Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaka 1234

Podpowiedzcie czy ten wózek jest coś wart ???

Polecane posty

Ja mam podobny jak pisałam i jestem zadowolona z tym ze wiadomo nie musze go taszczyć po schodach jest super... Ale jeżeli chodzi o koła ja bym radziła jednak pompowane... Miałam na piankowych to dziecko nie miało miłych wrażeń z jazdy:) jednak pompowane koła to całkiem inna jazda dla dziecka...

Gość grfdgdg
nie no bez przesady,ale prowadzi sie ladnie i lekko

Gość benefisa
jak bylam w pierwszej ciazy to kupilsmy quinny...lekki, bardzo zwrotny..mozna prowadzic jedna reka...i nadaje sie na polskie drogi;) ...jedyny to maly koszyk na zakupy....ale cos za cos...jak bylam w drugiej ciazy...to pomyslalam..a sprobuje jakis inny wozek..i kupilismy tetuonie mistral s..i to byl blad...ciezki, mimo, ze ma takie obrotowe kola na przodzie...ciezko sie go prowadzi...sprzedalam i znowu kupilam quinny....i pozostane jej wierna...nawet gdybym miala miec jeszcze 6 dzieci;) ..a wiec ja polecam quinny

Gość kakaka 1234
ten TAKO jest fajny,przypadł mi do gustu,przemyślę to,może jeszcze dozbieram i kupię TAKO nowy:)

Gość kakaka 1234
dziękuje wszystkim za wypowiedź i dobre rady z których napewno skorzystam:)Pozdrawiamy mamy i maluszki i życzymy miłego dnia!:)

Gość jas i małgosia
Ciesze się że mogłam pomóc. Jak kupisz ten wózek na pewno bedziesz zadowolona:)

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
tako są OK, wiele moich koleżanek ma TAKO i sobie chwalą, jak mieszkasz na parterze to polecam ! :)

Gość jas i małgosia
ta świetna strona!! o ekshibicjonistach. Oglądajcie mnie jaki jestem fajny....

Gość 700w domu
Kochane, kupując wózek musicie pamietać, że najważniejsza jest spacerówka. Dziecko w gondoli spędzi góra 7 miesięcy a w spacerówce 3 lata. Kupująć wózek patrzę przede wszystikm czy ma podstawke na nózki jak bedzie wieksze. Mnóstwo wózków jest fajnych a potem nózki wiszą w powietrzu

Gość
Ja wam szczerze odradzam takie "czołgi", fakt prowadzi się dobrze zimą, ale w sklepie w wąskich alejkach jest problem przejechać, jest ciążki i spacerówkę trzeba potem kupić własciwie od razu jak tylko dziecko zacznie siedzieć. No i wizualnie tez okropny;( Jak juz ktos preferuje klasykę to ja osobiście wybrałabym np. używany deltim PUMA lub nowy (w zalezności od portfela) . http://www.allegro.pl/item911667154_puma_gleboki_spac_kolor_coffee_wyprzedaz.html

zastanow sie kiedy sie dzeciko urodzi bo jak w wiosne lub lato nie polecam tkaiego wozka, lepeij tkai spacerowy rozkladany na plasku np firma tfk ma tkaie i fajne jakby byl 3-kolowy i duze zwrotne kola pompowane, wtedy nawet zima zaspy ci ne straszne, 3 kolo obrotne o 360 - wszedzie wjedziesz bez wiekszego kombinowania!