka. Ten wózek bez nosidełka jest już spacerówką.. Miałam podobny, z tym, ze na paskach i sobie chwaliłam, tylko było małe ale... był dla mnie za niski. Wózki na amortyzatorach są cięższe i nie można dziecka w nim pobujać. I nigdy wiecej nie chcę wózka na kołach pompowanych. :)

Gość estercia77
tak piankowe ale tez zeby nie byly male bo jak bedzie wiecej sniegu to nie przejedziesz bo sie zakopiesz.Mam ten problem jak pisalam wyzej z wozkiem chicco ktory ma piankowe kola ale male i...........ahhhh nie ma nawet o czym pisac.Ten wozek co wstawilas w linku jest naprawde ok a spacerowke zawsze pozniej mozna dokupic.Pozatym widze ze mozna prowadzic dziecko przodem do mamy a to jest wazne. Dobry wybor ale sprawdz jeszcze ten wozek quinny moze bedzie jeszcze lepszy.

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
Jeżeli nie będziesz musiała go nosić po schodach ( masz windę ? ), ani często składać do auta czy podróżować z nim komunikacją miejską to jest OK ja mam podobny, ale mieszkam na zadupiu i na spacery wychodzę tylko na wiejskie drogi, nie zabieram wózka w podróż i nie jeżdżę autobusem i nie mam schodów jak moje dziecko podrośnie to na lato zamierzam kupić lżejszą spacerówkę na wyjazdy i wyjścia do znajomych, a ta będzie na zimę

Gość grfdgdg
estercia masz chicco simplicity?

Gość kakaka 1234
nowe wózki Quinny są bardzo drogie i do tego nie specjalnie mi się podobają... nie chce 3kołowego,wolę 4 kołowy !

Gość kakaka 1234
dziękuje za link ! :) Mieszkam w mieście,nie będę jeździć po polnych drogach zbytnio.... a mieszkam na parterze także do pokonania z wóżkiem nan 5 schodków:)

Gość jas i małgosia
Nie w aucie tylko w tirze chyba:) zobaczyłaś sobie ten wózek Tako??