Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaamka

drzemka u 1.5 rocznego dziecka?

Polecane posty

Gość maaamka

chciałam się poradzić, mója synek ma 1.5 roku, do niedawna spał w dzien po 2 godziny między 13 a 15, a potem kło 21-21.30 zasypiał na noc i spał do 8 rano, natomiast teraz od 2-3 tygodni nie chce chodzić spać w dzień, mimo, że wygląda na bardzo zmęczonego, o łóżeczku nie ma mowy , jedynie w łóżku po pół godziny uśnie z wielkim płaczem, mająć już zamknięte oczy nadal płaczy , że nie chce spać, i z powodu ogromnego płaczu nie usypiam go w dzień, ale o godzienie 19.30-20.00 zasypia w sekundzie, a jak w dzien spał to zasypiał minimum w 15 minut do 30 nawet, no i nie wiem co zrobić, może to jakiś bunt, a najgorsze, że widać po nim, że potrzebuje drzemki ale nie chce się położyć, zawsze w dzień zasypiał bez problemu? odpuścić mu te drzemki czy jednak próbować na siłe?

moj syn ma 2 lata i 2 miesiace....dokladnie jak mial 1.5 roku bylo to samo....niby padniety kiedy nadchodzil czas drzemki ale latal jak szalony....pozniej organizm sie regenerowal i mial jeszcze wiecej sily...nie usypialam go jak nie chcial ....do dzis nie spi w dzien chyba ze pol dnia spedzi na wielkim upale to kolo 18 zasypia....chyba mu z tym dobrze

moja corka ma 20 miesiecy i w dzien spi do 4godzin i dzie spac o 22 i rano o 8 wstaje. Z tym ze jak sie urodzila to mi 20 godzin na dobe spala. Nie martw sie przyjdzie i dla niego taki dzien ze jak zasnie to 5 godz bedzie spał:)

Oj nie straszcie mnie dziewczyny ;) moj tez ma 1.5 roczku ale jak narazie spi pieknie w dzien nawet do 4 godzin potrafi spac,klade go kolo 12 w dzien a na noc klade go o 20.30 rano wstaje czasami o 7 czasami o 8 zalezy czy musze isc z mlodsza cora do szkoly czy nie :P

monia moj tez od urodzenia taki spioszek :) wczesniej to nawet mnie to martwilo ,ze on tak ciagle spi nawet do jedzenia musialam go budzic.

Anastazja mialam to samo w szpitalu to nawet pielegniarki sie dziwily ale ciesze sie z tego bo przynajmniej jak zmeczona to idzie spac i nie marudzi:P