Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana000000000000000000

Nie poradze sobie...

Polecane posty

Czesc dziewczyny ! musze sie komus wygadać, bo czuje się taka samotna, jak nigdy. Jestem w ciąży w drugim miesiącu, miało być tak pięknie ślub, dziecko.. nagle świat mi sie załamał. Mój chlopak idzie do więzienia. Miał ze mna spędzić te ostatnie dni, pozniej isc razem zeby sie stawil, po pół roku by wyszedl przez urodzeniem dziecka... Wczoraj pił wódke z kolegami, strasznie mu odbija po alkocholu ale naszczescie spokojnie było, ale do czasu...rano wstal jescze pijany, wypil piwo na kaca i sie rozszalał, kolega przyszedl i wyszedl z domu, jestesmy pokłóceni, boje sie zostac sama. Boje sie ze nie zdarze sie z nim nawet porzagnac a tak bardzo Go kocham....niewyobrazam sobie zycia bez niego..mam juz takie glupie mysli... niewiem co robic ;(

Gość ulakaa
pomysl czy Twoje dziecko i Ty zasługujesz na takiego faceta.. ktory pije, awanturuje sie i idzie do wiezienia... mysle ze stac Cie na lepszego ..

każdy mi to mówi. Ale jak on jest trzezwy, jest kochany. Jest alkocholikiem i bylym narkomanem, ale wiązac się z nim wiedzialam o tym, dużo mu pomogłam, postanowiłam mu pomóc. Teraz załamał się. Bo teraz jak postanowił zmienic swoje zycie, mówił że dla mnie, przyszło mu z sądu że odwiesili mu wyrok... ;(

Za przeproszeniem, a jak Ci zajebie krzesłem po pijaku to też będziesz mówiła że na trzeźwo to on jest kochany?

ale dlaczego masz sobie nie poradzic?Ciaza to nie koniec swiata przeciez.Czy masz prace i czy masz gdzie mieszkac , to sa problemy.Reszta do rozwiazania na potem.

ojej nie czepiajcie się dziewczyny jak kocha kogoś takiego jej sprawa a jak widać facet jest totalnie nieodpowiedzialny jak wie że po alkoholu dostaje małpiego rozumu to jakby na prawdę mu zależało to by nie pił Twoje życie jak chcesz swojemu dziecku taką rodzinkę zafundować ...i takiego tatusia

Boże dziewczyno czy Ty siebie słyszysz? Jesteś w ciąży a ten się awanturuje, pije z kolesiami itd. No tragedia jakaś i więzienie jeszcze. I wyrok mu odwiesili, napewno nie ot tak sobie.

dziewczyno uciekaj od niego! Jeszcze znajdziesz porządnego faceta. Gdyby był taki kochany to po pijaku nie robiłby sie z niego gnój. Po prostu wtedy własnie wyłażi jego prawdziwe oblicze. Mój maż tez czasem lubi sobie chlapnać z kolegami, normalne, ale wtedy nie odwala mu szajba. Twój facet to alkoholik. A nim się jest juz przez całe zycie. Moze nie pic długo ale wystarczy ze wypije jeden kieliszek i znów sie rozkręca. Pomyśl o dziecku. To ono jest teraz najwazniejsze a nie dorosły facet który sam sobie wybrał taką droge.

Doskonale CIe rozumiem,bo przechodziłam przez to samo... Możecie napisać pismo o odroczenie wyroku,pozniej drugie i trzecie o zawieszenie.Nam sie udało,ale i tak poszedł siedziec za cos innego. Z wiezienia pisał piękne listy,no cud chłopak...Jak tylko wyszłam,jeden wielki koszmar...KOledzy,picie,wracanie po nocach. Tez pił wczesniej,zachowywał sie jak Twój.Ale ja go kochałam,wiele mu pomogłam,nie było nigdy kolorowo.ale razem dawalismy rade.Niestety czara goryczy sie przelała i odeszłam... Tobie tez radze,bo on sie nie zmieni. Im wczesniej to zrozumiesz,tym lepiej. Trzymaj sie i nie trac głowy. P.S mojego zamkneli jak pojechał kupic mi telefon o którym marzyłam.Był taki szczesliwy ze udało mu sie znalesc kogos kto ma wlasnie taki model.Jechal tramwajem,wsiadły kanary a ze nie miał biletu i dowodu zadzwonili po policje,ta przyjechała i go zabrali jak sprawdzili ze jest poszukiwany...Świat mi sie wtedy załamał,ale dałam rade,chociaz było ciezko.Nie warto Twoich łęz i nerwów,dziecko jest najwazniejsze i dla niego teraz musisz zyc,bo facet sie nie zmienia z wiezienia wyjdzie jeszcze gorszy.

Gość o Chryste Panie
nawet nie chce mi się komentować tej "miłości"... Twój ojciec też był takim "charakternym" mężczyzną?